Şimdi Ara

Acer Swift X ülkemizde satışta: İşte fiyatlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Acer Swift X ülkemizde satışta: İşte fiyatlar



    Birbiri ardına yeni dizüstü modellerini ülkemize sokmaya devam eden Acer’ın en yeni ürünü Acer Swift X (sfx14-41g) ultra hafif dizüstü bilgisayar oldu. En yeni GeForce RTX 3050 ekran kartı ile oyunlarda da iddialı. 



    Acer Swift X (sfx14-41g) özellikleri ve fiyatı




    • 14 inçlik Full HD IPS ekran

    • 1.5Kg ağırlık, 17.9mm kalınlık

    • Ryzen 7 5600U/Ryzen 7 5800U

    • RTX 3050

    • 8GB/16GB LPDDR4X RAM

    • 512GB SSD

    • 59Wh batarya

    • 12799TL/13999TL



    Ayrıca Bkz.Acer Swift 3 satışa çıkıyor: İşte fiyatı



    Acer Swift X dizüstü bilgisayar modeli Ryzen 5000 APU modelleri ile gelen Vega grafik birimleri yanında RTX 3050 ekran kartı ile de belirli ölçeğe kadar oyuncuları mutlu edecektir. Parmak izi okuyucu ve verimli soğutma sistemi artıları arasında. 

     









  • Apple fan boy değilim ama sanki bu 13 bin liraysa m1'li bir macbook 23 bin olmalı gibi geliyor.

  • KobraAbiniz kullanıcısına yanıt
    Uzaktan bakıldığında öyle gözüküyor valla..
    https://www.donanimhaber.com/m1-islemcili-macbooklarin-ekranin-sikintilar-olabilir--136966
    https://www.donanimhaber.com/macbook-pro-2021-yavas-baglaniyor--144719

    Size hayırlı olsun bu arada.Sırf m1 işlemci diye apple alırsınız inş

  • Ryzen 6000 serisi kapı da iken bence alınmaz.

  • Bruhhh

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vay 13999TL hem de bu özellikteki bu cihaza ?!?!?!?! %50 fazla yazılmış gibi geldi.

  • DeepestSea kullanıcısına yanıt
    Evet ilk kez bir mac aldim m1 işlemciden dolayi. Bundan önce de ucuz windows cihazlar kullanmıyordum ama bu gerçekten başka bir seviyede.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Windows ekosistemin de kalmak isteyenler için gayet iyi olmuş bu cihaz çünkü hafiflik pil ömrü bir yana RTX 3050 de var gayet beğendim ben. Ekran renk değerleri de gayet iyi.

  • ryzen 6 serisi gelir

  • Hayalimdeki bilgisayar işte. Hafif ince ve 1080pde mid high ayarlarda tık demeden oyun oynatır. Bunu bi favorilerime ekleyeyim ben.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acer Swift deyince aklıma ince zarif bir cihaz gelirken RTX 3050 grafik kartı deyince de aklıma gaming cihaz geliyor. H serisi bir işlemci olmadan RTX ekran kartı bilemedim. Bence Acer Swift serisi eskisi gibi kalsın ince zarif performanslı.

  • RTX 3050 ve U serisi bir işlemci olunca ciddi düşündürüyor beni gaming bir cihaz ve notebook sonuçta after burner ile dar boğaz yapacakmı değerlerine bir bakmak lazım bence.

  • DeepestSea kullanıcısına yanıt

    uzaktan bakan sensin bence. 1 yıldır kullanıyorum sıkıntı yok.ekranlarda sıkıntılar olabilir yazmış var yazmamış.olursa yapıyorlar zaten.garantisi bitmiş 2015 macbook pronun ekranını 2019 da bedava değiştirdiler.aynı şekilde garantisi bitmiş 2017 pronun ekranını ve alt kasasını da bedava değiştirdiler.ondan dolayı tekrardan apple aldım.m1 aldığım için de memnunum.Sanki 1 gigabit internet var da macbook pro 1 mbit internet veriyor diye sıkıntı çekiyoruz.1 gigabit internetim olsun da varsın 700 küsürle bağlansın inan dert etmem.

