Şimdi Ara

acil cevap lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merabalar 6 aylık turkcell faturalı hat kullanıcısıyım ve hat üstünden telefon almak istiyorum alabilir miyim alamamıyosam ne yaparsam alabilirim illa 1 yılı doldurmam gereklimi şimdiden teşekkür ederim



  • Hat uzerinden telefon almak ne demek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 aydan uzun, 36 aydan kısa süreli Turkcell Bireysel faturalı hat sahibi abonelerin, son 6 ay fatura toplamı 500 TL ise hem fatura hem kredi kartı ile kampanyadan faydalanabilirler.

    36 aydan uzun süreli Turkcell Bireysel faturalı hat sahibi veya 12 aydan uzun süreli otomatik fatura ödeme talimatı olan ve ya son 3 ay içinde faturasını düzenli olarak son ödeme tarihi ve öncesinde ödeyen abonelerde son 6 ay fatura toplam kriteri yarıya düşer. Örnek 1olarak; 500 TL ise 250 TL olacaktır. Söz konusu aboneler hem fatura hem kredi kartı ile kampanyadan faydalanabilirler.

    Kampanyaya katılacak hattın, -son ödeme tarihi henüz gelmemiş olanlar hariç- son 2 aylık döneme ait faturalarını ödemiş ve son 6 aylık dönem içinde de borç ya da abonelik sözleşmesine uygun olmayan durumlar sebebi ile kullanıma kapatılmamış olması gereklidir.

    Bir hat, aynı TCKN ile bağlı olduğu data hatlarından birine tanımlanacak kampanyalar için referans gösterilebilir. Ancak referans gösterilen hat, kampanyaya katılmayı talep ederse; söz konusu her iki kampanya için gerekli son 6 aylık toplam fatura tutarı şartını birlikte sağlaması gereklidir.

    Kampanyaya katılan hattın iptali ya da başka birine devri talep ediliyorsa, önce tanımlı kampanyanın iptali ve sözleşmede belirtilen koşullara göre hesaplanan erken iptal bedelinin ödenmesi gereklidir.​​
  • byademkaplan B kullanıcısına yanıt
    benim bildiğim 1 yılı geçmesi gerekiyor uzun uzun yazmaya gerek yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tacar54

    benim bildiğim 1 yılı geçmesi gerekiyor uzun uzun yazmaya gerek yok

    10 yıllık faturalı hat bile olsa,ha deyince alamazsın
    Bir sürü şartı şurtu var,siteye gir bak istersen,

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Caferhan kullanıcısına yanıt
    Hocam, zaten bende alırsın demedim ki. O işler ha diyince olsaydı ohooo.
  • alamazsınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.