Şimdi Ara

ACER V5-123 'ANA KONU' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bu cihazla full hd video izlenmiyor mu yani?
  • herkese iyi forumlar acer v5 123 model laptomu paraya sıkıştığımdan satıyorum henüz 2 aylık garantili faturalı bimeksten alınma eksiksiz sıfır ayarında temiz makine çantada veriyorum sıfır yine ayrıca yukarıda belirtilen hd videolarda oynatmada herhangibi sıkıntıda yaşamadım ayrı yeten belirtim düşünen arkadaşlar 2 aylık makineye sadece 450 tl gibi bir rakamla sahip olabilecek. 950-1000 liralık ürün değeri olan cihazım ve aksesuarlarını 450 tl ye veriyorum tel 05372029715 sahibinden.com ilan no 162626518
     ACER V5-123 'ANA KONU'




  • Merhaba,
    Bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Uzun süredir foruma girmediğim için ancak şimdi görüp yanıt verebiliyorum.
    Cihazdan genel olarak memnunum. Videolarda donmasının dışında bazı flash destekli websitelerinde takılmalar oluyor, fakat o da söylediğiniz işlemi uyguladığım zaman düzelir diye düşünüyorum.
    Ben alırken bendeki kasanın dışında başka bir kasa görmemiştim. Sanırım başka kasası yok, ama yine de bir araştırmak lazım; kesin bir şey söyleyemiyorum.
    Bilgilendirme için tekrardan teşekkürler.
  • Arkadaşlar merhaba,

    Sanırım forumda ve diğer forumlarda da V5-123 ile ilgili bir başlık yok. O yüzden başlığı ana konu olarak değiştirdim. Bundan sonra tüm soruları buradan sorup, cihazların performansını daha da iyileştirebiliriz.

    AMD sitesinden en son sürücü güncellemelerini yaptım ve güç seçeneklerinden yüksek performansı seçtim. Bataryası daha az gitmeye başladı ama şuan video sorunu kalmadı.
    Yardım için @janeser ve @valuable dostlarıma çok teşekkür ederim.

    Herkese iyi günler.
  • DhAk kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar bir avucun parmakları kadar olduğumuz için öğrendiğimiz bilgileri paylaşmamız gerçekten çok önemli.

    Güç seçeneğinin bu kadar önemli olduğunu daha önceki cihazlarımda hiç görmemiştim, ciddi anlamda fark etti. Cihaza biraz daha iyi bir işlemci taksalar kasası falan çok güzel aslında, keşke daha iyi bir işlemciyle 100-200 TL fark koysalarmış kesin alırdım yine.

    Şu anki son durumu kendi adıma özetlemem gerekirse:

    - Açılma süresi gayet iyi,
    - Youtube, Digiturkplay, Tivibu gibi uygulamalarda gram sorun yok, HDMI ile tv'ye aktarımda da sorun yok.
    - Browsing'te ilk tepkime süresi (kimyasal bir reaksiyondan bahseder gibi oldu ama öyle) bana göre vasat. 2-3 saniye boş bir süre var sanki, hardware acceleration seçenekleri tamamen işaretli ama işlemci kasıyor. Özellikle sitede flash varsa illaki tamamen yüklenene kadar beklemek gerekiyor, ifrit oluyorum.
    - Yandex ya da Chrome performansı değişmiyor, iç güveysinden hallice.
    - People uygulamasını sevmediğim için store'dan Face ve Twitter uygulamalarını kurdum. Notification özelliğinden çok memnunum (Daha önce Win7 kullanıyordum.)
    - Torrent indirme performansı takdire şayan.
    - Cihazın bataryasını öldürmemek için çıkmış şekilde kullanıyorum evde. Bu boyutta bazı cihazlarda batarya çıkarılamıyor ve çok daha erken ölüyor bu da ciddi bir avantaj.
    - Neredeyse hiç bir ısınma yok, fan sesi yok, mis gibi.

    Şimdi gelelim en rahatsız olduğum konulara:

    - Şu anki en popüler dizi sitesinde (ismini vermeyeyim siz zaten biliyorsunuzdur google'a yabancı dizi yazınca çıkıyor) dizi izlemek istediğim zaman, 2-3 dk bekleyip tüm dizinin dolmasını beklemem gerekiyor. Buna bir çözüm varsa arkadaşlar nereden ne yapmamız, neyi indirmemiz gerektiğini söylerse çok sevinirim.
    - Ben eski oyunları oynamayı çok severim. Hani şu atari salonunda olanlardan (jeton yutan makineler aklıma geldi şimdi) yaşımız gereği yeni oyunları da pek oynamıyoruz zaten. Mesela şu oyunu açamıyorum. Eğer cihaza sahip arkadaşlar varsa şu oyunu açıp oyunun ses ve görüntüsünü 2-3 dk test edebilirler mi? Ses ve görüntü takılıyor maalesef.http://game-oldies.com/play-online/street-hoop-snk-neo-geo
    - OneDrive seçeneğini kapatamıyorum ve psikolojik bir rahatsızlık veriyor bana :) (Cloud'a karşıyım, sanki çok önemli şeyler yapıyormuşum gibi :) )

