Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (2749. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: tuncay_d
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 11 Misafir - 11 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69.574
Cevap
2.046
Favori
8.283.917
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
608 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27472748274927502751
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • JohnLocke. kullanıcısına yanıt
    Hocam smw bu 30 luk versiyonmu 100 lukmu hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • badboy166 kullanıcısına yanıt
    30 luk olanı koklamıştım da mefistoya benziyordu.Ama koklayali baya oldu net hatırlamıyorum.Yazdıklarım orijinal ve 100 luk için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimde %90 dolulukta Layton (60 TL'lik) var iletişime geçebilirsiniz.
  • Tüm TUTASTE ailesine iyi bayramlar dilerim.

    En güzel yaz parfümlerimizi sıkmayı unutmayalım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JohnLocke.

    Aradigin koku smw mi bilmem ama tarif ettigin şeylere uyuyor .Üstelik şuan bulabileceğin en iyi açık parfünü varken denemelisin.Açilışı biraz limonlu ama sonradan limon azalıyor.Dağ havası vardır ya yeşil ama o soguk koku,his onu tam anlamıyla veren bir parfüm.Etrafa yayilirken çiceksi bir koku da yayiliyor ama bu asla feminen değil.Metalik bir hissi de var ama yogun olmadiği için rahatsiz etmiyor.Soguk su( dere şelale) hissini veren o soğuk metalik koku.Ben bu parfümü tavsiye ederim.Her ortamda farkiniz olur.25 liraya nautica voyagede alabilirsiniz mesela 2-3 fıs ile akşama kadar kokar begenmeyen de çıkmaz pek fazla.Ama smw sıkan birinin bıraktigi izlenim başkadır.Smw 4-5 saat belki kokar belki kokmaz.Kaliteli farklı ve doğal kokup öz kokmak mı? Yoksa gün boyu kokup sentetik kokmak mı? Karar sızın karariniz.Alirsaniz da hemen kolunuza sıkıp denemeyin.Kaliteli parfümler anında burnunuzu köreltır.Ustünüze sıkıp girdiginiz ortamda yayılan kokuya odaklanın.Muhtemelen sizin yakin arkadaşlariniz tepki verecek zaten :) Tabi parfümle ilgilidi olmayan birileriyse umursamayabilir.Ona da takilmayın
    Normalde konuyu takip ediyorum fakat ilk defa bir parfüm için bir şeyler yazmak istedim.
    SMW 30luk çalışmayı denedim ve gerçekten anlatılan gibi çok güzel, ferah bir koku. İlk sıkışta gerçekten adındaki gibi metalimsi, gümüşü andıran bir açılışı var, oturdukça çok güzel, ferah bir çiçek kokusuyla devam ediyor. Başlangıçta sanki kokusu 10 dakikada kayboluyormuş gibiydi, meğer burnum köreliyormuş, iltifatlar gelince anladım:)

    Fazla parfüm deneyimim yoktur ama yaz kokusu arayanlara kesinlikte tavsiye ederim, kalıcılık konusunda günde bir defa yenilemek gerekir diye düşünüyorum. Yayılım ise orta derecede, yanınızdaki insanlar kokuyu rahatlıkla fark ediyorlar.

    100lük versiyonu da almak istiyorum önümüzdeki ay, umarım stok bitmez. Eser Bey SMW prive için şimdilik tek seferlik çalışma, geri dönüşlere bakacağım demiş, umarım devam eder de bu güzel kokudan mahrum kalmayız :)
  • nucs kullanıcısına yanıt
    İyi bayramlar.Forum canımı çektirdi.Patlattım bi SMW

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herkese hayırlı bayramlar diliyorum arkadaşlar sizce yeni blue de chanel nasıl ? bana açılışı tomford mandorino gibi geldi ve orjinalinden çok uzak siz ne düşünüyorsunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acaturka kullanıcısına yanıt
    Prıve serisi daha kaliteli doğal diğeri çok sentetik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni 100 tl lik Creed Silver Mountain water gercekten cok basarili.
    Şekersiz, ve buz gibi soğuk karlı bir dağ havasini yansıtıyor. Ayrıca Silver Mountain water ismide oldukça karizma

    Zaten parfum tasarımı isvicrenin alp dağlarından esinlenmis,
    Sıcak gunlerde ferah bir etki bırakıyor. Bu karli dag havasinin yaninda temiz bir yesilcay kokusu ve siyah üzümün verdigi meyvemsi sabunsuluk da mevcut.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rappapompom -- 31 Temmuz 2020; 22:20:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • isom48 İ kullanıcısına yanıt
    Eski edt'si birebir benziyordu yenilenmis versiyonu da eminim yakindir cunku Eser hocam kolay kolay degistirmezdi kokuyu
  • İyi bayramlar arkadaşlar...

