Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (2774. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
11 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69.710
Cevap
2.051
Favori
8.320.796
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
608 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27722773277427752776
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bonobo643 kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten sorun sizin yorumlarınıza değil. Bunu sizinle konuşabileceğimi düşündüğüm için sizi alıntı yaptım. Bazı arkadaşlar dediğiniz gibi aynı fikirde olunmamasına tahammül edemediği gibi bazıları da ürün eleştirisine tahammül edemiyor. Son olarak şunu söylemek isterim burda söylenen sözler kullanılmayan bir parfümü sipariş ederken kısmen etkili olabilir ancak ürünün kalitesi hususunda ortaya çıkacak algıda etkili olacağını düşünmüyorum. Çok parfüm aldım beğendiklerimi kullanıp tarzım olmayanları hediye ediyorum sorun çözülüyor. (koç billuru gibi kokuyor benzetmesi iyiydi)))
    Ben bunu kullanırım artık)))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bonobo643 kullanıcısına yanıt
    Herseyi begenmemenin marifet veya meziyetmis gibi olduğunu da gördüm bu forumda. O yuzden cok ciddiye alamıyorum artik grubu. Eskiden daha guzel bir ortam vardı bence, o guzel insanlar atlara binip gitti. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Eseri birebir görmüşlüğüm yok. Kendisi babamon oğlu değil. Ama yiğidi öldür hakkını yeme. Kullanmadığım açık parfümcü kalmadı lakin Eserden aldığım parfümlerin kalitesini hiçbir parfümcüde bulamadım. David walkera gittim 5 tane eserde olan merak ettiğim parfüm sorsum abi bunları nerden biliyorsun hiçbiri bizde yok dedi. Kişisel yorumlara gelince bonobonun bir önceki mesajda olmazsa olmazım dediği the one ve cedre bana çok itici gelen parfümler. Bonobo tavsiyesi ile aldığım kirke bana feminen geldi ama bonoboya kalkıp da senin yüzünden aldım demedim. Onun beğendiğini ben beğenmem o da belki benim beğendiğimi beğenmez. Mesela bond no 9a ben bayılırım bir başka arkadaşa söylerim o beğenmez. Mesela herkesin dediği one millionu orjinalini getirsin bedava sık desinler alırsam namerdim yine ud kokularından nefret ederim başkası aşık oldum der. Eserin parfümlerinden beğenmediğim oldu. Zira başta aşık olup iki üç ay sonra nefret ettiklerim de. Boşuna tartışmayalım. Lütfen parfüm seçerken içeriklerine bakın ve ona göre sipariş geçin. Ya da orjinalini test edin eserden alın öyle buradan yorum yapın biz de faydanalım. Hörmetler hepinize

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuda herkesin beklentisi aslinda guzel parfum yorumlari okumak, sorularina cevap bulmak ve alacagi parfumleri icin fikir olusturmak.

    Ancak buranin yukarida bahsedilen en onemli dinamiklerindenn bahsetmek gerekirse;

    Genel olarak uyelik suresi uzun olan uyeler
    Genel.olarak yas grubu yuksek uyeler
    Genel olarak orjinal-benzer parfum beklentilerini zamaninda sinırli seviyede tutarken Eser'in kaliteli urunleri ile ibreyi benzer parfume cevirmis ama Eser'in surekli musterisi olmuslar
    Eser'i sahsen taniyan uyeler
    Genel olarak Eser'in parfumlerinin hemen hepsini "ucretini odeyerek almis" ve yorumlarini bir cok ornek uzerinden yapabilecek uyeler.
    Vakitlerini ayirarak detayli incelemeler yazan ve yonlendiren uyeler.

    Yukardaki gruba ovuculer diyenler var ki burada konuda gruplasma burada olusuyor. Ovuculer denilen kisilerin Eser'i savunmalari reflekstir. Cunki bu kisiler artik Eser'i kendilerine yakin goruyorlar. Dost goruyorlar. Eser yazamayacagindan degil, kendilerince yanlis olani duzeltme isteginden yaziyorlar. Kimse bu kisilere yazmasin diyemez. Bunu diyebilmek.icin bu kisilerin de konudaki emegini bilmek gerekir, kisileri tanimak, inlarin gercekte ne yapmak istedigini anlamak gerekir. Kurukuruya ovuculer denilerek gecistirilen kisilerin aldiginiz parfumlerin listesindeki katkisina kaciniz sahitsiniz?

    Mudavimler icin son derece normal bir durum, eski olup yazmayanlar ise zaten bu kisileri daha onceden yazdiklarindan taniyanlar. Forumda yeterince zaman gecirmemis kisi ise bu ceavbi hareketi farkli noktalara cekip, biraz da eskiden ayni sorunu yasamis olanlardan destek alarak Eser ile bu kisileri "menfaat" iliskisi uzerinden yermeye calisiyorlar.

    Bu konunun polemik yeri olmadigini eskiden takip.edenler.dahil cok fazla soyledik.eski takipciler.olarak. herkes istedigini yazssin dedik. Ancak elestiren de kendisinin elestirilebilecegini dusunerek yazarsa zaten herkesin bir nefes alma suresi olir ve konu tatliya baglanir diye dusunduk.

    Kullanmadigimiz bir parfumse benzemiyor diyene birsey diyemeyiz, benzetememistir. Sevmedim.diyene birsey diyemeyiz zevk meselesi. Ancak burasi forum.olduguna gore benzemiyor diyene de, kalici degil diyene de baska deneyimi olan yazar, yazacaktir da.

    Eser'den alisveris yapmayan kendi kaybeder. Birkac elestirel yorumla yanlisa dusulmesin diye kendimce hep uyardim. Elestirene de baskalarini etkiledigi icin birkac kere dusunup yazmasi konusunda yonlendirici.olmaya calistim. Cunki bu piyasada bu fiyata daha iyisini bulamayacaksiniz. Ancak bu bulamamadan kasit, bir benzer parfumun orjinal haline en yakin olma durumudur. Daha kalicisi olabilir, tek nota ile benzer kokuyor.sanilabilir ama.nota gecisi.araniyorsa, acilis.kapanis ayrimi yapabilecek bir buruna sahipseniz dilediginiz yerden deneyin; Eserdeki kaliteyi bulamazsiniz.

    Eser'den 3 ay icinde 14 parfum.aldim. 2 tanesi bana gore. Aventusu hic sevmem. Mon black'in explorerini aldim Eser'den o da Aventus'a benzer cikti. Sevmiyorum ama elestirilecek de bir tarafi yok.

    Biz burada Gokhan,.Bonobo ve bircok arkadasimizin usanmadan yaptigi incelemelerin yeni arkadalsarimiz.tarafimdan da yapilmasini bekleyenleriz. Alin, kullanin, 7.parfumu iyisi.kotusu ile yazin, eger size bu "ovuculer" birsey derse ben kendi adima bu konuyu hic tanimamis oldugumu dusunerek bir daha ugramam.

    Saygilarimla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eiskent -- 30 Ağustos 2020; 23:13:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • caps1ock kullanıcısına yanıt
    Zamaninda yapildi, birkac ornek de vardi ama herkes ayni parfumleri kullanmadigi icin sanirim.beklenen etkiyi vermedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oturbisuraya O kullanıcısına yanıt
    Hocam neyini anlamadiniz bu kadar anlamadim. Aventusun 30 liralik versiyonu da var, halen listede pahali bulduysanız kolonyasi da var sizin mantığınızdan gidersek indirim olmuş oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oturbisuraya O kullanıcısına yanıt
    2017'den sonra aldiniz mi parfum?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eiskent E kullanıcısına yanıt
    Hocam beynimi okusanız anca bunları yazarsınız.Eksik olmayın.

    İyi geceler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oturbisuraya

    Bu mesaj silindi.
    Prive no.1 şuan 60 TL de olan üründür. Aldiginizda 50 TL fiyatindaydi. Fiyatı o yıllardan bu zamana 10 TL zam yedi. Diğer yanına yazdıklarınız da 15 TL.den hesaplanmış. 95 TL fiyat verilmiş.

