Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (2322. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Blackberry Smoke
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69.685
Cevap
2.047
Favori
8.314.061
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
608 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23202321232223232324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Creed erolfa'sı olup elden çıkarmak isteyen özel mesaj atabilir mi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam kargom bugün geldi oldukça hızlı oldu 2. günde elime geçti. Öncelikle parfümleri beğendim hocam. İNVİCTUS-- 212 VİP MAN -- BLUE DE CHANEL KESİNLİKLE İYİYDİ. Yanında creed aventus tester içinde teşekkür ederim. Oda oldukça iyiydi. Eser Hocam sipariş verdiklerim arasında Gumin vardı. Sanırım listeye yeni eklemişssin onu. O parfüm hakkında önerim olcak hocam. Bu Creed Aventus- İnvictus- 212 VİP MAN BLUE DE CHANEL Kalıcılık ve farkedilirlik açısından oldukça iyi. Ancak gumin sıkar sıkmaz çokda hafif bir koku olduğundan direk gidiyor. Güneşli havada sıktım öyle kış havasıda değil. Gumin'in kokusunu biraz daha belirgin yaparsan yada esansını daha iyi olcak hocam bu saydıklarım arasında en az duyulan hatta sıkar sıkmaz bile direk uçan giden tarzda bir parfüm olmuş hocam. (Tiziana Terenzi - Gumin ) Tekrardan paketleme ve kargo için teşekkür ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EserKozmetik

    Nirvana Aventus 100 lira idi. Stokta yok 2 hafta sonra gelecek.

    Aventus 50 liralık yeni çalışma. herhangi bir ürünün düşmesi kalkması değil.

    Alıntıları Göster
    Eser abicim bu yeni çalışma olan aventus hangi tarafa daha yakın dumansı ananas?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SnapeChee

    Hocam kargom bugün geldi oldukça hızlı oldu 2. günde elime geçti. Öncelikle parfümleri beğendim hocam. İNVİCTUS-- 212 VİP MAN -- BLUE DE CHANEL KESİNLİKLE İYİYDİ. Yanında creed aventus tester içinde teşekkür ederim. Oda oldukça iyiydi. Eser Hocam sipariş verdiklerim arasında Gumin vardı. Sanırım listeye yeni eklemişssin onu. O parfüm hakkında önerim olcak hocam. Bu Creed Aventus- İnvictus- 212 VİP MAN BLUE DE CHANEL Kalıcılık ve farkedilirlik açısından oldukça iyi. Ancak gumin sıkar sıkmaz çokda hafif bir koku olduğundan direk gidiyor. Güneşli havada sıktım öyle kış havasıda değil. Gumin'in kokusunu biraz daha belirgin yaparsan yada esansını daha iyi olcak hocam bu saydıklarım arasında en az duyulan hatta sıkar sıkmaz bile direk uçan giden tarzda bir parfüm olmuş hocam. (Tiziana Terenzi - Gumin ) Tekrardan paketleme ve kargo için teşekkür ederim.
    Parfümlerin hepsini birden denemişsin zannedersem,,,

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • h4rml3ss kullanıcısına yanıt
    Gio Profumo yerine Code Profumo
    Eros
    Dior Homme yerine Dior Homme İntense
    Bleu De Chanel
    Tuscan'ı denemedim o yüzden yorum yapamıyorum.
    "Sipariş vermeden önce mutlaka orijinallerini denemeni tavsiye ederim, kör alım yapıp pişmanlık yaşama."

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tonyali61

    Parfümlerin hepsini birden denemişsin zannedersem,,,

    Alıntıları Göster
    İlk denediğim Gumindi hocam burnumla alakalı olamaz. Şimdi onu diyeceksiniz ama hiçbirini koklamadan ilk Gumini sıktım direk yok oldu. Koku sonra eyvah dedim diğerleride öyle çıkarsa diye diğer gelen 3 parfüm ve tester harika derecede kalıcı çıktı. Ama hiç birini sıkmadan ve koklamadan önce ilk Gumini denedim. Tecrübem yanlış olamaz diye düşünüyorum.
  • sitenizden siparişimi verdim

