sağlık meslek lisesindeyim hemşirelik bölümü 4.sınıf , bir insan bir bölümden ancak bu kadar nefret edebilir lütfen hemşirelik güzel atanırsın vs.ciler gitsin. yazılıma ve dış ticarete ilgim var olursa bu ikisinden birisini isterim üniversitede. ancak devamsızlık sınırı 30 a düştü bu yıl , staj yapıyoruz staj devamsızlıklarını yazmıyorlar sanıyordum(geçen sene yazmıyorlardı-ay sonunda hepsini toplu girdiler) şuan devamsızlığım özürsüz 20.5 gün... müdüre gidip devamsızlığı özürlüye geçirip beni sınıftan geçirmesini istesem velimi felan çağırıp geçirir. özürlüden de 8 gün var anlayacağınız toplam devamsızlığım 28.5 şuan 1 gün devamsızlık hakkım kaldı daha 1.dönem bitmedi bile boşu boşuna okuyorum zamanında da tercihi ben değil ailem yapmıştı zaten sınıfta kaldıgımı duyarsa ailem çok üzülür onları ikna edebilirim gibi ama açık liseye geçmenin ne gibi dezavantajları olur? ilerde zorluğunu çeker miyim?4 yıl boyunca sırf ailem istiyor diye müthiş çileler çektim onlara da üzülüyorum ama ben bu mesleği yapmayacağım , zaten seneye mezuna kalıp istediğim üniversiteye gitmeyi düşünüyordum 4 yıllık bir bölüm okursam hemşirelik iptal olacaktı gene ama anlamazlar işte herkes sınıfta kaldın diyecek , babam bir okulu okumayı beceremedin senden bir şey olmaz diyecek sizce ne yapmalıyım ?
not: eğer açığa geçmezsem bu dönem ve öbür dönem full gitmek zorunda kalacağım kararlı birisiyim aslında ama bu da çok zor bir şey 1 gün bile devamsızlık yapmadan sanmıyorum
Yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişsin bence ne yap ne et bir şekilde mezun ol. Mesleğini yapmayacaksan da diploman bir kenarda dursun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme