Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (2347. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
12 Misafir (3 Mobil) - 9 Masaüstü3 Mobil
5 sn
69.683
Cevap
2.047
Favori
8.313.566
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
608 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23452346234723482349
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Takaslık 1 fıs sıkılmış Tiziana Terenzi Gumin.
    Gardrops ile takas olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün tutaste more than words denedim . Muazzam kaliteli olmuş orjinaliyle kıyaslayan oldu mu benzerliğini çok merak ediyorum
  • DIOR JOY

    Parfümör:François Demachy
    Menşei:Fransa
    Yıl:2018
    Mevsim:İlkbahar/Yaz
    Zaman:Gündüz

    Dior Joy’u üzerime ilk sıktığımda beni yoğun gül ve yasemin karşıladı.Açılışındaki,turunçgiller çiçeklerin yoğunluğu altında ezilmiş durumda.Sadece ferahlık vermek için oradalar.Son derece klişe ve vasat bir açılış.

    Zaman geçtikçe misk etkisiyle temizlik hissiyatı kokuya hakim oluyor.Bu kısımda sanki yasemin daha etkili güle göre.Alttan gelen belli belirsiz bir şeftali kokuya hafif meyvemsi hava veriyor.

    Son bölümde benzoin ile gelen vanilya havası hissediliyor yavaş yavaş.Tenden de bu şekilde ayrılıyor Dior Joy.

    Onlarca benzeri olan son derece sıradan bir işe imza atmış bu kez hayranı olduğum François Demachy.

    Biraz 35 yaş altı genç kadınlara göre bulduğum Dior Joy için uygun mevsim ise İlkbahar-Yaz.Ofis gibi ortamlarda kullanılabilecek türde bir yapısı var.Gece kullanımı için ise çok iddiasız.

    Puan:4/10

    Yarın:Dior Jadore

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Creed - Millesime imperial [MLS] tarzı kokular önerebilir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrhndgn E kullanıcısına yanıt
    Erolfa listede olsaydı Erolfa derdim. kavun notası benzerliği ile şu an en benzer seçenek sanırım Polo Blue.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yüzde 25 erolfa
    Yüzde 50 git
    Yüzde 90 intoxicated

    Takas etmek isteyenlere duyurulur.

    Ayrıca Chergui, STH Prive, Tuscan, ViW, Eau Memo parfümlerinden koku kağıdına sıkıp yollayabilirim isterseniz.

    Aradığım kokular genellikle niş ürünlerdir. Ama sauvage olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: freshmind

    İkinci siparişim geldi... Çok çok daha fazla memnunum bunu direkt söyleyeyim. İki siparişi birden özetlemem gerekirse...

    -Hayal Kırıklıklarını aradan çıkaralım-

    Dior Savage, Bleu de Chanel: en fazla beklentim bu iki parfümdeydi (en çok satanlar, en iyi all-arounder parfüm, orijinallerini bilmem vs vs) savage'ı burada bir kaç arkadaş EDT versiyonunun değişip değişmediğini sorduğu, bir kaç kişide beğenmediği için EDP ile şansımı denedim. Çok ağır geldi. Kendine has bir kokusu var ama aşırı yağlı geldi bana.

    Chanel ise hala kalbimi ağrıtıyor, kokmuyor çünkü, ilk başta o ferah havasından bir iki tık atıyor 15-20 dakika sonra ortalıkta yok.

    Noir: Tütün kolonyası, bu parfüm hakkında konuşmak istemiyorum, Tom Ford tütün kolonyasından bihaber miydi bunu üretirken ? Öyle ki, Tom Ford'un diğer kokularına karşı bir ön-yargı dahi oluşturdu, ismini gördüğüm yerde korkarım yani. Neyse ki babam sevdi, ve hikayenin sonu iyi bitti.

    -Beğenilenler-

    Opus V: Muazzam tatlar bırakıyor, bir ferah, bir çiçek, bir tatlı, bir keskin... Çok çok çok farklı bir parfüm. Benim için tek eksisi çok maskülen olmayışı. Yani bunu sıkan bir kadınla rahatlıkla sevişirim.

    Homme II: Çok çekici, yine kendine has, bunaltmayan, ama çok hafifte olmayan ( bleu de chanel ) Kesinlikle bir sonbahar-kış kokusu. Elegant ve odunsu bir koku.

    Dolce & Gabbana - The ONE: İlk kokladığınızda bir "vohaaa" dedirtiyor. Ama sonradan sıradanlaşıyor. Kesinlikle tecrübe edinilmesi gereken bir koku. Bende çok durmadı ama duran adamda koklatır kendini. Yine orta ağır kokulardan. Ve kesinlikle "tatlı" sınıfında.

