Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (2603. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Dae-su Oh , Karizmatik38 , Karizmatik38
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 25 Misafir (14 Mobil) - 13 Masaüstü15 Mobil
5 sn
69.710
Cevap
2.051
Favori
8.320.439
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
608 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26012602260326042605
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • DeadMaster35 kullanıcısına yanıt
    karpuzlu sakız ile naneli sakız alıp denicem şu an :D

    şimdiden burnuma güzel gelmeye başladı bile



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esalvarci -- 26 Mart 2020; 10:47:56 >
  • esalvarci kullanıcısına yanıt
    Ultramarine yaz için biçilmez kaftan. Çok güzel bir kokusu var orijinale benzerliği ise birebir. Kalıcılık konusunda ise yazlıkların içinde en iyilerden.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bvlgari - AQVA [AQV]
    Tester olarak gelmişti. Orijinalini abim kullanıyordu, kokuyu daha önceden biliyorum. Orijinaliyle birebir diyebilirim. Adı üzerinde aquatic bir parfüm. Deniz kokusunu çok başarılı yansıtıyor. Deniz kenarında yürürken burnunuza vuran kokunun turunçgillerle ve odunsu notalarla desteklenmiş hali. Bir dönem ülkemizde çok satanlarda devamlı zirvedeydi. Sıcak havalara daha uygun. Her yaştan parfümsever kullanabilir. Hafif bir parfüm olduğu için kalıcılık orta seviye, yine de orijinalinden geri kalır bir kalıcılığı yok. İlkbahar-yaz aylarında evden çıkarken ne sıkacağınızı bilemiyorsanız joker parfümünüz olmaya aday. Hem her ortama uyum sağlaması hem de kokuyu beğenmeyenin şimdiye kadar çıkmaması neticesinde bu yorumu yapıyorum. (Sıradan bulanlar oldu ama kötü diyen çıkmadı.)

    Bvlgari - Aqva Marine [MRN]
    Aqva ile benzerlikleri epey fazla. Aqva Marine deniz kokusuna Aqva'dan biraz daha fazla vurgu yapmış. Bence muhteşem de olmuş. Yosun kokusunu özellikle açılışta Aqva’ya göre daha belirgin hissediyorsunuz, sonrası benzer ilerliyor ama deniz kokusu hep bir adım daha önde. Orijinalini denediğimde beğenmemiştim, o açılıştaki yosunumsu hava bana “hamsi gibi kokuyor bu ya” dedirtmişti (bu yorumu tek yapan ben değilim, parfüm forumlarında da aynı yoruma denk geldim). Meğerse acele davranmışım, devamı Aqva’dan daha güzelmiş. Orijinaline benzerlik gayet iyi. Kalıcılığı ise ilginçtir ki Aqva’dan daha başarılı. Yazlık bir parfüme göre iyi diyebileceğim bir kalıcılığı var. Yine risksiz bir seçimdir ve sıcak havalara çok yakışır. Sucul kokuları seven her yaştan parfümsevere öneririm.
  • esalvarci kullanıcısına yanıt
    Biraz acımasız bi yorum olabilir ama karpuz falan kokmuyor buram buram hatta çok düz bi koku zamanında başarı elde etmiş ama şuan çok basit bir koku ve ele ayağa düşmüş koku derler ya tamda ondan 1 kere aldım çok çok çok az kullanıp babama verdim baba olsam kullanırdım onun dışında zor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fikir güzel, liste iyi olur. Fakat farklı bulanların isimleri de bir şekilde parfüm isminin yanına iliştirilirse daha sağlıklı olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kilian - Vodka On The Rocks

    Bunu alıp deneyen var mı arkadaşlar koku tam olarak nasıl ?
  • mtoyanik kullanıcısına yanıt
    heh bana bunlarla gelin yaaaaa :) umarım kokusuda hayalimde ki gibidir.

    eyvallah



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esalvarci -- 26 Mart 2020; 12:44:5 >
  • tayo3337 T kullanıcısına yanıt
    Basit bir koku ne demek tam açar mısınız? Bir koku ya güzeldir ya değildir. Sonuçta yazlık bir parfüm notalardan notalara koşmasını beklemek saçma olur. Ayrıca bu parfümde karpuz kokmuyorsa ne kokuyor onu da açıklayın hocam. ben orjinalinide kokladım birebir aynı tutaste ile ve ikisinde de karpuz kokusu almıştım.
  • DeadMaster35 kullanıcısına yanıt
    Tutastesini bilmiyorum ama disarida da baskasindan cok kokladigim bir parfum.Sahtesini direk ayirt edebiliyorum.Orjinalindeki kavun karpuz cicek hatta tutun kokusunu en acemi bile anlar.Tutastesini bilmiyorum tam olarak ama disaridan duydugum kokulara benzer oldugunu dusunuyorum yine kavun karpuz cicek kokulari alınıyor.Piyasa kokusu oldugu kesin.Sabunsu temiz cok guzel bir koku.Tekdüze mi? Bence çok değil en azindan invictusdan iyidir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DeadMaster35 kullanıcısına yanıt
    Hangi parfüm bu hocam?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • andryoit A kullanıcısına yanıt
    Vetiver yaza fazla kalin gelebilir, vetiver notasi baharda daha kullanilabilir ama yaza hic onermiyorum. Uzak durmalisiniz bence vetiverden