    - VERSO DiLAN BLUE [DYL]
    - PACO ONE BILLION [1M]
    - CHILE 212 VAMPIRE [ViP]
    - CHILE 212 MAN
    - DIALOG FAHREN [FHR]
    - CRUSH AVEN [CRD]
    - PARA L'HOMME [LHM]


    içlerinden bir tek fehrenheiti biliyorum diğerleri de şansa bakalım :) güzel kokular olduğunu düşünüyorum. Umduğum gibi olursa bundan sonra tek parfümcüm siz olursunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::LasVegas::: -- 3 Ekim 2019; 20:19:32 >
  • Bonobo643 kullanıcısına yanıt
    Kouros ‘a yapılan “KYK yurdu kokusu “ benzetmesi:)

    Buna çok güldüm hahahahajjaja

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SnapeChee kullanıcısına yanıt
    Bugün benim de siparişim geldi. İçinde Gumin vardı. Baya baya kokuyor. Sabah sıktım, hala yer yer kokusu geliyor. Elimi kokladığımda ise hala orada durduğunu görebiliyorum. Hatta bunun yüzünden yeni parfüm deneyemiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volksdeutsche -- 3 Ekim 2019; 20:49:2 >
  • Dogrudancennete kullanıcısına yanıt
    Yani kötü kokan çorap kokusu mu demek istiyorlar? :))
  • Alt kısımlar fazlası ile dumansı. Açılış ananas. Ama bizim ananas gibi yumusak değil.
  • Bugün yves ve spicebomb geldi denemedigim parfum az sayida ama 1.sıraya spicebomb koydum.bilmiyorum ama çok hoauma gitti.Aninda guzel geri dönüşler aldım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Volksdeutsche

    Bugün benim de siparişim geldi. İçinde Gumin vardı. Baya baya kokuyor. Sabah sıktım, hala yer yer kokusu geliyor. Elimi kokladığımda ise hala orada durduğunu görebiliyorum. Hatta bunun yüzünden yeni parfüm deneyemiyorum.
    İlginç İyiymiş sanırım aldığım diğer kokulara göre en az baskın olanı o. Yalnız Eser Hocamdan aldığım diğer 3 kokuyu baya beğendim. Bi tek guminde o tarzda bir durum yaşadım onuda belirteyim dedim olumsuz eleştiri değil. Eser hocamın yeni denediği parfüm ya belki esansı falan az gelmiş olabilir. Yada aldığım diğer parfümlere göre o baya sönük kaldı gibi hissettim. Belki biraz beklemesi gerekiyordur açılması için. Ama ilk alışverişimden memnun kaldığımı söylemeliyim.
  • Yeni siparişimde bulunan kokuların incelemelerine iki parfüm ile başlıyorum.Umarım bu kokular ile ilgili aklında soru işareti olanlara bir ışık olurum

    MOONLIGHT IN HEAVEN BY KILIAN

    Parfümör:Calice Becker
    Yıl : 2016
    Mevsim:İlkbahar/Yaz
    Zaman:Gündüz
    Menşei: Fransa

    Parfümü üzerime ilk sıktığımda beni turunçgiller ve Hindistan cevizi karşıladı.E Virgin Island Water seven beni oldukça memnun etti bu açılış.Mango da kendini hissettirmeye başlıyor bu dakikalarda.Hemen söyleyeyim buradaki birçok kişinin feminen bulabileceği bir açılış bu.

    Parfüm oturmaya başladıkça pirinç ve mango,Hindistan cevizinin bosalattığı yeri dolduruyor.İlk bölüme göre daha erkeksi bu bölüm.

    Sonuç olarak üzerimde durduğu sürece oldukça keyif aldığım eğlenceli bir parfüm oldu Moonlight in Heaven.Genel beğeniye inanılmaz uygun bolca da övgü alabilecek bir yapısı var.Kalite hissiyatı da yüksek.Sıcak havalar için güzel bir alternatif.Performansı ise beklediğimin çok ötesinde iyi oldu tenimde

    Puan: 7 / 10

    STRAIGHT TO HEAVEN BY KILIAN

    Parfümör:Sidonie Lancesseur
    Yıl:2007
    Mevsim:Sonbahar/Kış
    Zaman:Gece
    Menşei:Fransa






    İçki temalı parfümleri ne kadar sevsem de maalesef designer tarafında beni tatmin eden Pure Malt,Bentley For Men Intense ve birazda CH Men Prive dışında seçenek yok gibi.212 VIP’deki yalandan votkayı saymazsak:)

    Niche tarafında ise anca vakit geçirebildiğim Straight to Heaven bu gece tenimde konuğum ve bu satırları yazarken efil efil burnuma dolmakta.Durun bir dakika 30 saniye değil miydi bunun kalıcılığı:)

    Açılış...Ah o açılış...Bir parfüm ne kadar zengin açılabilirse o kadar zengin bir açılış.Tek kelimeyle büyüleyici.Rom inanılmaz kaliteli kullanılmış.Bu açılış ancak benim gibi hardcore parfumseverleri memnun edebilecek nitelikte iken genel beğeniden oldukça uzak.

