Şimdi Ara

Açık Öğretim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar açık öğretim hakkında biraz yardım istiyorum. 2 kere össye girdim olmadı. açık öğretime gitmemi söylüyor.ama açık öğretiim tam olarak nasıl oluyor nasıl kayıt oluyosun hergün okula gider gibi ders öğrenmeyemi gidiyon, yani gördüğünüz gibi bilgim 0 bunun hakkında yarımcı olursanız sevinirim

• quote:

Orjinalden alıntı: isimyoq

arkadaşlar açık öğretim hakkında biraz yardım istiyorum. 2 kere össye girdim olmadı. açık öğretime gitmemi söylüyor.ama açık öğretiim tam olarak nasıl oluyor nasıl kayıt oluyosun hergün okula gider gibi ders öğrenmeyemi gidiyon, yani gördüğünüz gibi bilgim 0 bunun hakkında yarımcı olursanız sevinirim

Kitapları alıyorsun çalışıyorsun. Sadece aöfün yapacağı sınavlara giriyorsun. Dönemde 2 kere mi 3 kere mi sınav oluyor. Onları geçince de sınıf atlıyorsun işte. Ben öyle biliyorum. Anadolu üniversitesinin geniş bir sitesi var. Açıköğretimin ne olduğunu nasıl okunduğunu neler yapman gerektiğini anlatan yazılar var inceleyip araştırmanı tavsiye ederim.

• biraz daha ayrıntılı açıklayabilecek varmı acaba .
    tercih falan yapılması gekiyormuş açık öğretime başvurmak için gerçektende öylemi. mesela ben tercih yapmak istemiyorum öyle başvuramam mı?
  • örgün bir üniversite okumuyorsan ya da mezun değilsen tercih yapmak zorundasın arkadaşım...

her sene başında aöf büro sana ders kitaplarını verir sende kendin derslere çalışıyorsun bu konuda sektör yapmış dershaneler var onlardan da yardım alabilirsin...

sınavlar genellikle bir vize bir final şeklinde ilerler ama baraj notu nedir ben bilmiyorum ama internette aöf baraj puan hesaplama simulasyonları var ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.