Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (2604. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: kaisersoze81 , Kira Kozo , Jimmy Vulmer
3 Kayıtlı Üye ve 14 Misafir (1 Mobil) - 16 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69.681
Cevap
2.047
Favori
8.313.124
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
608 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26022603260426052606
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Evil Belief

    Bvlgari - AQVA [AQV]
    Tester olarak gelmişti. Orijinalini abim kullanıyordu, kokuyu daha önceden biliyorum. Orijinaliyle birebir diyebilirim. Adı üzerinde aquatic bir parfüm. Deniz kokusunu çok başarılı yansıtıyor. Deniz kenarında yürürken burnunuza vuran kokunun turunçgillerle ve odunsu notalarla desteklenmiş hali. Bir dönem ülkemizde çok satanlarda devamlı zirvedeydi. Sıcak havalara daha uygun. Her yaştan parfümsever kullanabilir. Hafif bir parfüm olduğu için kalıcılık orta seviye, yine de orijinalinden geri kalır bir kalıcılığı yok. İlkbahar-yaz aylarında evden çıkarken ne sıkacağınızı bilemiyorsanız joker parfümünüz olmaya aday. Hem her ortama uyum sağlaması hem de kokuyu beğenmeyenin şimdiye kadar çıkmaması neticesinde bu yorumu yapıyorum. (Sıradan bulanlar oldu ama kötü diyen çıkmadı.)

    Bvlgari - Aqva Marine [MRN]
    Aqva ile benzerlikleri epey fazla. Aqva Marine deniz kokusuna Aqva'dan biraz daha fazla vurgu yapmış. Bence muhteşem de olmuş. Yosun kokusunu özellikle açılışta Aqva’ya göre daha belirgin hissediyorsunuz, sonrası benzer ilerliyor ama deniz kokusu hep bir adım daha önde. Orijinalini denediğimde beğenmemiştim, o açılıştaki yosunumsu hava bana “hamsi gibi kokuyor bu ya” dedirtmişti (bu yorumu tek yapan ben değilim, parfüm forumlarında da aynı yoruma denk geldim). Meğerse acele davranmışım, devamı Aqva’dan daha güzelmiş. Orijinaline benzerlik gayet iyi. Kalıcılığı ise ilginçtir ki Aqva’dan daha başarılı. Yazlık bir parfüme göre iyi diyebileceğim bir kalıcılığı var. Yine risksiz bir seçimdir ve sıcak havalara çok yakışır. Sucul kokuları seven her yaştan parfümsevere öneririm.
    Yorumunuza kesinlikle katılıyorum açılışta hamsi gibi kokuyor sonra kendini yosun kısmına bırakıyor hamsi kokusu tamamen gidiyor aralarda deniz notalarını da alıyorsunuz aqva'dan bir tık kalıcı ve farklı bir koku.
  • andryoit A kullanıcısına yanıt
    Yaz arefesinde, ilk bahar aylarında grey vetiver kullanımı ancak hafif serin havalarda olur, hatta grey vetiver orjinalini kullanmadan alınacak en son kokudur. Genel beğeniye uymaz.
    Ha diğerleri içinde genel beğeniye uygundur demek zor. Denemeden alınmamalı kanaatindeyim ama grey vetiver başka bir seviye bence.
    Kör alıma en uygun bunların arasında issey

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bvlgari Aqua Marine buğulama güzel olur.Hep söylemişimdir:))) Yanında da şöyle bol anasonlu Diesel Fuel For Life oldu mu? Tadından yenmez:))))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 26 Mart 2020; 19:0:29 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • HackAv kullanıcısına yanıt
    Yapmayın bunu parfüm ihtiyacim yok doğru düzgün dışarıda çıkamıyoruz zaten yine durduk yere parfüm alıcam geçen mesaj attım kimse bişi önermedi bende toplamdim listeye yeni gelenlerden ne varsa elicem artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nucs kullanıcısına yanıt
    aber crombie fierce a çok benziyor. Aber crombie fierce ve azzaro chrome united'ın karışımı gibi 2sinide kullandıysanız tutatseden.
  • Dolce Gabanna Light Blue kadın versiyonu listede varken neden erkek versiyonu yok ? Yoksa önceden var mıydı ?
  • gustawa G kullanıcısına yanıt
    Guzel benzetme katılıyorum. Abercrombie nin biber eklenmis hali diyebiliriz Killian vodka için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _Peace_

