Şimdi Ara

acer rg271 monitör 27 inc ips hdr 1ms freesync 165hz biraz kusurlu ve razer mamba tournament edition

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Monitör Türü #LED
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    1 acer rg271 monitör 27 inc ips hdr 1ms freesync 165hz biraz kusurlu ve razer mamba tournament edition

monitör native hz i 144hz dir oc ile 165hz çalışıyor normalde ama 120hz den fazla ayarlayınca görüntüde bozulma oluyor bu nedenle 120hz kullandım hep oyun oynama amaçlı aldım ama çokta oynamadıgımdan eski samsung 52 inc tv me tekrar dönücem monitörün ekranı sıfırdan farksızdır çizik veya ölü piksel yoktur yanında razer mamba tournament edition mouse ile birlikte vericem mouse çalışmasında tuşlarında ışıgında herhangibir sorun yok sadece kablosu bazen temassızlık yapıyor anlayan biri 2dk da düzeltir ben ugraşmadım iki ürünüde hiç kurcalamadım oldugu gibi satıyorum mouse en son satıştayken 1500tl gibi fiyatlara satılıyordu

iki üründede biraz kusur var iki ürüne birden 2750tl istiyorum pazarlık yapmayın lütfen çok düşük yazdım 150 euro etmiyor tl yazınca fazla gözüküyor malesef ekonomik krizden dolayı.

kargo olmaz kargoyla ugraşacak vaktim yok alan kişinin gelip bakıp alması gerekmekte kargo için ısrar etmeyiniz kargo olursa fiyat 3500tl olur ugraşacagımdan dolayı

https://www.epey.com/monitor/acer-nitro-rg271pbiipx.html

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

alışveriş yaptıklarım:iMHoTeP(mouse ve usb ethernet kartı sattım)yellowrock(asus m2npv-vm sattım)prot(x1800xl aldım)andofthehorizons(am2 3200 cpu aldım)FATALIST(Asus M2NPV-VM AM2 6150 aldım)dubambi (350 watt fsp psu aldım)HyperActive(kasa aldım)r11_flash(xerox phaser 3116 sattım)bilader007(7600gt sattım)pisina(7800gt aldım)KRALL(razer copperhead aldım)ZEPHYR(xfx 7900gs aldım)Sincity(6100 sattım)Krombacher(hd 3850 aldım)MoKoKo®(x1950pro sattım)

• görüntü bozulması en boy oranından kaynaklanıyormuş 1:1 yapınca düzeldi şuan 165hz sorunsuz kullanıyorum sadece ilk pc açtıgımda ekranın altında 1 piksellik yatay ince çizigi var oda 5dk sonra gidiyor

alışveriş yaptıklarım:iMHoTeP(mouse ve usb ethernet kartı sattım)yellowrock(asus m2npv-vm sattım)prot(x1800xl aldım)andofthehorizons(am2 3200 cpu aldım)FATALIST(Asus M2NPV-VM AM2 6150 aldım)dubambi (350 watt fsp psu aldım)HyperActive(kasa aldım)r11_flash(xerox phaser 3116 sattım)bilader007(7600gt sattım)pisina(7800gt aldım)KRALL(razer copperhead aldım)ZEPHYR(xfx 7900gs aldım)Sincity(6100 sattım)Krombacher(hd 3850 aldım)MoKoKo®(x1950pro sattım)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.