Şimdi Ara

ACİL!!! DSLR Wireless adapter! Canon 700D için harici wireless önerisi olan ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba, başlıkta belirtiğim gibi Canon Eos700D Dslr makineye sahibim makinem'de Wi-fi özelliği bulunmamaktadır. Çektiğim fotoğrafları bilgisayara bağlamadan telefonuma aktarmak istiyorum internet de biraz araştırma yaptım Nikon makineleri için böyle bir şey buldum tam aradığım gibihttps://fotografium.com/urun/nikon-wu-1a-wireless-mobile-adapter# Fakat Canon için böyle bir şey bulamadım kablo ile veya bu tür bir aparat kullanan var mı? veya bilgisi olan bilgilendirirseniz çok memnun olurum, konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın.ACİL!!! DSLR Wireless adapter! Canon 700D için harici wireless önerisi olan ?ACİL!!! DSLR Wireless adapter! Canon 700D için harici wireless önerisi olan ?







  • 700d öyle bir şey desteklemiyor sadece nikonlarda var o aksesuar.eyefi kartlar vardi bi ara kullanmistim,onlarda ayri bi rezillik.kisaca usb kablo disinda yol yok.geçmiş olsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi popturceyn -- 26 Haziran 2017; 23:17:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyefi kartları araştırın isterseniz. 6D kullanıyorum wifi özelliği var ama aşırı pil tüketiyor.Cep telefonuma resim transfer etmek için kullandım ama bilgisayar için kablo kullanıyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geç oldu ama teşekkur ederım yorumlarınız için arkadaşlar, dediğiniz gibi en iyisi kablo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.