    Versace Dylan Blue'yu nasıl bilirsiniz? Orjinalliğiyle benzerliği ve performansı nasıldır?
  • armutsapi44 kullanıcısına yanıt
    Eskisini hiç almadım kullanmadım fakat orjinalini iyi biliyorum yeni versiyon bana baya uzak geldi orjinaline saygılar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • isom48 İ kullanıcısına yanıt
    Hocam dayanamadım Millesime Imperial aldım. Benimki de 2 gün önce geldi. Dediğin gibi privenin açılış ve kapanış daha doğal geldi bana da. Öncekindeki sentetiklik gitmiş. Kalıcılık da artmış biraz.
  • Millsime İmperial ve Virgin İsland Water sıcak yaz günleri için çok ideal seçimler olacaktır.Özellikle viw ve mls içeriği itibariyle direk kumsal ve denizi hatırlatması nedeniyle tam da bu günlerde kullanım için çok ideal ikili.

    Silver Mountain Water yazın da güzel oluyor ama tam ideal performansının ortaya çıkması ilk bahar ve serin yaz gecelerinde daha iyi diyebilirim.Özellikle rüzgarla yayılımı çok daha hoş olmakta.

    Aventus ise 4 mevsime uygun.Sadece çok sıcak yaz günlerinde biraz yoğun gelebilir ama yine de 4 mevsim için çok güzel bir parfüm.
  • Bonobo643 kullanıcısına yanıt
    İyi günlerde kullanın hocam.

    Pandemi nedeniyle sonbaharda tekrar kapanmasa bari her yer.

    Bol bol sıksak kış parfümlerini...
  • nucs kullanıcısına yanıt
    Yok yenisini almadım.Elimdekini kullanıyorum.İmrendirdi arkadaşlar, sıktım:)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugün yeni siparişim sonrası elime geçen parfümlerden biri Toy Boy oldu. İçinde gül ve çiçekler ön planda dendiği için biraz tereddüt etmiştim ama kokladıktan sonra fikrim değişti. "Bu koku neye benziyor ya?" diye biraz düşündükten sonra fark ettim ki Gucci PH2'ye benziyor hatta daha çok kokanı İkisinde de hafif baharatlı geçişler mevcut. Eğer almak isteyen varsa buna istinaden seçim yapabilir. Orijinal şişeleri TR'ye henüz giriş yaptığı için tester bulunabilecek bir parfüm değil.

    Onun dışında daha önceden denediğim CDG2 de geldi. O da artık 60₺'lık listeden 30 ₺'lık listeye geçiş yaptı. Tam bir unisex koku, kalite hissiyatı yüksek ve benzeri olmayan bir koku. Denenmesi gerekenlerden.
  • Millesime İmperial in prive versiyonunu 4 günlük deneyimlememin ardından yorumlamak isterim.

    Öncelikle, parfümün orijinali favori yazlık parfümlerimdendir, yalnız 30 tl lik Tutaste versiyonu maalesef beni tatmin etmemişti. Hem meyve notaları sentetik gelmişti hem de tuz notası olması gerekenden daha baskın gelmişti. Belki birçoklarının hissedemeyeceği küçük detay seviyesinde farklardı ama benim bu kokuya özel ilgimden dolayı benim için önemliydi.

    Prive versiyonu ise gerçekten olmuş görünüyor. Ben orijinalinden farkını hissedemedim, benim için gayet tatmin edici oldu. Farkı varsa da orijinali ile prive aynı anda sıkıp kokalamadan anlayabilmem mümkün değil. Evde bile sıkıp kendimi kokluyorum sürekli :) Sonunda doya doya sıkabileceğim, 100 TL ye Millesime İmperialim oldu.

    Yalnız koku bence kör alıma uygun değil, orijinalini denemeden alınmaması gerektiğini düşünüyorum. Tuz teması, parfümde çok baskın yer almasa da kimileri için rahatsız edici olabilir.

    Ayrıca yayılım ve kalıcılık beklentisi olanlar da tercih etmemeli. Benim tenimde 4 saat kadar kaldı. Yayılımı da ilk 2 saat kadar hissedilir seviyedeyken sonrasında tene yaklaştı. Bu parfümün orijinali de bu şekilde yalnız. Hatta bu parfümün en çok eleştirildiği konu da bu. Tutaste Prive versiyonunda orijinalinden belki bir tık daha iyi performans aldığımı söyleyebilirim. Zaten parfümün orijinalinden farklı olarak yüksek performans beklemek de pek mantıklı iş değil.

    Özetle, kokuyu beğenenlerin muhakkak denemesini öneriyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hebalci kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle harika bir koku toy boy şuanda favorilerim arasında

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yeşil parfüm denince aklınıza ilk hangi kokular geliyor?
    Evde çakma bir CH 212ye denk geldim koku orijinalinden uzaktır muhtemelen ama o yeşil tonları alabiliyorum ve hoşuma gitti. Daha önce green irish tweed gibi parfümlere pek yanaşmamıştım eski tarz kokuyordur diye ama şuan yeşil parfüm önerisi istiyorum tecrübeli burunlardan, ilgimi çekti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 2 Ağustos 2020; 1:10:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 27472748274927502751
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.