Şimdi Ara

ACER YENİ ÜRÜN - ACER 5920 (T9300) - 3 GB RAM - 8600 GT 512 MB (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.029
Cevap
2
Favori
79.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • herkese selamlar. bu söyleyeceğim forum kurallarına aykırımı bilmiyorum ama söylemek istedim. facebook a fan club açtım.
    ACER ASPIRE 5920G SERIES yazıp aratırsanız rahatça bulursunuz. haberiniz olsn...

    bu arada hayırlı uğurluu olsun sinan34, güle güle iyi günlerde kullanman ve bütün oyunları full grafik ayarlarında rahatça oynayabilmen dileği ile

    quote:

    Orjinalden alıntı: sinan34

    Arkadaşlar şimdi vatandan Acer Aspire 5920G-933G32Mn aldım kapanmak üzere idi.Donanım vs kontorolü yapamadım nelere dikkat etmem gerekiyor?


    değiştirme sebebi: sinan34 e hayırlı olsun demek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cehennemli -- 5 Nisan 2008; 2:22:16 >
  • xp kurmaya cesaret eden varmı varsa nasıl performası????? buyrun burda denemişler belki yardımcı olabilir kurmak isteyene xphttp://www.minare.net/forum/programlar/acer-5920-xp-kurulum-driver-t9108.0.html http://www.albideburdanyak.com/2008/01/26/acer-5920-windows-xp-driver/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOMANDOXXX -- 5 Nisan 2008; 11:27:22 >




  • xp de bi oyunu max da oynarken vista da max oynatamadığınız oldumu?
  • Arkadaşlar,
    5920 için en son bios 1.3811 dir fakat biz bu biosu 5920G de de kullanabilir miyiz? Bu konuda net bir cevap alamadım. Aranızda deneyen oldu mu?
    Saygılar...
    Koray



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayus -- 5 Nisan 2008; 17:46:49 >
  • Herkese teşekkürler.Bilgisayarımı fazla kurcalayamadım.12 saat şarjda bırakmamı söylediler şimdilik toshıba ile idare ediyorum..Vista bana tuhaf gelsedi.Zaten bir süre kullanıp donanım hatasıyla karşılaşmazsam xp yükleyecegim.Benim kullandıgım programlar vistayı desteklemiyor..Nu arada gecenin sessizliginde fan sesi bana fazla gibi geldi.Sizde böylemi şu an kullandıgım makinanın performansı düşük oldugu için (TOSHIBA SATT.A50-101) fan sesi duyamıyor olabilirmiyim?
  • merhaba arkadaşlar Acer 5920G-933G32MN modelini 2030 YTL ye 12 taksitte almayı düşünüyorum. sizce fiyat nasıl bilgisayarı sormayacağım çünkü malum zaten iyi ama fiyat olarak nasıl yardımcı olurmusunuz daha ucuz bulabileceğim yer varmı?
  • cevap gelmedi ben bu arada sipariş verdim. 6 ay taksitle 1911 YTL ye aldım. Umarım pişman olmam.
  • hayırlı olsun kardeş cok güzel makina bende anlamadım buformu acer kulanıcıları bukadar para verdik bu leptaba kimsenin sesi cıkmıyor bu topige hergün bakıyorum kimse birşey yazmamış demeki herkez sadece bakıyor yorum yazmıyor demek artık yorum yazın arkadaşlar iyi yanı kötüyanı yazın arkadaşlar formu canlandırın acre enüst modelini kulanıyoruz onun icin icelemeye devam




  • Selam millet ben bugün aldım bu bilgisayarı. Henüz fazla kullanma fırsatım olmadı. Aldığım yerdekiler içindeki şarjı bitirdikten sora kapalı bir şekilde 12 saat şarjda bekletin dedi o yüzden laptop hala şarjda. Kullanmaya başladıktan sonra görüşlerimi sunarım bende. Takıldığım konularda da yardımlarınızı beklerim tabiki
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Bekapa

    Selam millet ben bugün aldım bu bilgisayarı. Henüz fazla kullanma fırsatım olmadı. Aldığım yerdekiler içindeki şarjı bitirdikten sora kapalı bir şekilde 12 saat şarjda bekletin dedi o yüzden laptop hala şarjda. Kullanmaya başladıktan sonra görüşlerimi sunarım bende. Takıldığım konularda da yardımlarınızı beklerim tabiki

    hayırlı olsun.şarj süresi bitince görüşlerini yazarsan sevinirim




  • Arkadaslar vista skorunuz ne cıkıyor? Grafik kısmı 4,8 olduğu için diğer kriterler 5 ve üstü oldugu için 4,8 alıyorum ben.

