Şimdi Ara

Acil Cam Filmi Tavsiyesi (İstanbul/Avrupa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler, aracıma cam filmi yaptırmak istiyorum. Cam filminden hiç anlamam. Beni öpmesinler diye konu açtım

Aracım Gümüş Gri. Ön cam hariç komple film yaptıracağım. İstanbul Avrupa yakasında tavsiye ettiğiniz marka,mekan var mı? Uygun fiyata işini düzgün yapan bir yere yaptırmak istiyorum.

Birde, kaç numara yaptırmalıyım? Arkalar 2 önler 1 mi tavsiye edersiniz yoksa hepsi 2 numara mı olmalı?

Bazı yerler, kapı döşemelerini söküp yapıyormuş sanırım. Kapı döşemelerini sökmeden düzgün şekilde yaptırmam lazım..

• Avrupa yakası demişsiniz ama ben yine Anadolu yakasında bir yer önereyim Bostancı oto sanayi girişinde Ziberat oto kuaförünün yanında cam filmi araçlarımıza şimdiye kadar 6-7 defa yaptırdım 150 tl ye Amerikan çizilmez cam filmi yapılıyor en azından fiyat acısından bilgininiz olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Llumar marka cam filmi uyguluyor isciligi son derece iyidir..

On ve arkalara 2 numara yaptirirsaniz Sikinti yasamazsiniz...Cam filminin de kalitesi var 100-150 Tl' lik yerlerden uzak durun..Goruntude bile farkediyor...

300 Civariydi en son intternetten Llumar Ahmet'in yeri diye aratin bulursunuz..

Orijinalden alıntı: cellman406

Ceza mevzusu ne oldu? Bende de camlar tam açık kabak gibi, sevmiyorum ancak film yaparsam da ceza yerim diye korkuyorum.

Bilmiyorum ki ne oldu? 300-350 Lira verip bide ceza yersem sinir krizi geçiririm

Orijinalden alıntı: Backstreet

En krali Karacaahmet Mezarligi karsisinda Ahmet' in yeri...

Llumar marka cam filmi uyguluyor isciligi son derece iyidir..

On ve arkalara 2 numara yaptirirsaniz Sikinti yasamazsiniz...Cam filminin de kalitesi var 100-150 Tl' lik yerlerden uzak durun..Goruntude bile farkediyor...

300 Civariydi en son intternetten Llumar Ahmet'in yeri diye aratin bulursunuz..

Bir iki yerde daha duydum orayı. Peki hangi cama kaç numara yaptırmalıyım sizce? İçerisi pek belli olmasın istiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Backstreet

2 numara....

Teşekkürler
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.