|
_____________________________ |
|
|
Eser Bey merhaba , 6226692869 nolu siparişi az önce verdim. Yarın kargoya verebilirseniz çok sevinirim. İyi akşamlar. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rappapompom -- 13 Ocak 2021; 22:5:8 > |
|
tobacco vanillia-PDM herod gibi '''ben buradayım'' dedirtecek hangi koku var dostlar ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarthWorm -- 14 Ocak 2021; 3:4:56 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalet002 -- 14 Ocak 2021; 11:36:13 > |
|
|
TF BLACK DELUX [BOR] normal orkidden farkı varmı arkadaşlar ? koku belirginliği nasıl kullanan varmı |
Kesinlikle Side Effect, kokunun yayılımı ve kalıcılığı çok iyi, saatler sonra da etraftan hissediliyor. Koku olarak da Heroda benziyor, Herod seviyorsanız Side Effecti de beğenirsiniz diye düşünüyorum. Koku olarak benzer tarzda olmasın zaten Herod kullanıyorum derseniz de Layton(60) öneririm, onun da kalıcılık ve yayılımı çok iyi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 14 Ocak 2021; 18:47:4 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EserKozmetik -- 14 Ocak 2021; 23:29:30 > |
3 yıl sonra yine sipariş verdim yine sorunsuz alışveriş gelen testerı hanım çok begendi kargo ücreti var diye bekleticem bir 4-5 parfüm seçiyim toplu vrricem < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Terre D'Hermes e benzer oldukca ama daha canlı hali. Greyfurt portakal var bariz hissedilen. Iso e de yine kokuda hissediliyor. Hermes sevenler deneyebilir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Oturduk ve güneş omuzlarımıza vururken özgür insanlar gibi içtik. Tüm evrenin sahibiydik. Morgan Freeman
|