Orjinalini maalesef daha test etme imkanı bulamadım ama Tutaste versiyonu çok hoşuma gidiyor namıssız |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
ürün fiyatları aynı kalsın paket sayısı azaltılsın Atıyorum 189liraya 7 parfüm alınıyorken 184 Liraya 6 parfüm alabilelim mesela |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
demek istediğim şöyledi 4lü ve 7li pakete zam yapmaktansa 4lü 120TL paketi 3lü 115TL 7li 189 TL paketi 6lı 185TL gibisinden yeni bir paket gelir 10lu paket 289liraya 7li paketten örnek vereyim 189u sallıyorum 210 yapınca buraları ooo eser zam yapıyor fiyatlar açık parfüme göre fazla değil mi ???? yorumlarıyla dolacak geçmişte olduğu gibi |
|
Beyler spice bomb mu joop homme mu ? :) |
beyler birisi Tom Ford - Oud Minérale parfümünü yorumlayabilir mi rica etsem:) |
Hayırlı cumalar yaş 25 iri yarıyım hazır havalar soğumuşken sizlerden kışlık parfüm önerisi istiyorum daha önce kullandığım parfümleri belirtmek isterim.Bunlardan bir daha almayacağım farklı lezzetler arıyorum. İnvictus Bleu de channel (sarmadı) Grey vetiver Boss Vanilyalı One Million Lucky Sauvage (sevmedim) All sport Acqua di armani spice bomb (sevmedim) Creed aventus bvlgari aqva amara (tester geldi hayran kaldım tekrar alacağımdan birisi bu olur kesin) fierce fitch issey miyake leau dissey @Bonobo643 hocam özellikle senden tavsiyelerini bekliyorum :) @mtoyanik üstad senden de bi tavsiyen varsa alırım @KRAMER25 sizde tecrübe edinmişsiniz hocam senden de bir yorum beklerim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jcoder44 -- 6 Kasım 2020; 16:41:10 > |
Deniz temalı demişler ama bana fazla tuzlu geldi , tuzlu su kokluyor gibiyim |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
anladım hocam sucul parfümleri severim ama o kadarda değil :D yanıtınız için saolun. |
Yapma hocam, yukarida pure malt disinda tavsiye ettiklerin hepsi unisex parfumler :) unisex iyidir bosver < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 6 Kasım 2020; 18:11:48 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baddu33 -- 6 Kasım 2020; 19:22:21 > |