Şimdi Ara

ACİL!!! bluetooth dongle kurulum sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/aprotech-qube-micro-nano-usb-2.0-bluetooth-dongle/productDetails.aspx?categoryid=319&productid=bd72825

yukardaki bluetooth usb dongle'ı win xp home yüklü bilgisayarıma bir türlü yükleyemedim.

yanında gelen bluesoleil yazılımını kurdum hatta gidip aynı programın yeni versiyonunu indirdim gene olmadı

USB bilinmeyen aygıt olarak tanıyor yani tanımıyor

hiç bir yerde driverini da bulamadım.

lütfen bir yardım

• kardeş aynısından bende geçenlerde darty den aldım.
    içindeki driver la pc ye kurdum ama kendi programı çok dandik bluetooth yani bluetoothsoleil programı görmüyor bunu bir aygıt bağlayın diyor, iade etmeye gittim almadılar uyuz ettler yaa

ilk önce usb yi tak zaten sorması lazım köşede sana yeni aygıt bulundu diye otomatik shirbaz açılıyor zaten, cd sini tak ileri de yükle sonra pc ye reset at olması lazım
  • arkadaşlar bende alacaktım bugün vazgeçtim... bunların tak çalıştır olanı yok mu nano olan warsa bir marka almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
  • nanodan falan anlamam ama kolaylık ve daha çok işine yaraması için Bluesoleil' in çalıştırabilceği bir Bluetooth al derim
  • anladığım kadarı ile en doğrusu markalı bir ürün almak

benim aldığımda dahil çoğunlukla çin malı ürünler olduğu için destek mestek hak getire

ben Trust marka olanını alacağım hiç değilse bir web sitesi var ve driver indirilebiliyor

http://www.webdenal.com/store/trust-trust-bt-2400p-ultra-small-bluetooth-2-0-adp_fiyat.htm?idProduct=82124&idCategory=84&topnavCategory=37
  • benimkide bunun gibi bida küçük almam ama işime yaramıyor çünkü
  • Bende hb den aldım. Ama özelliklerde A2DP stereo kulaklık desteği yazmasın rağmen laptopda stereo samsung kulaklığıma stereo yazarken bu aprotech te sdece kulaklık modunda çlıştığını fark ettim.

Eğer driver yükleyerek oluyorsa yine iade edeceğim. Sırf lynksyi almamıştım bunun için a2dp yok diye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sorun devam edıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.