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • buckminsterstomarti kullanıcısına yanıt
    Bence fazla sıkılmadık sürece rahatsız etmez.
  • nucs kullanıcısına yanıt
    Abercrombie Fierce ile cok benziyorlar, ama Kilian yorumu daha modern bi koku ortaya cikarmis. Fierce'tan bi tik daha dusuk yogunlukta geliyor vodka, o yuzden bence daha rahat kullanilabilir bi koku Kilian. Kalicilik konusunda cok ekstra bi durumu yok, yazlik baharlik kokularla ayni seviyede. Fierce'tan daha iyi bence

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vetiver notasını seven ve yazın kullanmak isteyenler için bu haftalarda listeye girecek olan Elysium Pour Homme'u önerebilirim.
    Ayrıca listeye iyi bir kalite şeklinde eklenecek(50 TL)
    Parfümün açılışı gerçekten tek kelime ile mükemmel.
    Biraz aventus havası var;lakin koku Aventus'tan daha çekici,kaliteli ve karizmatik kokuyor. Kesinlikle muhteşem geri dönüşler de alacağınız bir parfüm.
    Bu tarz parfüm sevenler;bir kaç gün beklesin bence.
    Listeye eklendikten sonra,bana göre listenin yıldızlarından birisi olacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HackAv -- 26 Mart 2020; 15:25:7 >
  • Creed santal eskisine göre daha güzel ve baharatlar daha hissedilir olmuş. Tam baharlik 20-25 derecelerin kokusu çok sicaklar hariç yazin da kullanilabilir yaz gecelerine de güzel gider. Üstelik çok kalici. Bileğime tek fis sıktım abartisiz 1 gün boyunca yikamama ragmen gitmedi kokusu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğrudur, arkadaş kullandıklarımdan sormuş Ultramarine kullanmadım. Aslında bir kaç kere denedim kullanmayı ama pek sevemedim belki bu yaz tekrar şans veririm (:

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • givenchy ultramarine insense.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hiranyagarbha

    Aventus nirvana dene bir de..diğerine elini sürmezsin
    Sevebilir ancak ikisinin arasında farklar var. Biri dumansı diğeri meyvemsi. İkisi de başarılı ancak benim hoşuma dumansılık gidiyor baskın meyve hoşuma gitmiyor. Aventus yeni benim için daha güzel mesela.
  • DeadMaster35 kullanıcısına yanıt
    Basit den kastım kullanan kişi sayısının çok olması ve sıradan bir koku haline dönüşmesi nerdeyse haftanın 2 3 günü bu kokuyu insanların üstünde farkediyorum aa gene mi insense diyorum hic ilgi cekici degil sıvı sabun kokusu gibi geliyor artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün yüklü siparişim elime ulaştı ve kokulara geçiyorum.

    K by Dolce & Gabbana Dolce&Gabbana for men : Bu koku yazlık bir koku tatlı meyve havası var arkasında vetiveri gayet iyi bir şekilde kokusunu alıyorum.

    Kokuya geçecek olursa daha önce kokladığım parfümlere benzemiyor.Herhangi bir şeye benzetmeyi de sevmiyorum ama daha önce kokladığım bir koku olduğuna eminim bu sakız(big babol) olabilir veya oda kokusu veya spreyleri olabilir emin değilim.

    Eğer ki karışık meyveleri seviyorsanız yazın kaçırmayın diyebileceğim bir parfüm bazı sitelerde düşük puan vermişler bence haksızlık yapılmış bir parfüm olarak görüyorum.

    Günlük kullanımda gayet elinizin bu parfüme gidip sıkabileceğiniz parfüm koku hani tatlımsı , meyveli , sakızımsı hissiyat dedim ama koku kesinlikle maskülen ağırlıklı benim gibi genç arkadaşlarımıza ve sportif kıyafetlere çok yakışacağını düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 26012602260326042605
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.