Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (2740. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: erdem baskı m. , MB-DH
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 11 Misafir (3 Mobil) - 9 Masaüstü4 Mobil
5 sn
69.710
Cevap
2.051
Favori
8.321.057
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
608 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27382739274027412742
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Terre D'Hermes kullanıyorum şuanda ikinci şişeyi sipariş ettim hatta, alternatif olarak aşağıdaki iki kokuyu da denemeyi düşünüyorum sayfadaki yorumlara bakarak..

    Chanel - Deauville [DEA] Unisex
    Acqua Di Parma - Mirto di Panarea [Mirto] Unisex

    ayrıca kadın için Maison Francis Kurkdjian - Petit Matin [Peti] sipariş vericem bir tane de yaz için şekerli koku tavsiyesi verirseniz paket siparişim tamamdır :)
  • serkanover kullanıcısına yanıt
    memo-marfa
  • Arkadaşlar selam. sitedeki ilk mesajım. Aslında parfüm hobisine yeni başlamış sayılırım ama okuyarak epey bir vakit geçirdiğim forumdaki önerilere de kulak tıkamayıp bu hafta tutaste'den 2 tane terre d'hermes 1 tane de tobacco vanille sipariş ettim. yanında scent of peace numunesi ile bugün geldiler. scent of peace hariç ikisi bildiğim kokulardı ve kendimce bir yorumlamak istiyorum.


    terre d'hermes: normalde 30 yaş üstüne önerseler de 21 yaşında bir genç olarak ben bu kokuyu kendime çok yakıştırıyorum. yağmurdan sonraki toprak kokusu ve narenciye. tutaste versiyonunu da beğendim açıkcası. farkedilirliği kısmen düşüktü ama onun eser hocamdan kaynaklandığını sanmıyorum. tam tersine kokuyla ilgili olduğunu düşünüyorum çünkü birazdan yorumlayacağım tobacco vanille adeta bir koku bombası. Hermes'e dönecek olursak açılışı orijinaline göre daha yumuşak gelse de orta notalarda yakalıyor bence. şahsi bir yorum olarak yağmurdan sonraki toprak kokusu -sanırım çakmaktaşı notası oluyor bu- daha belirgin olsaydı 9/10 ama şimdilik 7/10

    tom ford tobacco vanille: işte. sipariş verirken inanın beklentim bu kadar yüksek değildi ama açık söylüyorum buram buram kokuyor arkadaş. inanın 3 saat önce sadece bir fıs sıktım bileğime. halen buram buram kokusunu alıyorum. tütün ve vanilya çok dengeli. bence ikisi de birbirini baskılamıyor hatta bu denge sebebiyle hafiften hindistan cevizini de andırmıyor değil koku. 9/10

    scent of peace: bu küçük dostumuz da numune olarak geldi. orijinal kokusunu bilmiyorum. benlik değil ama çok başarılı kesinlikle hakkını yememek lazım. kalıcılığı ve farkedilirliği bence tv ile yarışır. çünkü 3 saattir buram buram kokan tek şey tv değil. bu arkadaşımız da arkadan el sallayıp duruyor. notalarını tam olarak ayırt edemesem de kaliteli bir koku olduğunu farkediyorum. sadece dediğim gibi, benlik değil. 8/10 (şahsi beğenime göre değil, kokunun kalitesine ve kalıcılığına göre puanladım)

    bakalım. bir sipariş daha geçeceğim muhtemelen yakında. bu bağımlılığın içine ben de düştüm anlaşılan:)
  • fidelkadastro kullanıcısına yanıt
    Elinize sağlık.Emin olun birçok deneyimli üyeye göre daha doğru yoldasınız.Parfümlere soğukkanlı ve tarafgirlikten uzak yaklasmanız çok iyi başlangıç.Kendi ilk yazılarımı gördüm sizde.

    Parfum tarafgirlik kaldırmaz çünkü.Kokuyu sevmeyebilirsiniz ama kaliteyi takdir etmek gerek.Örneğin ben Jubilation pek sevmem.Ama kalitesine her zaman hayran olacağım.Keza Le Male...Her ne kadar aramız pek iyi olmasa da parfüm dünyasını değiştiren bir başyapıt olduğu gerçeği ortada.

    Biraz daha böyle bakabilsek zaten burada kavgalar da tatsızlıklar da gitgide azalacak.Tekrar tekrar yazmanız dileğiyle genç arkadaşım...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 20 Temmuz 2020; 23:8:26 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arst2004 kullanıcısına yanıt


    Dün sağlık problemleri ile ilgili kosusturdum.Ama böyle tacizi de ilk defa görüyorum.Siz benim bu işten para kazandigimi falan sanıyorsunuz herhalde,yani profesyonel olarak yaptığımı, ki özelden yanıt alamayınca duvara yazıyorsunuz ve uslübunuzu 360 derece değiştiriyorsunuz.Benim size cevap vermek gibi bir mecburiyetim mi var? Ayıptır

    Mesaja bakınca ;"15 dk kalıyor "diyorsan,benim onerdiklerim de Max 27 dk kalırdı zaten .Yani bir kaybın yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 21 Temmuz 2020; 11:0:44 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dün 23:07 de genelden yazmışsın. bugün 9:50 de yine genelden yazmışsın. istesen bana da cevap verebilirdin demek ki. sağlık problemleri olan kişi genelden de yazmaz, özelden de yazmaz. bırak bu kibarlık kokan çok bilmiş beyefendi ağızlarını. ben anlayacağımı anladım bonibon. bir dahada yazmam çok önemli değil internette bir sürü kaynak var bulurum kabahat bende ki özelden mesaj yazdım. boşver keyfine bak . yazmadım say bu yazıları
  • arst2004 kullanıcısına yanıt
    Hesap mı verecez dostum sana.İstedigin şeye cevap vermek vakit alan birşeydi.Muhtemelen bugün yanıtını alırdın.Bazen 3-4 gün sonra da yazabiliyorum cevap.Kimse de senin gibi terbiyesizlik yapmıyor.

