Şimdi Ara

ACER VN7-791G YORUMLARINIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Takip bende core i5li alacagim heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    hocam ben şöyle yapmayı düşünüyorum ilk önce acerı alıp bakacağım baktım hoşuma gitmedi iade edip monster abra a5 alırım çok stres yaptım hangisi alsam diye çıkış yolunu böyle buldum
    i5 tavsiye etmem bu yeter diye alırsın 2 sene sonra hiç bi işine yaramaz i5.
    m2sata takarak ssd çözümünde var
    tek sorun pil
    ama tasarım muhteşem bu hafta ben alıcam acer çok arastırdım en mantıklısı acer geldi
    monster dersende laptop aslında clevo her firme kendisi alıp özelleştiriyor o yüzden aynı kasada victor modeline bakmanı tavsiye ederim hem aynı fiyata daha iyisini almış olursun (fiyat farkından dolayı eklemelerinle).
  • Hocam ısınmadığını nerden biliyorsunuz cihaz sizde yok okudguma göre yani hangi forma girersen giriyim acer hep olumsuz fiyat olarak 3000 TL BN monster Abra a5 i 16 GB RAM ve 120 GB SSD olarak aynı fiyata alabiliyorum yani herkes o paraya git MSI asus monster al diyorlar sonuçta o markalar oyuncular adı üzerine çıkarıyor diyolar.

Acer Aspire 5742g Mac ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mehmedgül M kullanıcısına yanıt
    bilgisayar sahipleriyle yaptıgım konusmalardan benchmarklardan ve ingilizce-almanca-rusca-italyanca incelemelerden biliyorum

msi-asus gibi markalar bu fiyata sana bu performansı veren bi bilgisayar vermez 600-800 tl gibi bi ucret eklemen lazım ki o markalarda dengini alabilesin
    monster konusuna gelince evet bu fiyara dedigin monsteri alabilirsin ama o bilgisayarın 15" mat led ekran oldugunu unutmayalım (acer'in sundugu 17"ips ekranla karşılaştırman biraz zor olabilir).17" monstere aynı özellikleri eklersen birde öyle fiyatına bak (ABRA A7 V3.1 oluyor kendisi 8gb lıgı 2900 den başlıyor.)
    monster ve victorların kasa yapıları bu bilgisayarlara gore fazlasıyla kaba ince olan kasaları ise daha pahalı

15" olsun dersen lenovo y50 ler benim hoşuma gitti ama 17" istedigim icin tercihimi bu bilgisayardan yana kullandım.(ki y50 lerde smdiye kadar üstün körü yaptıgım araştırmalarda azda olsa ısınma problemleri var ve ekranı çok kalitesiz araştırmasını yaparsan karşılaşacağın 3. yada 4. konu lcd paneli nasıl değiştiririz tarzı konular olur.

asusun servisiyle ilgili son zamanlarda çok şikayet okumaya başladım o yuzden asusu asla öneremem.

acerin bazı bilgisayarlarında ısınma problemi bulunmakta doğru ama onlar eski bilgisayarları ve acer nitro serisinin acer'in ilk oyun bilgisayarı oldugunu düşünürsek
    o bahsettigimiz ısınan bilgisayarların ısınma sebebinin üretim amacına uygun olarak kullanılmadıgından kaynaklandığını düşüne biliriz

resimdede gördüğün gibi en sert koşullarda bi 85 dereceyi geçmemiş sıcaklık ve adamın dediğine göre throttling yaşanmamış.
     ACER VN7-791G YORUMLARINIZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardalia -- 26 Ocak 2015; 14:31:48 >

• Hocam o zman siz alırsanız sizden detaylı bir inceleme isteyebilir miyiz ?
    gerekicek çnkü şu anki bilgisayarım epey problemli oldugundan yeni oyun almadım hiç :(
  • İ5 ve i7 oyunlarda gtx860m i aynı oranda besliyorlar. Konu oyunsa yüklenme konusunda farketmiyor. Ama render vb gibi işlemci odaklı işlerde yapılacaksa i7 olmalı. Alırken bunu düşünmek gerek. Arada bir fiyat farkı var. Sonuçta oyun oynanıyorsa iki cihazda aynı gün zamanı geldiğinde miyadını dolduracak

• I7 işlemcili olanını 2 aydır kullanıyorum. I5 veya I7 bütçenize göre ikiside fiyat performans açısından yeterli cihazlar. Benim almayı düşünenlere tavsiyem özellikle ekran açısından diğer markalarla gözünüzle görerek karşılaştırma yapmanız. Çünkü bu cihazdaki ekran gerçekten oldukça kaliteli bir panele sahip. Ben bu kalitede bu fiyata sahip başka bir makina bulamadım. Bulabilseydim alırdım. Sadece hd i yavaş başka oldukça stabil ve aklıbaşında bir cihaz.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.