    -Aşık Olunanlar-

    Creed Aventus: Hocammmm ! Bu ne ya ? Nasıl ya ? Bu parfümün Bleu De Chanel ile karşılaştırılması bile bana gelen Chanel'e bir tık daha şüphe duymama sebep oluyor. Kıyas kabul etmez. Bu nasıl açıcı, bu nasıl baş çevirten, bu nasıl erkeksi bir kokudur. Nasıl koklamamışım ben bunu daha önce. Meyve ile dumansılığı, ferah olabilme ile odunsuluğu nasıl birleştirebilmiş bu adamlar ? İnanılmaz güzel kokuyor. Eser hocam bunu nasıl bu kadar iyi kotarmış o da ayrı bir konu... Çok çok çok beğendim. Bundan sonra 7/24 operasyon kokumu bulmuş olmamın mutluluğunu anlatamam. Sıkar sıkmaz ev arkadaşım yanıma geldi. Komşu sordu hangi parfüm bu diye. Sıkalı daha 1 saat olmamıştı. Yeni versiyonunu da merak etmiyor değilim.

    Versace Dylan Blue: Klasik, güçlü erkek kokusu. Aventus olmasa üzülmezdim dedirtecek tek parfüm. Yine 7/24, her mevsim korkmadan sıkabileceğim bir parfüm. Bir "parti" parfümü değil kesinlikle. Ama sıkar sıkmaz kendimi kastığımı, testosteronumun tavan yaptığını hissettiren, kaş çattıran (karizmatik manada ) bir koku. Aventus ile dönüşümlü olarak kullanacağım.

    Victor Rolf Spicebomb: Tarçından, baharattan, şekerimsi bir parfümden bu kadar haz alabileceğimi bilmiyordum. Bildiğin baharat ama çok güzel kokuyor yahu ! Kesinlikle kış kokusu. Yazın bayıltır adamı. Bana göre ağırlık sadece parfümün içindeki yağ-esans bazında olmuyor, koku tipi de çok önemli. Yazın hindistan sokakları gibi kokturur bu adamı. Ama sonbahar kış ap ayrı. Bu güne kadar kaç şişe parfüm bitirdim sayısını hatırlamıyorum, sıktığım hiç bir şeye benzemiyor. Çok eğlenceli, sadece gelen tepkiler için bile alınır sıkılır.

    Prada - L'Homme: Tam bir 'mevzu' parfümü. Bu parfümü beğenmeyecek kadın zor diye düşünüyorum. Biraz underrated gördüm çünkü pek tavsiye eden yok. Tam bir iş adamı, buluşma, ciddi bir mesela parfümü. Yine oldukça karizmatik bir erkek kokusu. Beğenileceğini düşündüğüm ortamlarda ilk başvuracağım silahlardan. Performansı, kokusunu koruyabilmesi -sadece kokmak değil o karakteri de koruyabilmek babında- su-silme gibi etmenlere listedeki en dayanıklı parfümlerden birisi çıktı. Noirden sonra , ama onu ağzımıza almıyoruz ! Özetle çok güven veren bir parfüm.

    Dior Fahrenheit: İlk orjinal parfümümdü. Annem bir kış günü, yılbaşı hediyesi olarak almıştı, yılbaşı gelmeden parfümü yarılamıştım, annem verdiğinde şok olmuştu bu şişenin yarısı nerede diye. Neden bu kadar uzun süre uzak kaldığımı bilmiyorum ama tekrar kavuştuğumuz için çok mutluyum. Benim için kokusu nostalji taşıyan, sadece dışarıya beğendirmek değil, aynı zamanda beni de gülümsetmesi açısından en duygulu parfüm listedeki. Çok sıcak, tam bir kış parfümü. Aromalarını, odunsuluğunu, kurumaya geçerken hafiften yaydığı o ferah ozonumsu kokusunu hiç unutturmuyor. Çok farklı bir koku. Yaz-ilkbahar ayları için fazlaca ağır. Sonbahar sonu, kış ayları için ise biçilmiş kaftan.
    Hangi Noir hocam?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SnapeChee

    İlk Siparişimi Verdim Eser Bey. Gece 2de :) ,
    SİPARİŞ NUMARAM: 213CI5648R


    1- Chanel - Bleu de Chanel [CHN]
    2- Tiziana Terenzi - Gumin UNiSEX [GUM]
    3- Paco Rabanne - iNViCTUS [iNV]
    4- Carolina Herrera 212 ViP MEN [ViP]

    Siparişlerim kör atış oldu biraz ilk alışverişim olduğundan seçimlerim kötü değildir diye umuyorum.( Yorumlarınızı Bekliyorum) Memnun kalırsam kesinlikle alışverişe devam ederim.
    Parfümler için yorumlarınız nelerdir?
  • Bugün Beymen’de orijinal layton ile Tutaste layton karşılaştırdım. Sonucuna inanamadım. Kokuyu birebir aynı yapmış Eser Bey. Orijinalden ayırmak tamamen imkansız. Üstelik Tutaste’de kalıcılık daha iyiydi. Hem aynı koku, hem daha fazla kalıcılık, hemde 50 liraya böyle bir parfüm alabildiğim için çok mutluyum. Elinize ve emeğinize sağlık...

