Şimdi Ara

Açık lise?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Açık lise kayıtları yarına kadar uzatılmış. Ben temel liseye gidiyorum ve memnun değilim. Daha ailemle konuşmadım ama bu akşam nasıl ikna ederim onu da bilmiyorum. Okulda da sınavlar başlamıştı ne yapacağım bilmiyorum. Eğer ailemi ikna edersem aol e geçmenin benim için daha iyi olacağından da eminim. Siz olsaydınız ne yapardınız?

• 2 ay daha bekleyip 2. dönem kaydını yapma şansım da var
  • Yok mu tavsiye verecek olan?
  • 2ay daha bekle,iyce arastir ailene karsi tezini hazirla.Teknik olarak sormak istediklerinide sorabilirsin aol mezunuyum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yav dostum ben iki ay daha beklecem. yarin son gün kayit olamazsan ayvayi yedin. halk egitim çalışanı bile angut gibi afedersin.forumdan adama soruyorum adam tasdiknamesiz kaydoldum diyor halk egitimci tasdikname al gel diyor.olayi çözemedim bir bilgi eksikliği dönüyor ortada.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ieyegosubu

2ay daha bekle,iyce arastir ailene karsi tezini hazirla.Teknik olarak sormak istediklerinide sorabilirsin aol mezunuyum.

Hocam benim korkum ortalamanin dusmesi edebiyat İngilizce gibi derslerim berbat çünkü. Sınavlar nasıl hocam zorluyorlar mi

• quote:

Orijinalden alıntı: svenusta

yav dostum ben iki ay daha beklecem. yarin son gün kayit olamazsan ayvayi yedin. halk egitim çalışanı bile angut gibi afedersin.forumdan adama soruyorum adam tasdiknamesiz kaydoldum diyor halk egitimci tasdikname al gel diyor.olayi çözemedim bir bilgi eksikliği dönüyor ortada.

Hocam bana kalsa bir sn bile beklemem hata ama ailem ne tepki verecek bilmiyorum. Özellikle babamdan isitecegim sozleri merak ediyorum. Bu akşam konusacagim şuan kabul etmese bile 2 ay sonraki kayıtlara hazırlık olur

• Ben lise sonda 1 ay okula gidip bıraktım
    Sonra aol geçtim iyiki de geçmişim obpm yükseldi sınavlar acayip derecede basit 20 soru test şeklinde 4 şıkkı var sınavdan 1 gün önce Geçmiş sorulara bak birde online testteki sorulara en az 80 puan garanti yani

• Trebonianus kullanıcısına yanıt
    Sagolun hocam en azından ortalama konusunda rahatladım. Ailemi ikna edersem çok iyi olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: alternatiftıpçı

quote:

2ay daha bekle,iyce arastir ailene karsi tezini hazirla.Teknik olarak sormak istediklerinide sorabilirsin aol mezunuyum.

Hocam benim korkum ortalamanin dusmesi edebiyat İngilizce gibi derslerim berbat çünkü. Sınavlar nasıl hocam zorluyorlar mi

zorlamasalarda edebiyat ve ingilizce en zorlari diyebilirim kendi icinde.Ingilizceyi calisman lazim biraz edebiyattanda sair ezberlemen lazim.Bir iki gunluk calismayla gecersin merak etme.

• Yani bilseydim ben lise 2 gibi geçerdim açık lise tek kötü tarafı arkadaş çevresi olurdu lisedeki arkadaşlıklar bir başka onun dışında her yönü ile aol gecilir vakit kayıp etmeden aol geçin

• ieyegosubu İ kullanıcısına yanıt
    Ortalamaniz kaçtı hocam

• takip bende 2. dönem okulla uğraşmamak için geçebilirim acaba ne gerekiyor
  • quote:

Ortalamaniz kaçtı hocam

85 falandi galiba,obp mi yukseltmisti biraz

• quote:

quote:

Ortalamaniz kaçtı hocam

85 falandi galiba,obp mi yukseltmisti biraz

Çok sagolun

• Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    Hocam öğrendiğim kadarıyla bankaya bir miktar para yatiriyorsun zaten r okula kaydın olduğundan ayriyeten bir evraga falan gerek yokmuş ama tasdikname gerekebilir bir tek

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

takip bende 2. dönem okulla uğraşmamak için geçebilirim acaba ne gerekiyor

Halk eğitimden kaydını yapıp ders seçiyorsunuz sonra

• beyler bende aralıkta 1 ay izin hakkını kullanıp ocakta açık liseye geçmeyi düşünüyorum geçen arkadaşlar varsa avantajı ve dezavantajlarını yazabilirler mi? Okul puanı sınav sorularının kolaylığı kredi sistemi vs.. birde ilerde sorun çıkarmı sistem değişikliği filan malum eğitim sisteminde bir düzen yok bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi lütfen...
  • hocam naptın geçtinmi sen açık liseye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.