Şimdi Ara

Aciil!!!connect içine su alıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • connectimin yolcu koltuğunda oturan birinin sol ayak ucu tarafından içeri su alıyor.yani gaz pedalının bulunduğu bölge ama yolcu tarafında düşünün orada sigorta kutusu gibi bir kutu var. kutunun motor kaputu tarafından alt köşesi bölgesinden ama kutuyla alakası yok.bölgeyi tarif etmek için söylüyorum içeri su sızmış.yağmur yağdığında oldu.döşeme ıslanmış.nereden geldiği veya sorunun ne olduğu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

• klimanın gideri tıkanmış olmasın??
  • bilmiyorum ki
    kendim yapabileceğim bi durum mu yoksa bize servis yolu mu gözüktü yine
  • butür konularda başvurduğum yer servistir.sizi bilemem..
  • bu su alma sileceklerin oradaki ızgaralardan alabilir mi cünkü kaputu kaldırdım.ulaşabildiğim yerler hep ıslaktı motor bölmesiyle oturduğumuz yer arasında ne tür madde var bilmiyorum acaba oralardan mı su alıyor yazın camı değiştirmiştim fitillerde mi sorun var bilmiyorum o zamandan olsa kışın mutlaka fark ederdim.daha önceden de su alırdı
    valla hocam 600 tl triger ve bakım masrafı yapacaz zaten bi de bu çıktı şimdi. temmuz vergisi falan-filan 1000 tl temmuz maaşı gitti..
  • klimayı 3-4 gündür hiç çalıştırmadım .birde sabah baktığımda döşemelerde ıslaklık vardı .yani kullanmadığım zaman içerisinde ıslanmış.genede klima gideri olabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevat-76

klimayı 3-4 gündür hiç çalıştırmadım .birde sabah baktığımda döşemelerde ıslaklık vardı .yani kullanmadığım zaman içerisinde ıslanmış.genede klima gideri olabilir mi

Acilen servise gidin peteklerden kaçırıyor olabilir..
  • polen fitresi nin tutunduğu plastiğin etrafından alıyor, focuslarda da var o sorun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.