Şimdi Ara

Acil Acil Acil! 15 günlük kedilere süt anne lazım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bahçede beslediğimiz kedi 15 günlük yavrularını terk etti. Elimizden geleni yapıyoruz ancak süt anne bulunamazsa maalesef ölecekler. Hayatta kalabilecekleri kadar bir süt annenin yanında kalsa yeterli. Sonrasında gerekirse geri alırız. Yerimiz Üsküdar Bağlarbaşı 29 Mayıs Üniversitesi karşısı. Yardımcı olmak isteyen arkadaşlar 05337085094'ten irtibat sağlayabilir.

    Acil Acil Acil! 15 günlük kedilere süt anne lazım!Acil Acil Acil! 15 günlük kedilere süt anne lazım!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scarfeys -- 28 Eylül 2017; 16:41:6 >







  • Hocam Anneleri tamamen gitmediyse emzirir tekrardan. Olmadı veterinerden biberon ve süt tozu alın. Zor bir tarafı yok. Tarifi falan yazar zaten. Sadece dikkat edin kendisi emsin siz sıkmayın biberonu boğazına ve ciğerlerine kaçıabiliyor süt veboğulmasına seebep olabiliyor. Bende var süt anne ama yerim uzak. Yavrularda 1.5 aylığı geçtiler. Kendi yavrularına bile bakmıyorlar zaten doğru düzgün Yavrularıyla oynama derdindeler. Dediğim gibi ne yapıp edin süt tozu ve biberonu temin edin.
  • Hayvan barınağı yada veteriner işleri müdürlüğüne götürün en kötü hocam. O şekilde bırakmayın.
  • Biberenlo veterinerinizden mama alarak sizde besleyebilirsiniz.Bulduğunuz her anne emzirme açısından sıcak kanlı davranmayabilir.
  • ilgilenen arkadaşımız çocukluğundan beri kedilerle haşir neşir bir arkadaş olduğu için besleme konusunda bir problem olacağı sanmıyorum. şu an o şekilde besliyoruz. anne halen oralı değil. sabah gelmiş bahçede takılıyor. yavruların orada vik vik sesi geliyor umurunda değil. küçük enjektörler 3 saatte 1, dörder sefer mama veriyoruz. şu anlık iyiler. teşekkürler ilgi ve alakanız için. arayışımız devam ediyor. bahsettiğiniz kurumlarda yeterli ilginin verildiğini düşünmemekte ilgilenen arkadaş. onun için sütt anne arayışımız devam ediyor. iyi günler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scarfeys -- 29 Eylül 2017; 9:56:2 >
  • Onu son çare olarak yazdım zaten. Öyle kaderlerine terk edilmektense bir şansları olur diye. Haklı arkadaşınız. Benim kedilerde de reddetme olayı oldu dönem dönem. Alıp yavruyu başka bir yavruyu emzirirken ısrarla yanına koyuyordum, bir şekilde kabul ediyordu. Bazı kediler çok anaç oluyor. Hiç yavru ayırt etmeden emziriyor. Her yavru kediyi kendi yavrusu sanıp kabul ediyor. Bazılarıysa çok hassas önce kokluyor sonra yavrusu olmadığını anlayıp tepki gösTeriyor. Mesela Tekir var bir tane gidip başka kedilerin yavrularını çalıp emziriyor. Şans öyle kedi bulmak birazda. Umarım bulursunuz.
  • supernova034 kullanıcısına yanıt
    bu yavruların şanssızlığı kabak yavru olmaları yani mevsimsiz olarak doğmaları. bundan dolayı da doğal olarak çevrede anne kedi yok. ne diyelim inşallah bir yerlerden haber gelir. teşekkürler ilgi alakanız için.
  • Süt anne bulamadık ama kedilerimize 15 20 gün bakabilecek bir bayan arkadaş bizimle irtibata geçti saat 19:00'da gelip alacak. şimdilik arayışlarımız sona erdi. ilgilenen herkese teşekkür ederiz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.