Şimdi Ara

Açıklama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Resmi siteden açıklama....

    Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanan Fenerbahçe-Trabzonspor müsabakasının bitiminde meydana gelen olaylar ve bir takım medya kuruluşlarının olayları kamuoyuna yanlı ve yanlış olarak servis etmesi üzerine işbu açıklamayı yapma zorunluluğu doğmuştur.

    Kamuoyunun öncelikle bilmesi gereken husus; bu müsabakada misafir takım başkan, yönetim kurulu ve takımın stada giriş, çıkış usul ve esasları ile basın toplantılarına ilişkin esaslar, müsabaka sabahı saat 10.00’da yapılan "Güvenlik eşgüdüm toplantısı" tahtında belirlenmiş ve Emniyet Müdürlüğümüz tarafından taraflara tebliğ edilerek tutanak altına alınmıştır.

    Alınan bu güvenlik önlem ve tedbirleri müsabakanın hitamında misafir takımın başkan ve yönetimine ısrarla ve defalarca iletilmiş ve stadın hangi esas ve usullerle terk edileceği kendilerine ihtar edilmiştir

    Bununla birlikte, "Biz istediğimiz yerden girer, istediğimiz yerden çıkarız" zihniyetiyle emniyet güçlerinin ısrarlı ikazlarına uymayarak, özellikle taraftarın yoğun olduğu bölümden çıkış yapılmış ve güvenlik açısından çok hassas olan bölgede basın açıklaması yapılarak Fenerbahçe taraftarı ve olaylar açıkça provoke edilmeye çalışılmıştır.


    Son zamanlarda oynanan oyunun bir parçası olarak Fenerbahçe taraftarına şirin gözükmek adına taraftarla hiçbir sorunu olmadığını söyleyen bu nezih kişi, basın toplantısı esnasında Fenerbahçe taraftarına küfür ve hakaret ederek görevini ve misyonunu başarıyla tamamlamıştır.

    Beklentimiz söz konusu olaylarda ihmali ya da provokatif eylemlerde bulunan kişi ve kişilerin, Emniyet ve Türkiye Futbol Federasyonu temsilcilerinin tanzim edeceği tutanaklarla kamuoyu önünde açıkça sergileneceğidir.

    Rakip taraftarları, rakip yöneticileri ve kulüp başkanlarına tehdit ve hakaret içeren beyanlarda bulunmaktan kaçınmayan, gördüğü güvenlik kamerasına dahi demeç vererek Türk Futbolunu geren ve görevini yapan Emniyet mensuplarını ve kararlarını dahi provoke etmek suretiyle Türk Futbolu’nu uçuruma sürükleyen bu zihniyeti muhatap alacağımız yegane yer adli mercilerdir.

    Bununla birlikte taraftarlarımızdan beklentimiz, Trabzonspor camiasını temsil ettiğine inanmadığımız bu kişilerin hakaret ve provokasyonlarına karşı vakur ve sağduyulu duruşlarını muhafaza etmeleridir.

    Kamuoyuna duyurulur,

    Fenerbahçe Spor Kulübü

    ------------------------------------------------------

    Külhanbeyliği yapacam derken az daha çok kötü olayların olmasına sebep olacaktı zatı muhterem. Hala arabadan kafa uzatıp laf atma derdinde, zaten o laf atmadan sonra bir şeyler atılıyor. Akp spor kolları 'da çapulcu kelimesini kullandı hadi hayırlı olsun.



  • ben olsam açıklama bile yapmazdım.
    önem vermiş gibi oluyor böyle olunca.
  • bu zaten bilinen bir şeydi hacıosmanoğlu mafya zannediyor kendisi zaten mafya damgası yapılmış açıklamada böyle insanların güvenliğini ne düşünüyorsun ki hiç önlem bile almayacaksın adam canını zor kurtardı hala erkeklik yapma derdinde
  • gördüğü güvenlik kamerasına dahi demeç vererek



    Amacına ulaşamadı provokatör başkan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.