    Birde notebooku aldıgım ilk gün gece eski notebookum ve yenisini acık bıraktım gece. Fakat acerdan ciddi bir fan sesi geliyor. 4 Yıllık laptopumdan ise cıt cıkmıyordu.
  • Ekran kartı sürücülerini güncellersen 5.0 oluyor benim 5.0 şu anda.. ama ekran kartımız GDDR3 bellekli olsaydı en az 5.4 olurdu..(neyse eski muhabbet bu)
    Diğer olay; 4 yıllık laptopun gücü ile bunu karşılaştırırsan biraz fan sesi gelebilir tabi..ama fazla olmaması lazım bekler konumda hiç çalışmaması,..çalışır vaziyette en fazla 1 derece çalışıyor olması lazım

    quote:

    Orjinalden alıntı: mkelleci

    Arkadaslar vista skorunuz ne cıkıyor? Grafik kısmı 4,8 olduğu için diğer kriterler 5 ve üstü oldugu için 4,8 alıyorum ben.

    Birde notebooku aldıgım ilk gün gece eski notebookum ve yenisini acık bıraktım gece. Fakat acerdan ciddi bir fan sesi geliyor. 4 Yıllık laptopumdan ise cıt cıkmıyordu.
  • Ekran kartının sürücülerini güncelledim aslında enazındna öyle sanıyorum, eve gidince versiyonunu kontrol edip burayada yazıyım, biraz kafam karışmıştı driverları yüklerken ama 174, 176 gibi birşey yüklediğimi sanıyorum. Umarım driver farklılığıdırda kolay hallolur.

    Notebookun sıcaklıgını fan hızını vs nerden görüntüliyeibliriz. Ekstra bir program mı kullanmamız gerekiyor acaba.


    Teşekkürler.
  • 174.31 olsun en azından..
    Sıcaklık monitorizasyonu için rmclock ya da pcwizard2008 kullanabilirsin..
  • mendux hocam şu imzandaki Intel TurboMemory 1GB'in hikayesi forumun bir yerinde var mı göremedim, atlamış olabilirim. Nasıl nerden alınır nasıl takılır, garantiyi bozarmı vs?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: koray1997

    cevap gelmedi ben bu arada sipariş verdim. 6 ay taksitle 1911 YTL ye aldım. Umarım pişman olmam.


    dostum nerden aldın bu fiyata
  • Gittigidiyordan buldum bi eleman satıyordu, garantiyi bozarmı tam bilmiyorum ama ben aletin arkasını açtım kaç kere hiç öyle garanti kağıdı falan yapıştırılmamış, ram leri de değiştirecem zaten,
    robson memory'yi sol alttaki boş miniPCIe slota taktım, tanıttım ..bu kadar (söz konusu çıkışı forumun biryerlerinde [5920derneği de olabilir] fotoğraflamıştım bakarsın)
    quote:

    Orjinalden alıntı: mkelleci

    mendux hocam şu imzandaki Intel TurboMemory 1GB'in hikayesi forumun bir yerinde var mı göremedim, atlamış olabilirim. Nasıl nerden alınır nasıl takılır, garantiyi bozarmı vs?
  • Arkadaşlar vista ve xp yi birlikte kullanan varmı.XP yüklemeyi düşünüyorum önerisi olan varmı? XP için bluetooth
    drıverinıda bulamadım.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mendux

    Gittigidiyordan buldum bi eleman satıyordu, garantiyi bozarmı tam bilmiyorum ama ben aletin arkasını açtım kaç kere hiç öyle garanti kağıdı falan yapıştırılmamış, ram leri de değiştirecem zaten,
    robson memory'yi sol alttaki boş miniPCIe slota taktım, tanıttım ..bu kadar (söz konusu çıkışı forumun biryerlerinde [5920derneği de olabilir] fotoğraflamıştım bakarsın)
    quote:

    Orjinalden alıntı: mkelleci

    mendux hocam şu imzandaki Intel TurboMemory 1GB'in hikayesi forumun bir yerinde var mı göremedim, atlamış olabilirim. Nasıl nerden alınır nasıl takılır, garantiyi bozarmı vs?




    Hocam bu robson olayında ciddi anlamda performans artışı gözlemleyebildin mi? Almaya değer mi yani?




  • Teorik olarak %20 performans artışından bahsediliyor, pratik olarak görecez sistem 1 haftada oturuyormuş daha test etmedim yani,
    Bu robson olayını en iyi Aspire 5920 T7700 kullanıcılarına sormak lazım zira o modelde built-in geliyor, ben de onlardan duydum özellikle "eticet06" kardeşimizden.. o öyle söyledi
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.