    Rom zayıfladıkça parfüm odunsu/baharat kimliğine geçiş yapıyor.Bu bölümün başrol oyuncuları.Sedir Ağacı,Paçuli ve Kumkat.Paçuli beklediğimin aksine tozlu değil taze ve yeşil.Kumkat ise bu parfümü bu kadar sevmemin en büyük sebebi.Nefis bir kumkat kullanımı..Bu kadar güzelini en son Epic Man’de koklamıştım.İlk bölüm ne kadar genel beğeniye uzak ise bu bölüm de o kadar yakın.

    Son bölümde çok hafif bir vanilya ve amber olsa da tatlılık minimum düzeyde.

    Sonuç olarak müthiş kaliteli,açılışı dışında genel beğeniye uygun,hem farklı kokup hem de övgü toplayacak,karizmatik,klas ve çekici bir koku arayan dostlar için harika bir seçenek Straight to Heaven.Biraz olgun bulsam da genç arkadaşlar da rahatlıkla taşıyabilir.Gündüz/Gece farketmeksizin kullanılabilir olsa da şöyle hafif şık giyinip bara akmalara daha çok yakışacaktır.

    Puan: 9/10

    Yarın:Intoxicated by Kilian

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bonobo643 kullanıcısına yanıt
    Hocam sth bambaşka bir dünya.Sth kullanan birinin gectigi bir yerden bir daha geçmesi ordaki herkese hatirlatacaktır.Tabi ben bu kokuyu takım elbise veya casual giyime yakıştirıyorum.Taşıyamaz herkes

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JohnLocke. kullanıcısına yanıt
    E benim gibi 38’lik delikanlı taşıyabilir herhalde:))

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • KRAMER25 kullanıcısına yanıt
    İlla aldıracaksınız şu Spicebomb'u bana :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SnapeChee kullanıcısına yanıt
    Esans az gelmesi gibi bir durum söz konusu değil.Tester olarak denemiştim Gumin’i bahsettiğiniz kadar zayıf değil.İnsan burnu garip ilk ya da son koklamakla da ilgili değil durum.O performansından çok memnun kaldığınız Bleu de Chanel’i ilk üzerime sıktığımda bildiğiniz 0 koku almıştım.20-30 fıs nafile.Kullandıkça o anki koşullara burnumun verdiği tepki olduğunu farkettim.Bazen tek koku bile kitliyor reseptörleri.Armani Mania almıştım tek olarak.Aynı durumu yine yaşadım.Ha keza bugün STH ‘yi ilk sıktığımda yine kitlendim belli bir süre bırakın parfüm hiçbir şeyin kokusunu alamadım.Olur yani öyle.Bir iki kere full kullanın sandığınız kadar zayıf olmadığını görürsünüz zaten

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tom Ford - Oud Wood u yorumlayacak var mı ? neye benziyor ? vs
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bonobo643

    Esans az gelmesi gibi bir durum söz konusu değil.Tester olarak denemiştim Gumin’i bahsettiğiniz kadar zayıf değil.İnsan burnu garip ilk ya da son koklamakla da ilgili değil durum.O performansından çok memnun kaldığınız Bleu de Chanel’i ilk üzerime sıktığımda bildiğiniz 0 koku almıştım.20-30 fıs nafile.Kullandıkça o anki koşullara burnumun verdiği tepki olduğunu farkettim.Bazen tek koku bile kitliyor reseptörleri.Armani Mania almıştım tek olarak.Aynı durumu yine yaşadım.Ha keza bugün STH ‘yi ilk sıktığımda yine kitlendim belli bir süre bırakın parfüm hiçbir şeyin kokusunu alamadım.Olur yani öyle.Bir iki kere full kullanın sandığınız kadar zayıf olmadığını görürsünüz zaten
    Bakalım hocam zaman göstercek artık. Dediğiniz gibi olabilir katılıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 23202321232223232324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.