Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (870. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: olmecass
1 Kayıtlı Üye ve 24 Misafir (6 Mobil) - 19 Masaüstü6 Mobil
5 sn
69.710
Cevap
2.051
Favori
8.320.506
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
608 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 868869870871872
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hocam tekrardan merhaba, listemi sipariş geçmeden önce kafama dank etti ben tütün kokusunu sevmem o yüzden son olarak hangi kokuyu seçsem karar veremedim.
    Lacoste Red [RED]
    Creed - Aventus [CRD] / Delux
    Guerlain - L'Homme iDeaL [iDoL]
    ? Ch men prive (stoğa girmesini beklersem), Chanel - Bleu de Chanel herkes beğenmiş bu kokuyu okuduklarıma göre ben hiç denemedim, Creed - Virgin Island Water tatlı bir koku galiba tatlı kokuları sevdiğim için yazlık almayı düşünebilirim, invictus bu da çok beğenilmiş ben hiç denemedim, yada sizin başka tavsiyeniz ?
  • Eser abi Pure Havane kokladım dün Sephora'da, bir heyecanla gelip baktım ama burda yokmuş.Aklında var mı onu getirmek?

    Bir de Guerlain L'instant kokladım, o da çok güzeldi o da yokmuş, Dior Homme Intense çok övülüyor ama ben mağazada koklayınca pek beğenemedim, açılıyor mu sonradan ya da çok farklı bir koku olduğu için sonradan mı güzel geliyor?
  • Ch men prive Salı günü elimizde oluyor arkadaşlar az önce haberini aldım.

    Velvet amber henüz yok.


    ------------

    Cinderella Man

    Lidg ve Lidge fabrikada yok maalesef. Sağdan soldan araştırırım. Lidg ve Lidge kıarıştırılacağı için pek de hoşuma gitmiyor böyle şeyler. Pure havane bizim fabrikanınki pek benzemiyor. Ürün aklımda başka bir yolu olursa paylaşırım.
  • Wirm kullanıcısına yanıt
    Burnum mu alışıyor diyeceğim ama diğerlerinde böyle bir durum olmuyor bende anlamadım
  • Virgin island water tamamen hindistan cevizi ve lime kokuyor güzel birkoku deneyebilirsiniz ama tatlı kokuları seviyorsanız invictus avrupa denemenizi kesinlikle öneririm hem çok kalıcı hemde genel begeniye uygun bir koku ikiside çok hoş ama bence invictus avrupa daha iyi olur tatlılığı normal invictusa göre daha fazla olduğu için kışın daha çok mutlu edecektir
  • axXxo kullanıcısına yanıt
    Bu tarz açık olmayan kokuları kıyafete ve mumkun olduğunca bol kullanın. Fiş sayısı ile kullanmak hatali olur. Ya da ilk derin nefes çektiğinizde beklediğiniz kokuyu alana kadar sıkın. Ben sabah kullandım. Hala kokuyor şu anda ve bu giydiğim kıyafete 1 hafta önce sıkmıştım giyerken de kokuyordu.

    Saygılarımla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eiskent -- 28 Ekim 2016; 15:00:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • parfümü kullandıktan 5 dk sonra servise bindiğim için o kadar cok sıkıp sabah diğer insanlar tarafından afaroz edilmek istemem :D onun için ben en iyisi bu parfümü akşamları sizin dediğiniz şekilde deneyeyim birde hocam.
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    Haber icin sagolun eser hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eser hocam ürünler geldi emeğinize sağlık abartmıyorum orjinalinden daha güzel kokuyor sağlıcakla kalın Allah a emanet olun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • meten1903 kullanıcısına yanıt
    Sali gunu ch men prive stoga girecekmis, herkes bu kadar met etmisken onu da denemek istiyorum viw invictus prive 3 lemesi arasinda kaldim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünlerimi aldım knzo efsane kokuyor hiç bi sıkıntı yok sadece kokunun oturmasını bekleyin biraz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amouage epic hakkında yorum alabılırmıyız acaba Eser hocam,yaş grubu olarak ne düşünüyosunuz?
  • daikataNa~ kullanıcısına yanıt
    Gelen tavsiye oldu mu kontrol etmedim ama bu sekilde tamamen zevkinizi bilmeden tavsiyede bulunacagim;

    1 Solo Loewe
    2 Creed Santal
    3 Dunhill Desire Blue
    4 Armani D'aromes

    Saygilarimla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aylardır black xs orijinal kullanıyorum. 2-3 fıs yapar çıkarım evden bana öğlene doğru bile geliyor kokusu ancak çevremden bir kişi dahi almıyor kokuyu anlayamadım Bende her taraf buram buram koksun istemiyorum tabi ama hafiften tokalaştığım adam da alsın kokuyu değil mi? oda yok açığı nasıl acaba boşuna mı para veriyoruz buna
  • Şimdi şöyle söyliyim size hocam invictustan 4 5 fıs bütün gün götürür sizi ama viw ve prive de bu mümkün olmaz kalıcılık olarak invictus daha iyi ikisindende ben invictus avrupayı tavsiye ederim ama tabiki son karar sizin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eserden alıp bir dene nekadar açık parfüm profili olsada eserin kokuları çok başarılı biz nelere para vermişiz bu zamana kadar diye insana pişmanlık duygusunu yaşattırıyor emin olabilirsin.burda parfüme harcadığı parayı kenara koysa orta halli bir araba alabilecek insanlar var bende dahil :) ama artık büyük paralar harcamıyoruz sağolsun eser sevdiğimiz kokuları çözüyor ondan alıyoruz ki sen şanslısın hazır listede var sevdiğin koku beklemene gerek yok :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • meten1903 kullanıcısına yanıt
    black xs alıp deneyen var mı acaba. Her koku aynı kaliteyi sunamaz herhalde deneyip memnun kalan varsa geçelim siparişi dediğiniz gibi baya para bayıldık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: meten1903

    Şimdi şöyle söyliyim size hocam invictustan 4 5 fıs bütün gün götürür sizi ama viw ve prive de bu mümkün olmaz kalıcılık olarak invictus daha iyi ikisindende ben invictus avrupayı tavsiye ederim ama tabiki son karar sizin

    lacoste red yerine invictus avrupa ve prive ı da listeme koyup alsam nasıl olur peki hocam? yazlık ürün kalmaz elimde hepsi ağır koku mu olur :) çok fazla sıktım sizi de biliyorum kusura bakmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-575E87AA4 -- 28 Ekim 2016; 20:22:38 >
  • Zegna Intenso deneyen oldu mu nasıldır önerir misiniz ?
  • Yok hocam olrmu öle şey sabaha kadar konuşabiliriz oda olur güzel de olr prive ve invictusta tam kışlık degil zatn gayt güzel olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 868869870871872
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.