İkisini de deneyen varsa ben de yorum rica ediyorum |
Bleu de Chanel EdP değil de Pure Parfum versiyonu var Tutaste olarak. EdT hali biraz daha keskin narenciyeli yapıda, Parfum hali ise keskinlik biraz daha az EdT'ye göre, ufaktan odunsuluk barındırıyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hebalci -- 27 Kasım 2020; 15:15:20 > |
Ben bleu de channel'de şahsen Edt'ciyim. Edp ve parfum versiyonları evet çok güzeller ama biraz daha boğuk biraz daha kapalı tarzdalar. Edt daha sportif daha enerjik geliyor bana. Kişisel görüşüm tabi bu. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 27 Kasım 2020; 21:58:14 > |
Naptın ya öküz alırdık o paraya:) Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan hocam biz hala 4 teyiz:) |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 27 Kasım 2020; 22:45:9 > |
Yalan değil, bir kaç gündür "acaba nerede bonobo hocam" diye bakıyordum konuya ara ara. Hatta "ökündükten sonra bir daha kendine gelemedi herhalde dağ gibi adam" da demişliğim vardır kendi kendime. Şaka bir yana, yeni oyuncağın hayırlı olsun dostum. Ara ara gel notala ama yine de buraları.:-) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bilgisayarda oynuyorum Valhallayı 27. saatime ulaştım eski AC serisine oldukça fazla gönderme yapmışlar bu oyunda, Odyssey'den hem hikaye hem de mekanik olarak daha çok sevdim bir de Creed Viking'im olsaydı onu koklayıp oynardım |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Senhora sevil boyner pahali satar. Aydın kozmetik. Uzay kozmetik. Bayer kozmetik.essen kozmetik. Nokta kozmetik. İstanbulparfümeri Gibi satıcılardan alabilirsiniz güvenilir orijinal satan yerler hepsi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
![]() |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |