Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (1081. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
69.681
Cevap
2.047
Favori
8.313.184
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
608 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10791080108110821083
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EserKozmetik

    Bvlgari pour homme'u isteklerden (sıkıştırmalardan) dolayı bırakmıyorum :) Tek rıcam bu kokuyu bilmiyorsanız lütfen almayın.

    Hepinize hayırlı, mutlu haftalar dilerim.

    Allah Allah kim isteyip bu kadar sıkıştırdi ki acaba bvlgari pour homme gayet elegant bir kokudur özellikle bahar ve sonbahar aylarinda takim elbise ile mukemmel gider her yasin takim elbise kokusudur kokuyu belki kimse sormaz ama çok şık koktugunu dusunur kokuyu alan. Fark edililirlik düşük olsa da tam bir ofis kokusudur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlkbahar-yaz-sonbahar için bir koku çıkacaksa bunu da listeye almanı öneririm Eser hocam.



    Farklı, karizmatik bir koku.




    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH sarı şişenin fiyatı nedir..intense biraz ağır kokuyor dh daha iyi olacak sanrım..gkhn1905 uayrmıştı zaten beni:)

    bulgari pour home 1995 çıkışlı amber kokulu olanı sormuştum bargellodan...o bizde yok bizdeki beyaz şişe deyip uzattı bi koku ama o gösterdiği ağır geldi bana..belki yanlış bir koku gösterdi bilemiyorum..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiranyagarbha -- 20 Şubat 2017; 9:15:54 >
  • hiranyagarbha kullanıcısına yanıt
    Dior homme parfum / Prive .. yani 50 liralık ürünlerimizden olacak. Prive ürünün adı değil. Bu serilerin en ağır ürünü bu.
  • hiranyagarbha kullanıcısına yanıt
    Karışmış orası biraz. O yüzden yorum ytapamam ama B.p homme'da amber var mı diye baktım yani. Ondaki amber kokusunu alabilmeniz imkansız, süper bir burun değilseniz tabi :)
  • Başka bir sitede parfümün yorumunu okumuştum.1995 çıkışlı olanlar ile sonrakilerin formülasyonu farklı,alacaksanız 1995 olmasını özellikle belirtin diyordu yorumda..Neyse benim vakkom ve hermesim bugün elime ulaşacak nasipse :) gerisi teferruat
    gucci intense,vakko,dior intense şu ana dek en beğendiklerim..bir de capitol blue..Denemeye devam edeceğim..dior intense biraz ağır ama soğuk kış günlerinde daha naif olacağını düşünüyorum..
    Dior home u merak ediyorum..kinski ile bir sonraki siparişe ekleyeceğim ve sanırım bir sonraki sipariş 8 li olacak :) tabi ki yeni çıkanlar ve yazlık kokulardan oluşacak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiranyagarbha -- 20 Şubat 2017; 11:11:27 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hiranyagarbha

    Başka bir sitede parfümün yorumunu okumuştum.1995 çıkışlı olanlar ile sonrakilerin formülasyonu farklı,alacaksanız 1995 olmasını özellikle belirtin diyordu yorumda..Neyse benim vakkom ve hermesim bugün elime ulaşacak nasipse :) gerisi teferruat
    gucci intense,vakko,dior intense şu ana dek en beğendiklerim..bir de capitol blue..Denemeye devam edeceğim..dior intense biraz ağır ama soğuk kış günlerinde daha naif olacağını düşünüyorum..
    Dior home u merak ediyorum..kinski ile bir sonraki siparişe ekleyeceğim ve sanırım bir sonraki sipariş 8 li olacak :) tabi ki yeni çıkanlar ve yazlık kokulardan oluşacak

    1995 çıkışlısını bulmak imkansiz gibi bir sey. Bol bol yesil cay misk ve bergamot kokusu aliyorum ben.icerik olarak baya zengin bir koku aslinda. Seneye kışa siz herod black afgano ve musc a hazirlayin kendinizi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dior intenseyi hırkama sıkıp arkadaşların burnunun içine soktum nerdeyse :) Erkekler pek beğenmiyo ama bayanlar beğeniyor bu kokuyu..Bir arkadaş tütün kokusu sevdiğini söyledi..O tarz bir koku önerir misiniz?Bir de nescafe kokusu :)

    herod black afgano ve musc gelecek seneyi beklemeye gerek yok hemen alıp deneyeyim :) içerikleri güzel görünüyor..Ne zaman çıkar bu kokular



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiranyagarbha -- 20 Şubat 2017; 11:34:39 >
  • hiranyagarbha kullanıcısına yanıt
    Var o kokular bizde. Bu kokular uzun süre ve çeşitli parfümler kullanmış kişilere uygunlar. Yaş ve o tarz zevk ister. Ağır ve zordurlar. Şahsi fikrimi belirtmem gerekirse eğer Musc ravageur gibi bir parfümü hem de bu fiyata açık parfüm sektöründe uzun yıllar bulamayız.
  • Dior intense i eserden alsaydiniz begenenlerin artardi. Tutun kokusu herod nescafe kokusu kismen black orchid. Tutun diger alternatif tobacco vanilie. Musc biraz daha parfum deneyimi istiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EserKozmetik

    Guerlain idylle, T.mugler Alien olabilir. Ozellikle Alieni begenmen lazim ablacim :)

    Alien kullandım bir şişe, benim bey bitsin diye bekliyormuş meğersem.

    Parfümerilerden fırsat buldukça gidip bilmediklerimi deniyorum.

    Armani Si, ilk fırsatta siparişim olacak. Tatlı bir koku deselerde bana hiç tatlı gelmiyor, tanımlayamadığım bir nota var, böyle şampanya gibi kokuyor, şampanya diyince alkok gibi algı olmasın buram buram alkol değil çok hoş bir koku. Lancome Hypnose Sense de çok beğendiğim bir kokudur, onda hissedilen ile aynı, parfümü tasarlayan kişi aynıymış. Umarım listeden kısa zamanda kalkmaz.

    La vie est belle, inanılmaz şekerli kokuyor. Şekerli sakız gibi, ciddiyetsiz bir koku gibi geldi bana.

    Şuan, Eser Hocamın parfümlerinden Hypnose kullanıyorum. Klasik bir koku, ofis ortamında rahatsız olan olmadı aksine beğeniler geliyor. Coco mademoiselle mükemmel zaten.

    Erkek parfümlerinden, Spice&Bomb kör alım yaptık, koku süper ama eşim kalıcılığını pek sevmemiş. Hermes kulandığı zaman sürekli beğeni yorumu aldığı için Spice&Bomb ona hafif gelmiş sanırım, ama gün içinde tazelenirse efsane bir koku, zehir gibi değil ama tatlı tatlı hissediliyor baharat kokusu.

    Eser Hocam, yukarılarda birisi daha sormuş, erkek için burberry the beat i listeye eklemeyi düşünür müsünüz? Onun koku sınıfında epey parfüm var ama Beat de hafızalara kazınama ihtimali yüksek sert bir parfüm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Beetleguese


    quote:

    Orijinalden alıntı: Beetleguese

    deneme amaçlı olarak aldığım jean paul gaultier le male siparişim az önce ofise geldi.

    hemen açıp 1 fıs sıktım koluma,

    öncelikle 2005 ten 2008 e kadar le male,
    2008-2011 arası Rochas
    2011 - günümüz Le Male Terrible kullanan biriyim ve hep ya yurtdışından ya da duty free lerden alırdım parfümlerimi.

