Şimdi Ara

Acil aşk konusunda tavsiye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba adım eren.Sevdiğim bi kız var.Kızla yakınlaşmaya çalışıyorum.Diğer kızlardan oldukça farklı geliyor.Diğer kızlar gibi yapmacık değil.O an ne gelirse aklına koyver gitsin yapıyo.Kız biraz piskopat(öyle kabadayı,kezo gibi demiyorum.) Hani tumblrda olur ya psikopat gifler felan var (Örn:http://24.media.tumblr.com/5164dec6130757105911af00d1e71626/tumblr_mlataag2wi1s9q97go1_250.gif neyse :D ) Onları felan seviyo.Kızla bazen çok iyi konuuşyoruz.Ben utangac oldugumdan okulda görsemde sadece bakınmakla yetiniyorum.Ancak sanalda döktürüyorum.(Utangaç ve asosyalim.) Kızda biraz utangaç sayılmaz yani (utangaç) Bu yüzden ona teklif edemiyorum.Onunla dertleşiyorum.Onla ortak noktalarımızı felan öğreniyorum.Tek sorun vereceği cevap.BAzen iyi davranıyor bazen kötü.Bu yüzden bilmiyorum.Bundan öncede hayal kırıklıkları yaşadım.Çevremdeki insanlar iki yüzlü bu yüzden arkadaşım diyebileceğim kmsem yok. Onunla dertleşiyorum demiştim.Ya teklif edicem o kabul edicek belkide güzel bi ilişki meydana gelecek ya da reddedecek ve arkadaş kalalım benzeri bişey diyecem-diyecek. fakat yinede eskisi gibi olmayacak.Ya da teklf etmicem öyle dertleşip karşılıksız bi sevgidir gidecek.

Teklif edeyim mi? Nasıl etmeliyim? Utangacım ,asosyalim.Reelde ağzım düğümleniyor.Ve yanına gitsemde arkadaşları var.Arkadaşları erkek düşmanı gibi bişey ve kovarlar heralde beni :'(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LittleTyson -- 4 Şubat 2014; 23:31:15 >

• 1-Kızın sevgilisi olmadığından emin ol
    2-Bir iyi bir kötü davranıyorsa ya seninle vakit geçiriyor ya da arkadaş olarak görüyor bence şansını dene ama düşük gibi.
    Tahmin kız futbolda seiyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

1-Kızın sevgilisi olmadığından emin ol
    2-Bir iyi bir kötü davranıyorsa ya seninle vakit geçiriyor ya da arkadaş olarak görüyor bence şansını dene ama düşük gibi.
    Tahmin kız futbolda seiyordur.

Kız futbol sevmiyo :D ve kız sevgilisinden yaklaşık bir ay önce ayrılmış.Şuan tek dostum gibi bişey kız.O beni dost olarak görüyor bu kesin ama ben artık böyle gitmemeyi düşnüyorum. Ama onu kaybetmekte istemiyorum.
  • En azından hala sevgilisi olan bir kız gibi davranıyor tahminim sevgilisi varken sevgilisi ile resim çektirmiyor ve face vs . ilişkisi olduğuna dair bir şey yapmıyordu.
    Kız şiir seviyor mu bir sor sana içime doğdu merak ettim şu an?
  • biraz bekleticem ,sorayım kardeşim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

En azından hala sevgilisi olan bir kız gibi davranıyor tahminim sevgilisi varken sevgilisi ile resim çektirmiyor ve face vs . ilişkisi olduğuna dair bir şey yapmıyordu.
    Kız şiir seviyor mu bir sor sana içime doğdu merak ettim şu an?

Kıza sordum ikisindende nefret ediyomuş futboldanda şiirdende :D ahaha
  • Kız manik depresif,bunu bilir bunu söylerim ayrıca kız arkadaşımız romantizmden aşktan vs. Den haz etmeyen bir tiptir kıza duygusal yaklaşmamnı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi degisik -- 2 Şubat 2014; 23:25:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eren durum vahim o kiz duygusalda degildir , unut gitsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer kızla hep sanalda konuşur gerçek hayatta fazla konuşmassan kız elinden kayıp gider bu konuda hassas olursan iyi olur aynısı benimde başıma geldi
  • Ona ilgili olduğunu sakın belli etme derim ben, senden hoşlandığından emin olmadan bu konulara girersen kaybedersin. Benim fikrim...

• Arkadaş olmayı bil.
  • Rahat reddeder seni baştan aşağı falsosun
  • Tumblr kullananlara bulasma bence

• Bende aynı durumdaydım.Kız bazen iyi davranıyor bazen de soğuk bende hababam salak gibi sürekli umutlanıyordum.Yaklaşık 3-4 hafta önce okulda duygularımı açtım bir anlık deli cesaretiyle.Korktuğum gibi olmadı kız terslemedi olur böyle duygular falan dedi ama ben seni arkadaş olarak görüyorum dedi.En azından bende rahatladım ve tamamiyle kızı unutmaya çalışmaya başladım.Bence söyleyip rahatlamak en iyisi kızlar yemiyor yani sizi.Hala da kızla konuşuyoruz sınıfta falan öyle benden kaçmıyor da yani.
  • TUMBLR KULLANMIYO BU ARADA...

AYRICA NE BILEYM ARKADAŞ OLARKA GÖRÜYORM DEDKTEN SORNA İŞ BOZULUYO ARTK O SAMİMİYET KALMIYO KIZ KULLANMAYA BAŞLIYO FELAN
  • Kızın sevgilisi yoksa bence cesaretini topla açıl platonik olarak kalmasın ve içinde kuşkuyla kalma aşkın gizlisi daha kötüdür çünkü eğer arkadaş kalalım dese de ayrıl etrafında bulunma bu sana daha çok acı verecektir
    Hadi sağlıcakla ka l
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrLending

Kızın sevgilisi yoksa bence cesaretini topla açıl platonik olarak kalmasın ve içinde kuşkuyla kalma aşkın gizlisi daha kötüdür çünkü eğer arkadaş kalalım dese de ayrıl etrafında bulunma bu sana daha çok acı verecektir
    Hadi sağlıcakla ka l

MÜSAİT Bİ VAKİTTE BANA İYİ DAVRANDIGI Bİ ARA BULUŞMA AYARLAYIP AÇILICAM SAĞOL KARDEŞİM
  • Korkmayin benle hic konusmassa ya moduna girmeyin. Erkek olun karsisina gidin ve seni seviyorum deyin. Fazlasina gerek yok. Pisman olmayin dost tavsiyesi icinizde kalmasin bir omur boyu. w

• En az 1 yıl kızla konuş bağlanın birbirinize iyice sonra biryerlerde oturun konuşun sonra kıza dokunmaya çalış yavaşça yanyana otururken kolunu omzuna at tepkisini ölç yalnızken tabi arkadaşlardan çekinebilir

• Bence uğraşma değmez olur da o haltı yersen haberimiz olsun yinede cevabını bildiğin şu soruyu sorma
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.