  • asertyu kullanıcısına yanıt

    Olursa yapıyorlar ne demek hahaha.Sana üretim hatası bozuk bilgisayar satıyorlar ve vatandaş memnun kalıyor.Aynı sorun acer'da, hp'de olsaydı yeri göğü inletirdiniz


    Arkada elma simgesi var ve 15.000TL üstü fiyat verince böyle oluyor demek ki


    Değiştirdiğiniz cihazların kasası üretimsel sorunludur bu yüzden değiştirmişlerdir.Apple babanızın oğlu yada hayır sever bir firma değil.Üretim hatalı cihazları satıp sonra "şunu değiştirdiler, bunu değiştirdiler" diye övünmek de başka bir beyin yapısı


    Size m1 işlemcili, üretim hatalı pc'ler ile iyi günler dilerim.2 yıl sonra kullanmış olduğunuz cihazında bi üretim hatası olur onu da değiştirirsiniz Acer Swift X ülkemizde satışta: İşte fiyatlar 

  • DeepestSea kullanıcısına yanıt

    Ürün bozulsa ve yapmasalar inletirdim evet.Kaldı ki Apple servisinin birinde sorun yaşadım. Şikayetvar a şikayet açtım ve Apple a durumu bildirdim.Özür dileyip başka servise yönlendirdiler.Cihazım tekrardan ücretsiz yapıldı.Bir seferinde de cihazımın garantisi bittikten 1 ay sonra servise gitmiştim.Müşteri memnuniyeti kapsamında +1 ay garanti ekleyip yine tamir edildi.Arkasında elma logosu var diye almıyorum.Ama arkasında elma logosu olanlara baya imrendiğin kesin.Şu an alabileceğin orta segment bir cihaz zaten +10k.Laf attığın malın fiyatı da 12-13k.


    Bir sorun vardı ve garantisi bitmiş olmasına rağmen kabullenip değiştirdiler.Değiştirmediler mi diyeyim? Samsung benim s8 plus telefonumda amoled yanığı olunca whatsapp yüklü diye garanti dışı saydı onu ne yapıcaz?


    Cihazda üretim hatası yok.Bir kaç tane sorun yaşayan olunca cihaza sorunlu olmuyor.Eğer bir sorun olursa da bakarlar zaten.Sonuçta teknolojik ürün bozulabilir,sorunları çıkabilir.Önemli olan firmanın satış sonrası desteği.


    Derdiniz ne anlamadım ama iyi forumlar.





  • asertyu kullanıcısına yanıt

    2009 yılında Xr aldım.Siyah renk.Cihazın ekranında gölgelenme hatası denen lcd panellerde çıkan hata vardı.15 günlük cihazı zorlu'ya götürdüm "ya bu çok önemli değil, siz böyle kullanın" denildi.Karşı çıktım, swap cihazla değiştireceklerini söylediler.Başka bir kişiden alınıp fabrikaya gidip tamir edilen cihaz.Kabul etmedim, hiç bir şey yapılmadı


    Garantisi bitmesine 3-4 ay kala muhteşem apple'a gittim akasyadaki mağazaya.Muhteşem apple'cığımız cihazımı açtı, ekranını değiştirdi bana teslim etti.Su geçirme olayı ne oldu ? Sona erdi.Ki bunu direkt apple personeli söyledi.Bana özellik olarak sunulan ıp 67 sertifikasına ne oldu ? LAF ! Ekran değiştirdiğime dair belgeyi de isterseniz dm'den yollarım


    Apple cihazlarının çoğunda üretim hatası var.Kasa, boya, ekran gibi.Kendinizi kandırmayın


    Ayrıca ben samsung'u övdüğümü de hatırlamıyorum.Sizin ne olduğunuzu hatırlatmama gerek yok ama tekrar hatırlatayım.Siz kullanıcısınız.Siz bir ürüne para ödeyip ondan max performans, min hata almak ile yükümlüsünüz.Ayrıca para verdiğiniz ürünü bu kadar neden savunursunuz anlayamadım.Siz mi para ödediniz yoksa firma size mi para ödedi anlayabilmek mümkün değil


    Derdim sizin de anlayabileceğiniz gibi "uzaktan bakan sensin bence." cümlesi.Sanırım siz apple'a para ödememişsiniz, apple size ürünü kullandırmak için para ödemiş


    Size 2 dk araştırma ile 2 tane link gönderdim, cevabınız "olsun ne olucak ki ?" 'den öteye geçemedi.Apple bulmuş böyle müşteri grubunu tabii ki dünyanın en değerli şirketi olacak


    Allah size akıl, fikir zihin açıklığı ihsan etsin.Tek temennim o'dur Acer Swift X ülkemizde satışta: İşte fiyatlar 





  • Bu kadar şık ve ince bir kasada bu ekran kartı ve işlemci çok mantıklı gelmedi bana. Isı değerlerine ve performansına bakmak lazım. Ayrıca RTX3050 gibi bir grafik kartı varken u serisi bir işlemci nasıl bir sonuç verir o da ayrı konu.

  • ultra ince laptop için config olmamıs gibi

  • ryzen 6xxx veya intel 12. nesil ve ddr5 ile gel alayım seni

  • WalkerCyborgCK kullanıcısına yanıt

    Rtx 3050 sandığınız gibi oyun için tasarlanan bir grafik kartı değil. Rtx 2060 bile çok daha iyi performans veriyor 3050ye göre. Yani hala zarif ve ince gözüküyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.