    Uzun zamandır Terrible kullandığım için Le male nin kokusunu unutmuş olabilirim dolayısıyla az sonra yapacağım yorumlar orjinale benzerliği konusunda tam olarak doğru fikir vermeyebilir.

    dediğim gibi sadece 1 fıs sıktım koluma ve 5 dakika geçmeden muhasebede çalışan Ebru Hanım (aynı odada çalışmıyoruz, ben teknik ofisteyim, arada cam bölme var) kargocu ne sıkmış öyle ne güzel koktu yaaa diye yanıma geldi, kargocu değil, ben sıktım diince hangi parfüm bu diye sordu :D çalıştığım ofis yoğun bir şekilde hala kokuyor. bu kadar yoğun olmasını beklemiyordum, ofiste sıkılmaz, çok sıkabilir. evden çıkmadan önce sıkmak lazım.

    koku hakkındaki ilk izlenimim vanilyanın şekerli tadını sanki biraz fazla hissettiriyor gibi geldi bana, bu şekerli kokuyu 1-2 saat sonra yavaş yavaş hissettirmesi, ilk sıktığımda biraz daha tarçın ve nane ile daha acımsı bir koku ve ardından yumuşama bekliyordum, direk tatlı olarak başladı.
    ancak koku gerçekten başarılı. beni üniversite yıllarıma götürdü, evet ya bu koku o koku diyebiliyorum, sadece biraz fazla şekerli geldi, ya da benim beğenilerim değişti (ki beğenilerim değişmese terrible kullanmazdım heralde)

    sonuç olarak koku gerçekten kaliteli, şimdilik yüksek notaları biraz fazla baskın geldi bana, 1-2 saat sonrası için mesajımı revize edeceğim.

    farkedilebilirliğine 10/10 veriyorum
    orjinale benzerlik şimdilik 7/10 (en kısa zamanda orjinalini tekrar koklayıp hatırlamam gerek)
    kalıcılık /10 (2 saat sonra revize edeceğim)

    bir de bvlgari aqva numune olarak göndermiş Eser arkadaşım, teşekkür ederim, henüz denemedim, denedikten sonra fikirlerimi paylaşacağım.

    Not: Bunu yazdığım sırada 2 kadın çalışma arkadaşım daha parfümü sordu. farkedilebilirlik kesinlikle çok yüksek (şimdilik)




    güncelleme:

    kazağımda tam istediğim, eskiden alıştığım, sevdiğim o koku kaldı, ilk fıstaki o ağır şekerli kokuyu pek sevemedim ancak durdukça güzelleşiyor, ki zaten jpg nin olayı bu ama ilk fısta daha acı kokması gerektiğini düşünüyorum, sanki biraz daha çalışılmalı üzerinde.
    ilk saati atlattıktan sonra gerçekten jpg kokusuna geliyor, saat 5 oldu, 6 saattir sadece tek bir fıs ile kalıcılığa puanım 9/10
    jpg nin eskiden çok kalıcı olduğunu biliyorum fakat sonra formül değiştirmişler ve kalıcılığı azalmıştı, sanırım Eser'in gönderdiği eski formüle göre hazırlanmış :D

    kesinlikle başarılı



    haftasonu güncellemesi:

    eşim pek başarılı bulmadı, ilk sıkışta çok yoğun, fazla baskın, insanı boğacak bir koku olduğunu söyledi ki buna ben de katılıyorum, ilk sıkış gerçekten biraz fazla ve olmaması gerektiği gibi kokuyor.
    ilerleyen zamanlarda ise evet bu koku jean paul gaultier e benziyor ama o değil ya. dedi. jpg deki o giderek güzelleşen koku bunda yok dedi.

    cumartesi akşamı arkadaşlarızla buluştuk, onlardan da çok iyi tepkiler almadım açıkçası, evet hepsi jpg ye benzediğini ancak tam olmadığını, bir şeylerin eksik olduğunu söylediler.

    sanırım ilk ve son siparişim olacak. Orjinalde bulduğum o tad yok malesef. Ben orjinal almaya devam edeceğim, tavsiyem orjinalden şaşmamak :)

    not: numune olarak gelen blvgri aqva yı da denedim, hoşuma gitti kokusu ancak orjinalini bilmediğim için yorum yapamayacağım.
  • Günün en güzel haberlerinden biri; bvlgari ph'un liste de kalmaya devam edecek olması.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GKHN1905

    Dior intense i eserden alsaydiniz begenenlerin artardi. Tutun kokusu herod nescafe kokusu kismen black orchid. Tutun diger alternatif tobacco vanilie. Musc biraz daha parfum deneyimi istiyor.

    black orchid bayan kokusu değil mi? Herod dediğiniz black afgano mu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiranyagarbha -- 20 Şubat 2017; 13:17:37 >
  • Tütün kokuları'nın belkide en yakışıklı, en seksi ve en doyurucu olanıdır Tobacco Vanille
    2007 yılında piyasaya sürülen bu efsanevi esans Tom Ford'un niş pazarlanan Private Blend serisinin ilki ve serinin oluşmasını sağlayan parfümdür.


    Tobacco Vanille, insanları tütün yapraklarının sıcaklığına, sertliğine ve cezbedici kokusuyla çevrenizde ki herkesi etkilemeye ve kendine hayran bırakmaya tüm ihtişamıyla devam ediyor..

    Bir sitede bulduğum bu yorumdan sonra kesinlikle alacağım bu parfümü..GKHN1905 sizin tavsiyeleriniz gerçekten çok iyi..Teşekkür ediyorum :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiranyagarbha -- 20 Şubat 2017; 13:20:49 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hiranyagarbha

    Tütün kokuları'nın belkide en yakışıklı, en seksi ve en doyurucu olanıdır Tobacco Vanille
    2007 yılında piyasaya sürülen bu efsanevi esans Tom Ford'un niş pazarlanan Private Blend serisinin ilki ve serinin oluşmasını sağlayan parfümdür.


    Tobacco Vanille, insanları tütün yapraklarının sıcaklığına, sertliğine ve cezbedici kokusuyla çevrenizde ki herkesi etkilemeye ve kendine hayran bırakmaya tüm ihtişamıyla devam ediyor..

    Bir sitede bulduğum bu yorumdan sonra kesinlikle alacağım bu parfümü..GKHN1905 sizin tavsiyeleriniz gerçekten çok iyi..Teşekkür ediyorum :)

    Parfums de marley herod

    Black afgano ile karistirmayin kesinlikle. Tobacco vanilie baya bir yogun kokar gecis olarak parfums de marley herod yani PDM ile başlayin daha soft kuba tutunu kokuyor. Benim imza kokum olur kış günlerinde kendisi. Kinski , pdm, danger , costume national homme sizin aradiginiz nitelikteki kokular.
    Rica ederim buarada insallah faydasi olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GKHN1905 -- 20 Şubat 2017; 13:45:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chanel Allure Homme Sport siparişi vermeyi düşünüyorum. Siparişi vermeden evvel size danışmak istedim. Bu parfüm için kendi ürününüze güveniyor musunuz? Geri dönüşler nasıldı? Güvenmiyorsanız alternatif önerilerinizi alabilir miyim? Teşekkür ederim.
  • Bi yorum buldum...

    Herod, Tom Ford’un şimdiden fenomen hale gelen Tobacco Vanille’ine benzetiliyor çoğu kişi tarafından. Genelini düşündüğümde haksız sayılmazlar. Tabii Herod’da baharat oranı çok daha fazla. Tütün oranı ise biraz düşük. Onun dışında kokularının oldukça yakın olduğu söylenebilir. Herod, Tobacco Vanille’den biraz daha erkeksi izlenim bırakıyor. Herod daha çok mis gibi kokan ve fırından yeni çıkmış tarçınlı-vanilyalı pastalara benzerken, Tobacco Vanille, vanilya kokulu oda mumlarına andırıyor.
  • Öneri yapmıyoruz hocam. Sorduğunuz ürünü alabilirsiniz. Ben güvenmesem orjinal almanız gerekecek. Daha iyisini bulabileceğiniz bir açık parfümcü yok.
  • hiranyagarbha kullanıcısına yanıt
    Güzel anlatmışlar tamam da.. Seveni anlatmış. Öyle herkesin beğeneceği bir koku değil. Fazlası ile ağır ve zor bir kokudur.


    ------


    Bu mesajımdan itibaren gelecek siparişler yarın cıkarılacaktır arkadaşlar.
  • 
Sayfa: önceki 10791080108110821083
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.