    Dolce Gabanna Light Blue kadın versiyonu listede varken neden erkek versiyonu yok ? Yoksa önceden var mıydı ?
    Tutaste versiyonu bizim listede kadın görünse de , şahsen uniseks olduğunu düşünüyorum. İş yerinde bir arkadaş eşine almıştı geçen yıl , ama eşinden çok kendisi kullanıyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crossingover35 kullanıcısına yanıt
    Aslında light blue erkek versiyonunu kullanmıştım bayan versiyonuna baktığımda erkeklerin kullanabileceği notalar mevcut elma , limon , sedir ağacı , bambu bunlar zaten bir çok erkek parfümün de mevcut.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mtoyanik

    Forumda pek konuşulmayan Neroli Sauvage ve Cdg2 ikiside çok şahane parfümler. Bu zamana kadar kimse tek söz yazmadı yanılmıyorsam. Bugün ikiside geldi vallahi ben bu parfümleri daha önce neden almadım diye düşündüm. Listeden kalkması söz konusu ayrıca. Henüz listedeyken kaçırmayın derim.

    Kısaca bahsedecek olursam eğer, bunlar benim ilk izlenimim ayrıca:

    Comme des Garcons 2

    Parfüm aldehit, mandalina ve çay baskın şekilde açılıyor arkadan yeşilimsi bir şeyler var galiba angelica denilen bitkiden. Aldehit kokusu neye benziyor diyenler olabilir sabunsu bir havası var. Orta notalara doğru manolya da ekleniyor bu havaya. Çok kaliteli kalıcılık süresini henüz test edemedim ancak forum ahalisini memnun eder diye düşünüyorum. Özellikle ilkbahar ve yaz parfümüne göre baya iyi seviyede. Dört mevsimde gider aslında.

    Creed Neroli Sauvage

    Bu parfüm eğer listeden kalkarsa çok üzülürüm cidden. Kıymet bilmeyen ilk başta ben kendime kızıyorum bu zamana kadar neden almadım diye. Creed Green Irish Tweed sevenler buna bayılacaktır. Git'in neroli yani portakal çiçeği notası eklenmiş hali gibi. Muazzam doğal ve kaliteli kokuyor. Hele daha evvel bu kadar doğal kokan bir bergamot görmedim desem yalan söylemiş olmam herhalde. Kalıcılığı baya iyi seviyede esalvarcı'yı bile memnun eder diye düşünüyorum

    Bu iki parfümde 50 bandında olmasına rağmen parasını sonuna kadar hak eden kaliteli ürünler. Ayrıca pek kimsede duymayacağınız özgün tarzda ikisi de. Bütçeniz varsa eğer henüz listedeyken kaçırmayın derim
    Gece gece aklıma girdin hocam, git aşığı birisi olarak çok sevdiğim portakal notası da ekleniyorsa yaz için güzel stok olur diye düşünüyorum. Sipariş edeceğim.
  • Bırak Zaman Aksın B kullanıcısına yanıt
    Kaçırma hocam pişman olmazsın kesinlikle

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Citron d'Erable Atelier Cologne for women and men ;

    Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!)

    Açılış keskin bir şekilde açılıyor ve Tatlı bol şekerimsi Bal notası , Limon arkadan az az da olsa ferah bir koku nane ferahlığı tarzında hafif üzüm notasını ve karabiber notası da alıyorum.

    Meyveli sakızlara benzetebilirsiniz ama ben ilk açılışı şu şekere benzettim.

    Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!)