    Youtube ve diğer mecralarda oldukça övülen bir diğer PDM harikası olan Pegasus’uda bekliyoruz. Eğer imkanınız varsa Pegasus’ta da çok kaliteli bir sonuç alacağınıza inanıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOZBİŞOV -- 19 Ekim 2019; 2:10:35 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Abbas The Traveler

    Burada yorumları ile yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim. Bir siparişi daha verdik bakalım hayırlı olsun:))



    1- Hugo Boss - Boss (Bottlet) [BSS] 2 Adet

    2- Kilian - Straight to Heaven [STH] 

    3- Hugo Boss - Bottled intense [Bint]

    4- Versace - Eros [ERS] 

    5- Hugo Boss - Boss (Vanilyalı) [Bs.V] 

    6- Amouage - Jubilation [AMO] 

    7- Hugo Boss - Hugo Men (Matara) [Hugo] 
    Parfümler hakkında yorumlarınız nelerdir?
  • star_lord kullanıcısına yanıt
    Layton ofis için bayabilir. Kışlık olarak düşündüğünüz 212 vip ve bottled intense den daha kışlık bence layton. Ofis için aventus öneririm denemediyseniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar günaydınlar. Buradaki güzel insanların tavsiyeleri doğrultusunda parfüm anlamında çok verimli bir yaz geçirdim. Şimdi sizlerden ricam sonbahar-kış için deneyip memnun kaldığınız parfümleri önermeniz, 4lü paket almayı düşünüyorum yine. Şimdiden teşekkkürler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Günün Seçimleri: YSL L’homme/YSL La Nuit de L’homme

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben eser beyden aventus dumansı olanı aldım, koku müthiş ona diyecek yok ama kalıcılık hiç yoktu, en fazla 1 saat kalıyor, neden olabilir acaba anlamadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoĞu_KaN -- 19 Ekim 2019; 10:56:35 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bonobo643 kullanıcısına yanıt
    Hocam yorumlarınızı ilgi ile okuyorum lakin bu parfümü ilk defa kör alım olarak eserden aldım ancak parfüm kokuyor mu kokmuyor mu anlamak çok zor ilk sıkıldığında bir pudra havası var lakin sonrası yok açıkçası çok övülmesine rağmen çok memnun kalmadım siz orjinalini de eserin yaptığınıda eminim denemişsinizdir görüşlerinizi öğrenmem mümkün mü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepdarkdirty -- 19 Ekim 2019; 11:44:40 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eskiden sabah sıktımmı ,akşam yapardım,şimdi işyerine varmadan kokudan eser yok,kullanan arkadaşlar tecrübelerini yazabilirmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deepdarkdirty D kullanıcısına yanıt
    Tutaste kullanmıyorum La Nuit ‘i.Tutaste ile tanışmadan çok önce başka bir firmadan almıştım.Yakın zamanda orjinalini alacağımdan değiştirme gereği duymadım.Ama Tutaste ‘sini kullanan arkadaşım gayet memnun.La Nuit güzel kokudur.Nasıl test ettiniz bilmiyorum ama performans açısından canavar olmasa da zayıf bir parfüm değil.Hatta arkadaşın Tutaste ‘si ile karşılaştırdığımda elimdekinden daha güçlü olduğunu gördüm.Yani ben daha zayıfıyla kokuyorum.Muhtemelen siz de kokuyorsunuzdur.Ya burnunuz alıştı,ya da az sprey sıkıyorsunuz diye düşünüyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • WILDBOYS kullanıcısına yanıt
    Hangi parfümden bahsediyorsunuz bilmiyorum ama geçen hafta BTB yorumlamak için boynuma sıkmıştım.Tshirtimin yakasına bulaşmış.Tshirt yıkandı,dün tekrar giydim.Buna rağmen BTB kokuyordu yaka.Yine Santal 33 bulaşan montumdan 2 haftada zor çıkardım kokuyu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Freddy.Krueger kullanıcısına yanıt
    Elimde Montale - Chocolate Greedy var
    Bende çok az kullandım isterseniz takas edebiliriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WILDBOYS

    Eskiden sabah sıktımmı ,akşam yapardım,şimdi işyerine varmadan kokudan eser yok,kullanan arkadaşlar tecrübelerini yazabilirmi
    Aynı durum . Dhi ve aromes aldım tamam nota geçişleri hoş da 1 saate koku kayboluyor ve farkedilebilirlik sıfır .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23452346234723482349
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.