Şimdi Ara

Aciiil!Yüklediğim Programı silmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Installerdan simport u yükledim fakat yüklerken installing package te takılıyordu bende sorun iphoneda olabilir diye iphoneu kapıyıp açtım açtıımda menüde simport yüklü gözüküyordu fakat tıkladığımda ikonu çıkıyor bir tek 2-3 sn sonrada kapanıyordu programı silmek için uninstall a gittim birde ne görüyüm :S simportun adı uninstallda yok ben şimdi napıcam?:s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takao -- 24 Şubat 2008; 16:38:34 >

• ibricker ile bağlan klasörü sil anysimi silmiştim bende oldu
  • onun yerine iphone browserdan sildim umarım bi sorun olmaz :) rehberide babamın telefonundan yüklerim artık napıyım :(
    quote:

Orjinalden alıntı: predouret

ibricker ile bağlan klasörü sil anysimi silmiştim bende oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takao -- 24 Şubat 2008; 17:09:31 >
  • ıphone browserı nerden ındırebılırım ve program hakkında hafif bı bılgı alabılırmıyım...ve rıngtone makerı nerden ındrebılırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Takao

onun yerine iphone browserdan sildim umarım bi sorun olmaz :) rehberide babamın telefonundan yüklerim artık napıyım :(
    quote:

sanmam sorun olacağını bir kere daha dene yüklemeyi bende de hata vermişti kapatıp açtım kendine geldi eğer birden fazla programda aynı hatayı veriyorsa app patch yükleyebilirsin
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Takao

onun yerine iphone browserdan sildim umarım bi sorun olmaz :) rehberide babamın telefonundan yüklerim artık napıyım :(
    quote:

sanmam sorun olacağını bir kere daha dene yüklemeyi bende de hata vermişti kapatıp açtım kendine geldi eğer birden fazla programda aynı hatayı veriyorsa app patch yükleyebilirsin

app patch dediğin app support patch mi oluyor?:)
    edit: o diilmiş :( anladım iphone 1.1.1 e düştü galiba sonra uraşırım tekrar :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takao -- 24 Şubat 2008; 19:50:19 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.