    Ne yapalım röntgen filmi falan mı ekleyelim yazıya.Şaka gibi ya



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 21 Temmuz 2020; 11:12:18 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • geçmiş olsun sana hastalığın için. neyse ben tacizci çok terbiyesiz biriyim. takma kafana sen. dahada yazmayalım adamın konusuna. kirletmeyelim.
  • Bonobo hocamın yazılarından çok faydalandım,yazdıklarını takip etmeye de devam ediyorum.Zamanında özelden yazdığım mesajlara gayet açıklayıcı ve kibar yanıt vermişti.Konu bu kadar popülerse kendisinin emeği büyüktür.
  • Arkadaşlar kimse kimseye özelden bilgi vermek zorunda değil. Tavsiye isteyen genele yazsın. Bonobo kibarca açıklamış. Adam cevap vermedi diye üslûp bir anda değişmiş. Bu konudan para kazansa haklısınız ama tamamen hobi amaçlı takılıyoruz burada. Buradan tavsiye alıp da tavsiye vereni kötülemek de olmaz. Örneğin bonobo bana kirkeyi önerdi koku kalitesi şahane ama bana uymadı. Şimdi adamı yerden yere mi vurayom. Buradan kim parfüm alıyorsa orjinalini denemeyenler için söylüyorum kör alış yapıyoruz. O yüzden hiçkimse bana niye cevap yazmadın diye üslûpsuzluk yapamaz. Bu forumda takılıyorsanız bazı forumu ayakta tutan belli başlı gurme burunlara saygı duyacaksınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimde %99 dolulukta
    Creed Virgin İsland Water
    Hermes by hermes
    mevcut takas düşünenler mesaj atabilir 2 şişeye karşılılık 2 şişe + %50 dolu oud wood gönderebilirim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • KRAMER25 kullanıcısına yanıt
    Hocam hanım iki aydır hasta.1 ay önce de ameliyat oldu (bel fıtığı).Dün de kontrolü vardı.Her şeyi çok iyi çok şükür.Bugun de işine döndü hayırlısı ile.2 aydır zor günler geçiyoruz günde 2-3 saat uyku.Hadi dedim kutlama mahiyetinde iki kadeh bişey içelim.Bu arkadaşın mesajının da içinden çıkamadım alkollü iken.Dedim yarın yazayım.Adam önce özele yazmış yetmemiş konuya yazmış ben uykudayken,ona da cevap vermesem Facebook duvarıma yazacakti herhalde.Yani çok enteresan anlatabildim mi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • moddy21 kullanıcısına yanıt
    Eksik olmayın hocam.Elimizden geldiğince işte...Ben olmasam mutlaka baska arkadaşlar yazar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bonobo643 kullanıcısına yanıt
    Hocam geçmiş olsun acil şifalar, bende 3-4 aydır bel ve boyun fıtığından çekiyorum. Uyutmuyor. Berbat ötesi birşey, banada kesin ameliyat dediler ama ameliyata pek sıcak bakmıyorum. İğne ve ilaçlar ile biraz daha iyiyim. Bakalım nereye kadar gidecek.....
  • Extralarge kullanıcısına yanıt
    Size de acil şifalar . Ameliyattan korkmayın ama vida ile yapılan yöntemi tercih edin.Aksi halde tekrar tekrar ameliyat gerekebiliyor.izmir yakınlarında yaşamış doktorumuzun telefonunu seve seve paylaşırım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bonobo643 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam, sağolun. Youtubeden ameliyat videolarını izledim, bayağı kötüydü, o yüzden biraz çekiniyorum Özelden paylaşırsanız sevinirim. Alternatif çözüm arayışlarındayız.
  • Bonobo643 kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun kardesim. Forumda devam edelim yine buradan arkadaşlara yardımcı olmak iyi geliyor insana😉

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bonobo643 kullanıcısına yanıt
    Dostum çok ama çok geçmiş olsun. Tam pandemi sürecinin göbeğinde bir de kişisel sağlık sorunuyla uğraşmak ekstra sıkıntılı bir durum. Bir an önce sağlık ve afiyet diliyorum.

    "Takmayın" dememe gerek bile yok aslında. Benden iyi biliyorsunuz bu toprakları. Konumuz tuhaflıklarla dolu küçük bir korku dükkanı gibi. Performansçılar, kokmuyorcular, çok kokuyorcular, yayılımcılar... Bir arada yaşayıp gidiyoruz işte.

    Bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mytra kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim dostum.İyi ki güzel dostluklar kurmusum burda.Gerisi laf

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçmis olsun bonomo sorun olmamasına sevindim.Bunlar gelip gecici işler sağlık olsun.Moralini bozma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 27382739274027412742
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.