|
Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (3411. sayfa)

-
-
Fiyatlar belliyse söyler misin Eser hocamquote:
Orijinalden alıntı: EserKozmetik
7 Haziran'da fiyatlar güncellenecek arkadaşlar.
Bilginize.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Belli değil hocam. Olunca yazarım muhakkak -
Hangi ildesin hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eskiden 4'lü set alımlarında kampanya vardı devam ediyor mu Eser hocam @EserKozmetik
-
O 4 lü ve 7 li set kalkalı yıllar oldu hocam. Ne güzel günlerdi. Tanesini 12.5 TL den aldığımız zamanları hatırladim :/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
AVENTOS DELUX 50ml yanında tester olarak gönderilen Gucci - RUSH (RAS) kadın parfümünü sitede bulamadım. Çok beğenmiştik hediye almayı planlıyordum. Nasıl bulabilirim ? @EserKozmetik
-
Bu olabilir mi?
açık parfüm, tutaste parfüm, muadil parfüm, ozelparfum.com
GOCO RAŞ 1 [RAŞ] Bayan Parfümühttps://www.ozelparfum.com/goco-ras-1-ras-acik-parfum -
eser hocam Malle Carnal Flower gelir mi yeni olarak ?
-
Uzun zamandir siparis vermemistim, konuyu gorunce hanima hediye alasim geldi. Eski kullandigimiz kokulari siparis gectim. Simdiden tesekkurler Eser hocam.
Jadore
212 sexy
Rochas
Yaz için fresh kokacak 32+ yaş için koku arıyorum.
Ab Blue Seduction(Anto) kokusu var onu beğeniyorum mesela.
5-6 yilini serin bir cekmecede gunes gormeden beklemis olanlar nasildir?
Merhabalar , listedeki parfümlerde capitol blue veya joop night flight benzeri bir koku var mıdır?
Accento
-
çok iyidir. ancak önce dirseğin iç tarafına sıkarak alerjik reaksiyon yaşayacak mısınız bir kontrol edin. kokuyu da bir kontrol edin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepStorm -- 2 Haziran 2023; 15:16:52 > -
Unisex koku ya tam bir randıman verir mi?
Merhaba arkadaşlar yazlık sepet yapmaktayım önerilerinize açığım.Daha çok soft, centilmen kokulardan hoşlanmaktayım.Severek kullandığım parfümler Ysl la nuit , Prada L Homme , Viw , Luna Rossa Carbon , valentino uomo intense
Bu kokuları seven birisi olarak ne önerirsiniz 🙏
Parfümler'de viskiler ve şaraplar gibi yıllandıkça değerlenir. Fakat kontrollü kullanmakta fayda var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unexpecteddarksaga -- 2 Haziran 2023; 14:47:13 >
accento, green irish tweed, aventus, royal vintage, gentle, fluidty silver, aber, solo loewe
-
solo loewe'yi ben de düşünüyorum hocam. anlatabilir misin biraz ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X