Şimdi Ara

Açık Lise'den Mezun Olmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle selamlar forumda yeniyim yani üye olarak yeni önceleri sadece bakınıyordum, her neyse. Abilerim/Ablalarım benim bir sorum olacak 12.sınıfta ailevi sebeplerden ötürü açık liseye geçmek zorunda kaldım bu yüzden biraz tedirgindim. Ancak girdiğim ilk sınavda 33 kredi toplayarak 88 den 121 e çıkarttım. Şimdi 192 olduğunda mezun olabiliyormuşum ancak bir şey daha gördüm bu beni korkuttu en az 8 dönem açık lise okumam gerekiyormuş. Ancak ben zaten 3 sene lise okudum 12 de bırakıp 88 kredi ile açık liseye geçtim bunun mantığı nedir biraz yardımcı olabilir misiniz en az 2-3 sene açık lise okumak istemiyorum 192 olduğunda mezuniyetimi alıp gidemiyor muyum ben? Yardımlarınızı bekliyorum.

    Not: Alansızım ve Denizcilik Meslek Lisesinden geldim.



  • Okulda okuduğun her sene 2 dönem sayılır 12 ye kadar okuduysan 3 sene 6 dönemin dolmuştur açık lisede 1 senede 3 dönem alabiliyorsun 1 senede rahat biter yalnız türk dili ve edebiyatından kalma 250 kredide olsan mezun olamazsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 dönem dediğim, sıfırdan açık liseye yeni kaydolanlar içindir, sen 12.sınıfa kadar lise derslerini almışsın, zorunlu derslerin hepsini geçer ve 192 krediyi tamamlarsan seni kimse orda tutamaz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir yıl geçti ve konuyu son kez güncelliyorum, mezun oldum çile bitti arkadaşlar :D

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.