Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (874. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
12 Misafir (2 Mobil) - 10 Masaüstü2 Mobil
5 sn
69.708
Cevap
2.049
Favori
8.317.491
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
608 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 872873874875876
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • eiskent E kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim abi.

    Tuscan, smw, hba, ch men prive, tobacco, musc, love ve bir kaç koku daha.. Sırf orijnallerine çok fazla benzediği için bile listeden cıkarmam. O hatayı sadece back to black'te yaptım. O da çok ağır olduğu için çok tepki alıyordu mecbur kaldım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EserKozmetik

    Teşekkür ederim abi.

    Tuscan, smw, hba, ch men prive, tobacco, musc, love ve bir kaç koku daha.. Sırf orijnallerine çok fazla benzediği için bile listeden cıkarmam. O hatayı sadece back to black'te yaptım. O da çok ağır olduğu için çok tepki alıyordu mecbur kaldım.



    Parfumlerin hepsi cok benziyor. Satista kalmalarina Konu benzerlikten mutevellit ise yine mutevazilik yapiyorsun:) Biz senin esnafligini da isindeki kaliteni de biliriz:))

    Saygilarimla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    Doğru söylüyorsun eser hocam ama her koku için gecerli bu invictusu bile begenmeyen arkadaslar çıkıyor yani :) ben hiçbir kokuya kötü deme taraftarı degilim beğeni kişiden kişiye değişiyor zevkler uyuşmqz anca yoksa her kokunun seveni vardır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eiskent E kullanıcısına yanıt
    EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    Abi değişmez demeyelimde ara sıra kullanılcak özel bir koku diyelim :) idol bnde nedense cok farkedilir oldu çok değişik bir koku degil ama spice bomb dan sıkılanlar için değişik bir alternatif olabilir.beraber çalıltıgımız bi arkadas bnden kokuyu farkedip istedi onada getirttim sürekli onu kullanıyor ondanda çok güzel bir şekilde geliyor koku belki sana uymamış olabilir hafif kalmıştır koku sana :)) bu arada tuscan gercekten güzel bnde çok severek kullanyorum bana deri açılışta geliyor sonra hafifliyor ve çokça böğürtlen olarak algılyorm nedense ama çok başarılı gercekten.geçenki siparişte back to black sipariş edicektin bi baktım listede yok çok üzüldüm deneyemeden kaldırıldı diye keşke geri listeye eklense yoğun koku sevenlerde var bu tarz kokulardada bence ayarı tutturamayan arkadaşlar sıkıntı yaşıyor benim görüşüm killian love dan daha çok listede olmayı hakediyor geri dönüşü konusunda bi düşünülmeli :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • meten1903 kullanıcısına yanıt
    Black to black çok acayip. Geçenlerde evde odanın tümü black to black kokuyor, bu koku nereden geliyor derken; meğer tester kırılmış koltuk örtüsüne dökülmüş. Abartısız 2 gün buram buram black to black koktu oda. Üstüne başka parfümler sıktım yine kokusu gitmedi. Dedim böyle olmayacak örtüyü çıkartıp çamaşır makinesine attım son çare. Listeden çıktığına çok üzüldüm diyemeyeceğim. Orta kısımlarda hafif bir animalistic koku mevcut. Pudralı tütünlü vişne. Bana hissettirdiği de tam olarak şöyle.Köydeyim. Elimle tütün sarmışım, elime tütün kokusu işlemiş. Derken tütüne bulanan elimi vanilyaya bandırıyorum ve vanilyanın aroması tütün aromasıyla karışıyor. Vişne ağacına çıkıyorum. Vişneleri toplarken, tütün ve vanilyalı elime vişne aroması da katılıyor. Şimdi bunun üzerine biraz pudra. Hani köydeyiz ya o köy kokusunun da rüzgarla bunlarla birleştiğini düşün o da hafif animalistic kokuyu veriyor black to black benim için böyle bir koku. Adı black to black ama bana koyu pembeyi hatırlatıyor, siyahla pek alakası yok. Kötü mü değil, güzel mi bence yine değil. Tekdüze hiç değişmeden gidiyor. Son notaları da çok beğenmedim ben. Şuan liste de ondan daha iyi kokular mevcut bence. Straight to heaven mesela ondan daha kaliteli bir By kilian kokusu. Belki sen denesen daha çok beğenirdin bilemeyiz tabi.
  • Back to black oda parfumu olsa cok daha fqzla talep alir:)Esans kötü oldugundan degil. Ancak bu derece yogunlugu yakin mesafeden degil uzzaktan almak daha heyacan verici. 30cm'den @delfino3'un tasvir ettigi esansi solumak bjrun icersindeki tuylerin hepsini ayaga dikiyor:))

