2006 model Hyundai Elentraya 17.000 YTL(pazarlıksız) diyorlar. Arabada yol bilgisayarı, 4 hv.yastığı, abs, dijital klima, cd player, 4 cam otomatik, açık fıstık yeşili renkte. Arabanın sol yolcu kapısıyla çamurluk arası lokal boyalı, bir tartışma sonucu tekmelenmiş. İnternetten fiyatlar baktım 19.000 ile 26.000 YTL arasında değişiyor. ACİL TAVSİYELERİNİZİ VE FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM...ACİLLL.YAPTIĞINIZ YORUMLARA GÖRE HER AN YARIN ALABİLİRİM!!!
(HYUNDAİ MARKASI KONUSUNDA ELEŞTİRİLERİ DİKKATE ALMAYACAĞIM, DAHA ÖNCE HYUNDAİ ACCENT KULLANMIŞ BİRİYİM, BENCE ELİN ECNEBİ FRANSIZINA, ALMANINA,ABDLİSİNE VERECEĞİM PARAYI KESİNLİKLE GÜNEY KOREYE VERMEYİ DAHA YERİNDE GÖRÜYORUM)
hocam o paraya kaçırma ancak iyice baktır nolur nolmaz
abi baktır ustalar okey derse hemen al kaçırma 5 yıl binersin rahat rahat ya biz 49000'e aldığımız araba şimdi 41000 2 yılda 8000ytl zararımız var sen bunu al bence zarar da etmezsin
ikinci el piyasası düşmüş olsa bile minimum değeri 19.000 ytl olan bir araç 17.000 ytl ye satışta ise iyice araştırmak gerekir..eğer başka bir problemi yoksa rahatlıkla alınabilecek bir araç..yakıt sarfiyatı konusu harcinde sizi hiçbir yönden üzmez..
Elantra lar gerçekten güzel oturaklı konforlu arabalar donanımıda gayet güzel fiyatı da oldukça uygun neden olmasın ?
şasi numarasına bak almadan önce, silinmiş yahut başka bişey olmuş olabilir..
sağlamsa alınabilir
Rakkam uygun
Kaçırma sakın!!!
Ama çok iyi araştır, her yönden iyice araştırmadan alma...
Mümkünse galerici birini bul ver 3-5 kuruş, onlar bu işin bütün tilkiliğini bilirler zaten...
Fiyat süper...
Son kasa Elantraların yakıt konusunda tecrübesi ve bilgisi olanlar var mı?
iyi diyorsunda hocam
hyundai de bazi parcalarini avrupadan aliyor fabrikalari var
cdri motoru italyanlardan aldilar
vs. vs.
boyle bırseyı ılk defa senden duyuyorum. benım bıldıgım crdi motor tamamen korelı muhendıslerın urunu. bu konu hakkında kaynak verebılırsen sevınırım.
quote:
Orjinalden alıntı: nebituran
iyi diyorsunda hocam
vs. vs.
quote:
iyi diyorsunda hocam
vs. vs.
arkadaşım common-rail teknolojisini kastetti galiba.Evet ilk olarak italyan otomobil üreticisi fiat 1996 yılında marea modelinde kullandı (1.9jtd) diye biliyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: Raja Clavata
boyle bırseyı ılk defa senden duyuyorum. benım bıldıgım crdi motor tamamen korelı muhendıslerın urunu. bu konu hakkında kaynak verebılırsen sevınırım.
quote:
iyi diyorsunda hocam
vs. vs.
common rail dizel teknolojisini kastediyorum
elantranın benzinlilerinin cok fazla yaktıgını duydum ama her kore arabası gibi cok seri oldugunuda duydum.hiç sürmüslügüm yok ama arac hakkında oturaklı diyolar yakıt dısında pek bi kötüleyen duymadım.
fiyat süperr cok uygun ama aracta bişi varmı ona iyice bi bak..
quote:
Orjinalden alıntı: xessey06
Son kasa Elantraların yakıt konusunda tecrübesi ve bilgisi olanlar var mı?
Kasası ağır ve cüsselidir. (Düz vites 1278kg'dır. yani yaklaşık 1300kg.) Bu nedenle performanslı kullanmaya kalkarsan yakar.
Edebiyle kullanırsan İstanbul içi 9,5 litre civarında tüketir.
Klima kompresörü çok güçlüdür; yaz sıcağında anında içeriyi (güneş altında kızmış olsa bile) buza çevirir. Bu nedenle yaz tüketim ortalamaları kış tüketim ortalamalarıyla başabaş hatta belki de az miktar fazla çıkar. (tabi yaz sıcağında klima kapalı gezersen daha az tüketir)
Yazın tükettiği, kışın tükettiğini aşabilen nadir otomobil modellerindendir. (birçoğu kışın daha az tüketir) Ama 45 derece sıcakta buz gibi gezersin, konforuna diyecek yoktur.
Abicim otomobili araştırdık ve taklalı çıktı; maalesef vazgeçtim...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme