Şimdi Ara

Açık Dünya Star Wars Oyunu (Duyuruldu) | Ubisoft

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • "Far Cry, Assassin's Creed ve Watch Dogs gibi oyunlarla tanınan yayıncı şirket Ubisoft, dünyanın en popüler bilim kurgu markalarından Star Wars'un açık dünya oyununu duyurdu. Yayıncılığını Assassin's Creed oyunlarından tanıdığımız Ubisoft'un yaptığı, geliştiricliğini ise Massive Entertainment'ın yaptığı açık dünya Star Wars oyunu duyuruldu.


    Dün duyurulan Indiana Jones oyununun ardından Lucasfilms Games, bu sefer de Ubisoft ile anlaşma yaptıklarını açıkladı ve yeni oyunları olan açık dünya Star Wars oyununu da duyurdu. Oyunun geliştiriciliğini The Division'dan tanıdığımız geliştirici stüdyo Massive Entertainment üstlenecek. Oyunun yaratıcı yönetmenliğini The Division 2 ve The Crew yönetmeni olan Julian Gerighty üstleniyor. Proje henüz geliştirme aşamasının çok başında, hatta o kadar başında ki hâlâ işe alım yapılıyor. Oyun Snowdrop Engine grafik motorunu kullanacak. Açık dünya türünde olacak olan oyun, 8 yıl sonra Electronic Arts tarafından yayınlanmayan ilk oyun olacak. Ubisoft CEO'su Yves Guillemot, Star Wars evreninin kalıcı parçası haline gelecek olan yeni dünyalar, hikayeler ve karakterler yaratacaklarını söyledi.  Oyunun ne yazık ki şu an için sadece bu kadar detayı biliniyor. Dediğimiz gibi gelişim aşamasının henüz çok erken aşamasında oyun."


    Yeni gelişmeler olduğu halde konuyu güncellememişsem, haberdar ederseniz güncellerim.








  • Bethesda'ya verselermiş keşke, Ubisoft yapacaksa şimdiden beklentim sıfır, yine başlarda şişirilen beklenti yaratan ama oynamaya başlayınca kendini tekrar edip, çok kısa sürede sıkan bir oyun olacaktır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Man in the Suit -- 13 Ocak 2021; 18:0:29 >
  • Her ne kadar Legion kötü olsa da Valhalla ve Fenyx ile Ubi son dönemde baya güzel iş çıkardı. Bu oyun da biraz daha looter shooter kafasının dışında bir şey olursa harika olur. Özellikle Ubi'nin açık dünya tasarımları güzel oluyor.

  • Ubisoft'un açık dünya Star Wars oyunundan yeni detaylar açığa çıktı

    https://www.donanimhaber.com/ubisoft-un-acik-dunya-star-wars-oyunundan-yeni-detaylar-aciga-cikti--129010


    Geçtiğimiz günlerde duyurulan açık dünya Star Wars oyunu için bazı işe alım ilanları ortaya çıktı. Bu ilanlar oyunun bazı detaylarını ortaya çıkarıyor. Yayıncılığını Ubisoft'un yaptığı geliştiricliğini ise The Division'dan tanıdığımız Massive Entertainment'ın yaptığı açık dünya Star Wars oyunu geçtiğimiz günlerde duyuruldu. Duyurulan oyunun bir açık dünya oyunu olduğu ve henüz geliştirme sürecinin çok başında olduğu söylendi. Hatta o kadar başında ki hâlâ işe alım yapılıyor. Bu işe alım ilanları sayesinde de oyunun bazı detayları ortaya çıkmış oldu. Dediğimiz gibi oyunun yalnızca açık dünya oyunu olduğu biliniyordu şimdiye kadar. İş ilanlarına bakıldığında ise oyunun hikaye odaklı olacağı gözüküyor. Ayrıca kıdemli oyun tasarımcısı pozisyonu için de özellikle RPG ve aksiyon-macera oyunlarında tecrübeli biri aranıyor. Büyük ihtimalle oyun saf bir RPG olmayıp onun yerine RPG mekanikleri barındıracaktır. Star Wars Jedi Falen Order'a yakın bir tarz diyebiliriz. Son olarak kıdemli yazar pozisyonu için de mevcut bir IP içerisinde araştırma yapabilen ve gerçekliğe dayalı senaryo yazabilecek biri aranıyor. Oyunun yaratıcı yönetmenliğini The Division 2 ve The Crew yönetmeni olan Julian Gerighty üstleniyor ve oyun Snowdrop Engine grafik motorunu kullanacak. Çıkış tarihi henüz bilinmiyor. Bir süre de öğrenemeyeceğiz gibi duruyor.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.