    Aventus 30 tl.elimden geldiğince yapabildiğim, o an nereden pazarlıkla ne kapip da oraya koyabilirim yaptığım (fiyatına göre) en iyi aventus.

    60 TL olan sizin aldığınız grup. Diğerlerine nazaran odunsu / dumansi kısmı yüksek performans dikkatli çalışmadır. Aldığınız grup budur. Şuanki ürün kodu = Yeni

    En Son yapılan, yani sizden yıllar sonra ve yeni olan Nirvana. Bu da henüz daha basarilisini görmediğim duymadığım en iyi aventus çalışmasıdır. Performansı kimine göre iyi kimine göre kötü yapılmış en doğal aventus çalışmasıdır.

    Ne artmış ne bitmiş siz neyi anlamadiniz bilmiyorum ancak bana soru sorabilecekken böyle çözmeye calismaniz garip oluyor. Ki sektörün en şeffaf firması olduğumu düşünüyorum. Ben sizi daha mutlu edeyim.

    Crd - 153 Euro
    Yeni - 295 $
    Nirvana - 554 Euro

    Kdv Dahil hammadde Kilo alış fiyatlarim.

    Kurusuna kadar budur. Bir kaç ürünümün faturalı fiyatını görmüş kişiler var burada. Kimseye 2 kuruş muhabbeti için takla yapacak adam değilim. Yani sizin keyfi fiyat dediğinizi ben foruma uygun vereyim diye gece gündüz mal kovalayan adamım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eiskent E kullanıcısına yanıt
    Virgülüne kadar katılıyorum abi eksik olma.

    Ayrıca yazdığım yorumda ne buldu da sildi moderatör arkadaş anlamadım. Onu da buradan saygıyla anıyorum...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İddaa sahibi mesaji silip gitti.Siz de bu duruma çanak tuttunuz arkadaşlar.Bütün gün forumun felç olması da cabası.Kimi,neyi desteklediginize dikkat edersiniz umarım bundan sonra



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 31 Ağustos 2020; 0:3:30 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bonobo643 kullanıcısına yanıt
    Boş konuşuyor deyince bazı arkadaşlar "avukatlığını" yapmıştı. Boş konuşanın da boş savunucuları oluyor demek ki. Onlar da dağılırlar abi merak etme.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Creed'in Viking için hazırladığı tanıtım traileri bence oldukça hoş. Kokuyu inceleyip ilerde biraz anlatacağım. Şimdilik trailer verelim. :)

    https://www.youtube.com/watch?v=haRLvMzg1ek&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rappapompom -- 31 Ağustos 2020; 0:47:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eser hocam mesajınız bilgilendirici oldu. kusura bakmayın vatsap yazışmalarına baktım bir yanlış anlama olmuş. siz iki parfüme 100 demişsiniz ben adet fiyatı 100 anlamışım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Mont Blanc Explorer kullanan var mı? Sizce 30luk aventus mu daha tercih edilesi yoksa Explorer mı? Explorer'ın orijinalini bildiğim için soruyorum, orijinale yakınlığı iyi mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oturbisuraya O kullanıcısına yanıt
    Vardır her şeyde bir hayır.
  • Eser hocam givenchy gentleman edp yapma gibi bir planınız var mı acaba :)
  • Mr.Pacino kullanıcısına yanıt
    Expo orijinale bayaği yakın.Bende orijinal var aventustan biraz farkli es02 ye benziyor ambroxan yoğun ama 30 luk aventusa tercih ederdim ben olsam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Bu dediklerinizden layton u ben kullanamıyorum çok tatlı geliyor bana açıkçası.Essentric molecule02 ve essentric02 2 sinin de orjinal dekantı var memnunum ama beni çok bağlamadı kendine.Royal vintage i merak ediyorum.Office for men i roja elysium a benzetiyorlar sizce benzerliği nedir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kratos956 -- 31 Ağustos 2020; 1:52:50 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nameoflord

    Eser hocam givenchy gentleman edp yapma gibi bir planınız var mı acaba :)
    Simdilik planda yok hocam. İleride insallah.
  • 
Sayfa: önceki 27722773277427752776
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.