    Ben kendi bilgisayarımı sattım, artık sadece bunu kullanıyorum. Bahsettiğim rahatsız olduğum konuları da çözsem bu cihazı cümle aleme tavsiye edip satış rekorları kırdıracağım :)

    Hayatımdaki ilk AMD işlemcili bilgisayarım ama çok çok az güç harcadığından da bahsetmek lazım. Bilgimizi paylaşırsak cihazı @DhAk 'nın da bahsettiği gibi daha verimli kullanabiliriz.

    Herkese teşekkürler.




  • Hocam bilgilendirme için teşekkürler, çok yararlı bir yazı olmuş.
    Aynı şekilde ben de güç seçeneğini değiştirdikten sonra neredeyse hiç sorun kalmadı bilgisayarda. Diziye bakma fırsatım olmadı, fakat linkteki oyunu oynadım. Hatta iyi ki de paylaşmışsın, çocukluğumun oyunu; görünce çok şaşırdım :) Bende açıldı, oynayabildim. Yalnız ses yoktu ve biraz da ağır oynanıyordu.
    Dizi de bakabilirsem sonrasında deneyimimi buradan paylaşırım.
  • DhAk kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış ifade etmişim kendimi oyun açılıyor ama hem ses hem görüntü çok yavaş, kesik kesik geliyor.
    Normal bir bilgisayarla açtığınızda ise normal bir şekilde çalışıyor.

    O denli yavaş oynamak da zevk vermiyor açıkçası. Demek ki o linkteki oyunun performansı konusunda cihazlarımız benzer performans göstermiş.

    Yanıtınız için teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ekofreak

    herkese iyi forumlar acer v5 123 model laptomu paraya sıkıştığımdan satıyorum henüz 2 aylık garantili faturalı bimeksten alınma eksiksiz sıfır ayarında temiz makine çantada veriyorum sıfır yine ayrıca yukarıda belirtilen hd videolarda oynatmada herhangibi sıkıntıda yaşamadım ayrı yeten belirtim düşünen arkadaşlar 2 aylık makineye sadece 450 tl gibi bir rakamla sahip olabilecek. 950-1000 liralık ürün değeri olan cihazım ve aksesuarlarını 450 tl ye veriyorum tel 05372029715 sahibinden.com ilan no 162626518
     ACER V5-123 'ANA KONU'

    Mesajin ustunden cok zaman gecmis ama satabildiniz mi, ne kadara gitti? Bende de aynisi var ve buyuk cihaza gecmeyi dusunuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaslar bu cihazda win 7 mi daha hizli win 8.1/10 mu? Ben 7 kullaniyorum ama orjinali 8. Internet, office, muzik, video (hdmi ile tvden) icin kullaniyorum sadece.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok kötü bir cihaz. Youtube videolarımda 720P izlemeyi bu bilgisayarla unutmanız gerekiyor öncelikle. Web de gezinme bile çok kötü DH'ye bile girerken sizi verem ediyor . İşlemcisinden kaynaklı bu sorunlar ve işlemci çipi yerleşik olduğu için değiştirme imkanınız yok. Sadece office word ve acrobatta sizi üzmez internette gezinmek için yetersiz.
  • zero fear kullanıcısına yanıt
    sorun işlemcide. ben de kullandığım çoğu windows sürümünde verim alamadım. özellikle video konusu büyük problemdi.
    sornu linux mint yükleyerek çözdüm. ihtiyacım ofis ve internet olduğu için problem yaşamadım (tabi linux'te tez için uygun bir office sürümü bulup yüklemek zor oldu :) )
    şu dönemde benzer fiyatlara çok daha iyi bilgisayar alınacağından dolayı kesinlikle tavsiye etmiyorum ben de, işlemci çöp.
  • DhAk kullanıcısına yanıt
    Az vakit harcamadım performans artırabilmek için. Windows 10/8/8.1/7 Hepsini denedim. Arttıysa da çok az.. zaten 1 ay içinde eski haline dönüyor.
    Şu günün şartlarında 1.7 den aşağı alınmamalı.
    Kısacası almayın bu cihazı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.