    Eren ben parfumu birilerine vermediysem, bulabilirsem gonderirim sana. Hassas burun olarak kullanmasan da tatman gerek bir parfum.

    Saygilarimla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • delfino3 D kullanıcısına yanıt
    Hocam listeden çıkmasına üzülmedim demişsiniz de agır gelmiş olabilir begenmemişte olabilirsiniz ama üzülüp üzülmemek degil konu sonucta listede olsada size bir zararı olmayacak :) bende eser gibi düşünyorm orjinaline bukadar benzer kokuların listede olmasını gerektiğini düşünyorum parfümde illa nota degişimi olacak diye birşey yok tekdüzede olabilir seveni oldkca fazla ama iki fıs kullanımda sorun olacagnı düşünmyorum bence listeye kesinlikle geri gelmesi lazm heleki başarılı bir benzeri mevcutken bana göre listedeki bir çok kokudan daha çok hakediyor listede olmayı tabiki bnim fikrim bu.bu arada black to black değil parfmün ismi hocam back to black :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eiskent E kullanıcısına yanıt
    Valla ben kullanırım abi musc a agır dediğime bakma tobacco vanille de çok agır bir koku ama severek kullanyorm koku güzelligi önemli benim için belki eser yeniden listeye alır abi :p :)))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: delfino3

    Black to black çok acayip. Geçenlerde evde odanın tümü black to black kokuyor, bu koku nereden geliyor derken; meğer tester kırılmış koltuk örtüsüne dökülmüş. Abartısız 2 gün buram buram black to black koktu oda. Üstüne başka parfümler sıktım yine kokusu gitmedi. Dedim böyle olmayacak örtüyü çıkartıp çamaşır makinesine attım son çare. Listeden çıktığına çok üzüldüm diyemeyeceğim. Orta kısımlarda hafif bir animalistic koku mevcut. Pudralı tütünlü vişne. Bana hissettirdiği de tam olarak şöyle.Köydeyim. Elimle tütün sarmışım, elime tütün kokusu işlemiş. Derken tütüne bulanan elimi vanilyaya bandırıyorum ve vanilyanın aroması tütün aromasıyla karışıyor. Vişne ağacına çıkıyorum. Vişneleri toplarken, tütün ve vanilyalı elime vişne aroması da katılıyor. Şimdi bunun üzerine biraz pudra. Hani köydeyiz ya o köy kokusunun da rüzgarla bunlarla birleştiğini düşün o da hafif animalistic kokuyu veriyor black to black benim için böyle bir koku. Adı black to black ama bana koyu pembeyi hatırlatıyor, siyahla pek alakası yok. Kötü mü değil, güzel mi bence yine değil. Tekdüze hiç değişmeden gidiyor. Son notaları da çok beğenmedim ben. Şuan liste de ondan daha iyi kokular mevcut bence. Straight to heavenmesela ondan daha kaliteli bir By kilian kokusu. Belki sen denesen daha çok beğenirdin bilemeyiz tabi.

    Bu yazınızı okuduktan sonra gidip bileğime STH sıktım bir fıs ve şu an kokunun güzelliği eşliğin de çay içiyorum lakin değişik bir güzel koku ortaya çıkıyor :) Bu kokuya çay kokusu ekleyebilir miyiz Eser usta
  • delfino3 D kullanıcısına yanıt
    Bu arada sth gercekten çok güzel koku hocam tester olarak elimde mevcut ama ben daha çok genel beğeniye uygun yada yeni gelen kokulardan alıp yorumlayıp burdaki arkadaşlara yardımcı olmaya calısıyorm daha tam olarak kullanım amaçlı parfüm belirleyip alışveriş yapmyorm eserden.4 tane belirleyip bunları kullanırımdan ziyade değişik değişik alıp performansını koku benzerliğini tarzını anlatmaya çalşyorz kendi çapımızda yardımcı olmaya çalışyorz :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SP4RCO kullanıcısına yanıt
    Yok sanırım :)
  • SP4RCO kullanıcısına yanıt
    meten1903 kullanıcısına yanıt
    Bana kalsa tüm kokular liste de olsun isterim hocam tabiki zararı yok. Eğer denemediysen Tom ford tobacco vanielle deneyebilirsin. Onun vişne hissi azalmış tütünü artmış hali gibi. Orjinali de koklamış biri olarak vanilya kalitesi çok daha üstte bence.
    Evet hocam Sth koku güzelliği olarak üst klasman bence de:) Kilian parfümleri arasında Cruel İntentions ile birlikte genel olarak en çok beğenileni. Sth'nin açılışı bence en çarpıcı parfüm açılışlarından, keyfini çıkartın
  • delfino3 D kullanıcısına yanıt
    Cruel de çok sevdigim bir koku 18 yasnda kullanmştım :)) killian bu işi yapıyor ya :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar forumu bayadır takip ediyorum özellikle yorumları tek tek okudum ch men prive, invuctus bunlar 2 tercihim malum önümüz kış 2 adette baharatlı koku seçmek istiyorum ama kararsız kaldım bir arkadaşım thierry mugler tavsiyede bulundu nasıl koku bilmem tavsiyeleriniz nedir ayrıca invuctus ile avrupa arasında bariz bir koku farkı var mı daha önce orginalini kullandım çok beğendim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dedenet

    arkadaşlar forumu bayadır takip ediyorum özellikle yorumları tek tek okudum ch men prive, invuctus bunlar 2 tercihim malum önümüz kış 2 adette baharatlı koku seçmek istiyorum ama kararsız kaldım bir arkadaşım thierry mugler tavsiyede bulundu nasıl koku bilmem tavsiyeleriniz nedir ayrıca invuctus ile avrupa arasında bariz bir koku farkı var mı daha önce orginalini kullandım çok beğendim

    Hocam eger invictusta karar kıldıysanız avrupa olanı daha kalıcı ve etkili orjinaline göre biraz daha şekerli aralarındaki tek fark bu ben şahsen avrupa olanı daha çok seviyorum kışada daha uygun olacaktır.baharatlı olarakta listede guerlain ideal,spice bomb tomford extreme,xeryus,ysl la nuit gibi kokular var.thierry mugler kesinlikle baharatlı bir koku değildir şekerli bir kokudur
  • t d hermes,invictus avrupa,ch men prive,tom ford extreme bunlarda karar kıldım :)tavsiyen içi sağol
  • dedenet D kullanıcısına yanıt
    Tercihler süper olmuş hocam özellikle hermesi eklemeniz çok iyi olmuş güle güle kullanın hepsi çok güzel kokular
  • meten1903 kullanıcısına yanıt
    "ysl la nuit bence koku güzelliği olarak en güzel baharatlı lavantalı parfümdür"

    Bu yorumunuza istinaden yazmak istedim, çünkü benimde çok severek kullandığım bir parfüm La Nuit. Kişisel görüşüm Hypnose Homme keşfedilmemiş designer cevherlerinden, özellikle bu kokudaki lavanta kullanımını çok beğeneceğinizi düşünüyorum, mutlaka not edin bir yere en yakın fırsatta deneyin
  • Ben onu eserin listesinde bulunan kokular için dedim hocam aslında lavanta çok tercih ettiğim bir nota değildir :) ama sizin için deneyeceğim mutlaka daha önce kokladım diye hatırlıyorum ama artık kafa gitti yüzlerce nota yüzlerce parfüm ismi hatırlamam için koklamam gerekiyor :)) umarım çok baskın lavanta yoktur :))
  • Siparişi verdim ancak bir dahaki siparişe eklemeyi düşünüyorum. Rochas Man i öven birkaç arkadaşım var. Kokusuna hiç denk gelmedim. Ağır bir koku mudur kokladığımız zaman en çok hangi esansı alıyoruz acaba?
  • 
Sayfa: önceki 872873874875876
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.