Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (2503. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
16 Misafir (4 Mobil) - 12 Masaüstü4 Mobil2 Android
5 sn
69.704
Cevap
2.049
Favori
8.317.385
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
608 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 25012502250325042505
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quatrros kullanıcısına yanıt
    Bazen de küflü şeftali kokusu geliyor rutubetli gibi onun haricinde güzel bir koku belki çok sıkmamdan kaynaklanıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quatrros kullanıcısına yanıt
    Hocam greyfurtu Hermes Un Jardin Sur La Nil icin söyledim.Terre d’Hermes’de greyfurtdan ziyade portakal ‘ın tozlu/eksi kullanımı dikkat çekicidir.Terre d’Hermes’i de nispeten kalın bir narenciye ağırlıklı parfüm aradığınız icin zikrettim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kardeşlerim abilerim ablalarım saygı değer romalılar Mugler-Pure malt ve Dior homme intense kullandım ve çok beğendim sizce tom ford ombre leather'ıda beğenir miyim kararsız kaldım black orchid bana boğucu geldi şimdiden güzel yorumlarınız için teşekkür ederim
  • nameoflord kullanıcısına yanıt
    Beğendiğiniz parfümlere göre bunu söylemek zor.Yani sevebilir ya da sevmeyebilirsiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar merhaba, ideal'de visne notasi var miydi ?? Tuscan'daki gibi her an kendini belli eden bi visne degil ama ilk acilistaki 5 10 dakikada hafif hafif burnuma vurdu ve cok hosuma gitti. Emin olamadigim icin soruyorum. Ideal'i alali 1.5 ayi geciyor, ilk geldiginde denemistim ve bana fazla sekerli, asiri vanilyali gelmisti koku. Yaklasik 1.5 ay kutusunda unuttum onu diyebilirim. Bugun siktigimdaysa kokuya asik oldum diyebilirim. Kokularin beklemesi, demlenmesi konusunda kafam karisikti ama ilk sikista sevemediginiz kokulari hemen gozden cikarmayin arkadaslar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 şişe tutaste 1 şişe de orijinal Hermes Terre bitirmiş biri olarak küften ziyade burnunuza nefis bir toprak, toz kokusu geliyor en kurusundan ve tabi bu acı bir portakal ile birlikte verilmekte. Koku çok güzel ama kiminin de hoşuna gitmeyecek tarzda.
    Belirttiğim toz toprak notasının kimi zaman midemi bile bulandırdığı dahi olmuştur yoğunluğundan dolayı ama vazgeçemediğim bir kokudur Terre. Her şişe bitiminde bir daha almayacağım bıktım diyorum ama her seferinde özlediğim bir koku oluyor. Yayılımı, farkedilirliği vs. bayağı iyi bir koku. Orijinalinde toz toprak notası neredeyse yok diyebilirim (çok az). Bu parfümün yapısını bence bozan birşey ama tutaste bu noktada eski Terre versiyon olarak mevcut. (uzun zamandır almadım Terre'yi değişmiş de olabilir bilemiyorum.)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: buckminsterstomarti

    Arkadaslar merhaba, ideal'de visne notasi var miydi ?? Tuscan'daki gibi her an kendini belli eden bi visne degil ama ilk acilistaki 5 10 dakikada hafif hafif burnuma vurdu ve cok hosuma gitti. Emin olamadigim icin soruyorum. Ideal'i alali 1.5 ayi geciyor, ilk geldiginde denemistim ve bana fazla sekerli, asiri vanilyali gelmisti koku. Yaklasik 1.5 ay kutusunda unuttum onu diyebilirim. Bugun siktigimdaysa kokuya asik oldum diyebilirim. Kokularin beklemesi, demlenmesi konusunda kafam karisikti ama ilk sikista sevemediginiz kokulari hemen gozden cikarmayin arkadaslar.
    Geçen hafta bende kullanmaya başlayıp aynı soruyu sormuştum ,içindeki badem notası vişne gibi kokuyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mmyyyymmm M kullanıcısına yanıt
    Aynı duyguları paylaşıyoruz Terre d’Hermes hakkında.Şuan ki versiyon çakmak taşı notası eksik versiyon o tozlu toprak kokusu yok Malesef..Daha çok canlı narenciye kokusu baskın.Bir önceki versiyon çok iyiydi.Eser Bey esans değişti sebebini bilmiyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nameoflord kullanıcısına yanıt
    Bence beğenmezsiniz.Yumuşatılmış olsada kokuda bariz deri notası belirgin ve tatlılık yok.Çok Olgun kokuyor çok soğuk hava deri ceket takım elbise ve yaş istiyor kanımca.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • COBALT01 kullanıcısına yanıt
    O kadar begenilmesine ragmen ben de hic begenmedim hatta nefret ettim.Orijinalini denedim cok hatirlamıyorum ama dedigin gibi orta sert bir deri üzerinde sanki hafif ciceksi bir kokuydu.Ama bence genel begeniye uygun değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • COBALT01 kullanıcısına yanıt
    Dövizin yükselmesi olabilir mesela 100 TL'lik güzel escobar 02'yi alamıyorum çünkü 100 TL verdikten sonra orjinal parfüm alırım diye düşünüyorum bu sebeple eser hocam uyguna en iyi kaliteyi yakalamaya çalışıyor.
  • Takaslik bond no 9 ve Dior homme intense dhi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • izmirden takaslık

    le labo santal 33 %100
    creed original santal %100
  • Armani - Eau De Nuit Hocam bu parfümde baskın olan tonka fasulyesi midir yoksa iris midir ? Koku olarak çok güzel tobacco vanilya'ya benzettim hocam yumuşak bir koku var vanilya gibi tester olduğu az olduğundan ileride düşüneceğim parfümlerin listesine aldım hocam.
  • Eser bey chanel allure homme sport ''eau extreme'' versiyonunu yapmayı düşünüyor musunuz homme serisinin en çok sevilen parfümlerinden bir tanesi kendisi,bu yaza çok iyi gidebilecek bir parfüm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Peace_ -- 25 Ocak 2020; 23:38:49 >
  • Dostlar bugun Sephora 'ya ve Beymen 'e uğradım Eser hocadan aldığım parfümleri test ettim.

    Sadece şunu söylücem :

    Eser hocam ellerin dert görmesin...
  • COBALT01 kullanıcısına yanıt
    Toz toprak hissiyatı olmadan da Terre'nin tadı çıkmıyor :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mmyyyymmm M kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle..Parfüme ben farklıyım ve çok masculen yapıdayım dedirten nota.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nucs kullanıcısına yanıt
    Peki tester var mı ve kaç tane denyip beğendiğiniz oldu mu ? Ben free shoplarda deniyorum orada kimse olmuyor rahatsız edip kafamda dikilmiyorlar.
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Eser hocadan aldığım parfümleri test ettim.

    Orjinaline yakınlık durumlarını...
  • 
Sayfa: önceki 25012502250325042505
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.