Şimdi Ara

Acil bakar mısınız arkadaşlar lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Foxconn N15235 anakartim var ve işlemciyi değiştirecegim ve hangi işlemcileri desteklediğini bilmiyorum core2duo destekler mi bi yardımcı olun lütfen resim de atacağım bu anakarti kullananlar veya bilgisi olanlar yazsın..
     Acil bakar mısınız arkadaşlar lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiç cevap veren yok mu ya?

• Anakartın tam modelini öğrenip üretici sitesinden sizde öğrenebilirsiniz anakart model öğrenme 1. Anakartın üzerinde yazar.2. AIDA64 indirip oradan bakmak daha olmadı modelini yazarsınız bakarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EĞİNLİ

Anakartın tam modelini öğrenip üretici sitesinden sizde öğrenebilirsiniz anakart model öğrenme 1. Anakartın üzerinde yazar.2. AIDA64 indirip oradan bakmak daha olmadı modelini yazarsınız bakarız.

bende araştırdım ama anakartı bulamadım, marka modeli tam olarak verebilirseniz iyi olur.
  • Benim nasıl size yardımım dokunabilir anlayamadım buradan bakınca sizin anakart modelini nereden bilebilirim ancak sallayabilirim tutarsa ne ala siz AIDA 64 adlı programı indirip kurun anakart tıkladığınızda bütün detayları ile görürsünüz.@
    Xilence
  • quote:

Benim nasıl size yardımım dokunabilir anlayamadım buradan bakınca sizin anakart modelini nereden bilebilirim ancak sallayabilirim tutarsa ne ala siz AIDA 64 adlı programı indirip kurun anakart tıkladığınızda bütün detayları ile görürsünüz.@
    Xilence

Cpu-z kullanarakta bulabilir kartıda işte, mesajı bırakıp kaçmış gibi oldu.

Foxconn N15325 diye arattım ama adam gibi bir liste çıkaramadım ben.
  • quote:

Anakartın tam modelini öğrenip üretici sitesinden sizde öğrenebilirsiniz anakart model öğrenme 1. Anakartın üzerinde yazar.2. AIDA64 indirip oradan bakmak daha olmadı modelini yazarsınız bakarız.

Hocam anakart resimde ki anakartın aynısı bende zor buldum internetten bu fotoyu anakart ddr2 ram destekli şu an üzerinde 533mhz ve 667 mhz ddr2 1gb ram var.Anakartın modelini zaten bulsam yazardım fakat bi türlü bulamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xilence

quote:

bende araştırdım ama anakartı bulamadım, marka modeli tam olarak verebilirseniz iyi olur.

Bi kaç kişi buldum kullanan destekliyor sanırım internette gezerken gördüm fakat emin olamıyorum

• 
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.