Cidden çıldıracağım ozellikle kurgu sorularinda o kadar sacma yaziyorlar ki. Çözüme bakıyorum benim anladigimdan bambaska sekilde yorumlamis sinir krizi gecirdim daha az once. Cok guzel bir kitap olabilecekken bu dili mahvetmis ama basladik bir kere mecburen cozup bitirecegiz... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ribozomal Rna -- 14 Ocak 2021; 1:48:35 > |
Tercümanları kötü
|
Kanka acil kitaplarında genel bir sıkıntı var soru derdini anlatamıyor bazen soruları yurtdışından alıyorlar desem şekilleri alıyorlar da metni kendileri daha iyi anlatabilir gerçekten sadece ayt mata özel bir durum değil yani |
Geometri sb ve tyt ayt denemeleri daha normal gibi ya ayt sb tam sinir krizi gecirtmelik < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Yok hocam google translate işi bazı sorular < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Brezilya olimpiyat sorularını çözmek öyle kolay değil işte. Umarım yanlış hatırlamıyorumdur. |
|
|
geometrisinde bile dili çok saçma bir de geçen senenin orjinal tyt soru bankasının da dilini beğenmemiştim |
|
Direkt iddianın olduğu konuyu bulamadım ama en fazla makara döndürülen konulardan birini buldum. |
Geçen ay konu açtım bilgi sarmal aytden sonra ne çözeyim diye herkes acil dedi:D keske o zaman olsaydin ne diyeyim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|