    Eser hocamın parfümleri içerik bakımından yoğun olduğundan dolayı nota geçişleri biraz zaman alabiliyor açıkçası.

    Kalıcılık orta derece , Yayılımı orta derece , farkedilirlik orta derecede şekerli tatlımsı parfümleri sevenlerin tercih edebileceği bir parfüm.Ben tenime sıktığımdan dolayı bu performansı aldım kıyafete sıktığınızda farklı performanslar alırsınız.

    Koku unisex bir koku ne maskülen nede feminen her 2 tarafta rahatlıkla gün içinde kullanabilir.

    Yaş aralığı olarak:16-30 yaş aralığı ama ciddi ortamlar da ve takım elbiseye gitmeyen düzeyde günlük elbisenize veya spor yaparken , sportif giyiniyorsanız uygun olacaktır.

    Herkesin alışık olduğu koku insanlar bu kokuyu aldıklarında bu ne biçim koku demezler ama kanka sakız var mı ? diyebilirler Bilinç altı olsa gerek

    Mevsim olarak kışın biraz sönük kalabilir ama diğer 3 mevsim rahatlıkla sıkılabilir.Kışın ise fazla sıkılırsa kıyafete felan rahatlıkla kullanılabilir.

    Zaten parfümde kalıcılık ve yayılım çok istiyorsanız kıyafete sıkılmasından yanayım her hareket ettiğiniz de kolunuzu oynattığınız da pantolonun üst baldır kısmına sıktığınızda yürürseniz arkanızdan buram buram koku gelecektir.

    Koku oturdukça ağacımsı , odunsu bir koku alıyorum ama meyvelerin o baskınlığı ve özellikle balın devam ediyor.

    Bu yorumu yaptığım parfümün kendi üzerimde yaşadığım sonuçlarıdır.Başka birisinin üzerinde daha kalıcı olabilir veya daha çok yayılabilir.Kişiden kişiye farklılıklar gösterebilir.

    Saygılarımla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 27 Mart 2020; 14:7:57 >
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Hocam bununla yorumda bahsettiğiniz dolce gabbane k listeye aldım yaz için farkı kokular bakıyorum elimde wiw,fico,sauvage,deauville var hepsinden memnunum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sipariş Numaranız 1293757632
    Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!)

    Eser hocam sizin küçük bayiniz oldum gibi 🤣 40küsür parfüm 3lt kolanya:) kaliteden ödün vermeden uzun süredir alışveriş yapıyoruz. Umarım nice 40lı parfümlerim olur:)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • benoylebirinsanmiyim B kullanıcısına yanıt
    Armani - Stronger With You intensely [Yint] bu parfümü kışlık aldınız değil mi yoksa yazın insanları öldürürsünüz.
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Kışa yatırım hocam, stokta görünce aldım. Kışa belki vazgeçer eser hoca onu üretmekten:))

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • badboy166 kullanıcısına yanıt
    Şekerli tatlı parfümler seviyorsanız viw gibi düşünün tatlı hali gibi.
  • benoylebirinsanmiyim B kullanıcısına yanıt
    Kış için etkili bir parfüm kışa kadar zaten demlenir.
  • Arkadaşlar kolonyalar hakkında yapıp yapabileceğim şuanlık bunlardır. Kullanılabilir en iyi kokular, en temiz etil, gerçek derece ve boyutlar ile tüm çeşit aşağıdaki gibidir. Sağlıklı günler, keyifli alışverişler dilerim.

    200 ml Lavanta Kolonyası 20 tl

    200 ml Avangart Kolonyası 20 tl

    50 ml FISFISLI Klasik Limon Kolonyası 6 tl

    400 ml Pet şişe Klasik Limon Kolonyası 20 tl

    1 Litre Bidon Klasik Limon Kolonyası 37 tl


    Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EserKozmetik -- 27 Mart 2020; 19:50:41 >
  • Her zamanki gibi sorunsuz, hızlı alışveriş. Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 26022603260426052606
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.