Şimdi Ara

Acer Predator Helios 300 İncelemesi (7 Farklı Oyun Testi İle)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Telaffuzlar (hem Türkçe hem İngilizce) çok kötü durumda.

    Devrik cümleler, yanlış kelime kullanımı da göze batan eksikliklerden.

    Şahsen incelemeyi yapan arkadaşın anlatımının noksanlıkları sebebi ile laptop'a odaklanamadık bile.

    Ama aynı zamanda bu eleştiriyi, sunucuda daha iyi olma potansiyeli gördüğüm için yapıyorum, yapıcı bir eleştiri olarak amacına hizmet etmesini umuyorum...

    İyi çalışmalar.
  • laptop eskidi inceleme yeni geliyor millet ısınmaya çözüm arıyor artık daha yeni modeller var

  • bost hızı diyince korktum hocam. buust diye okunur

  • Laptop cikali 1 yili geciyor donanimhaber daha incelemeyi yeni yapiyor. Bir de bost degilde boost demeyi ogrense editor arkadas..

  • Telaffuzlar (hem Türkçe hem İngilizce) çok kötü durumda.

    Devrik cümleler, yanlış kelime kullanımı da göze batan eksikliklerden.

    Şahsen incelemeyi yapan arkadaşın anlatımının noksanlıkları sebebi ile laptop'a odaklanamadık bile.

    Ama aynı zamanda bu eleştiriyi, sunucuda daha iyi olma potansiyeli gördüğüm için yapıyorum, yapıcı bir eleştiri olarak amacına hizmet etmesini umuyorum...

    İyi çalışmalar.

  • Antikaruh kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Güzel yorumun eleştirin için teşekkür ederim. Şahsen dalga geçer gibi yazmamış olman cidden çok hoşuma gitti.
    Zannedersem Predator ve Predeytır deme kısmından yola çıktın :) orda aslında konuşma arasında kullanılan kelimeye göre hızlı okumadan kaynaklı. Şimdi bende iki arada bi derede kalıyorum açıkçası.

    Çünki Türkiyede biz Predatoru yazıldığı gibi okuyoruz çoğu inceleme kanalıda öyle. Ama bazılarıda ingilizce okuyor. Mesele bu örnek RGB içinde geçerli.
    Birde bazen hızlı okumadan kaynaklı olabiliyor video çok uzun olmasın uzamasın diye hızlıca konuşmaya çalışıyoruz.
    Ama emin ol zamanla düzelecek elbette. Birde diğer videolarımıda izlemeni öneririm. Bu videoda biraz sesim soluk kalmış olabilir haklısın. Tekrardan teşekkür ederim.
  • 8.Nesil çıkalı 1 sene olmuş, 9. nesil çıkmak üzere hala 7. nesil işlemci var, hadi onu geçtim m2 slotu dahi yok. Sözde en üst seviye oyuncu bilgisayarı olacak...
    Bu arada Levon Bey, artık mobil vga yok, yani GTX1060 masaütünde ne varsa ROP,Shaders, Texture Units, mobile de aynı çipi koyuyorlar. Sadece MaxQ diye bi olay çıkardı Nvidia sonradan, soğutma amaçlı frekansı biraz düşürüyorlar o kadar.

  • Antikaruh'un söylediklerine katılmakla beraber, ben birazda konuşurkenki vurguya bağlıyorum durumu. Vurgulamalar ve ses tonlamasına biraz daha dikkat ettinmi alır gidersin üstat. Bu şekilde Rus film çevirileri gibi olmuş biraz.

    Çünkü; şahsi fikrim sende yayıncı editörler için olmazsa olmaz yıldız ışığı var. Ciddi manada en son Talha'nın ilk DH videosunda görmüştüm bunu. Sonra Talha Reis olarak anılmaya başladı zamanla kemik kitle yaptı dh'de ama bence burdan ayrılarak hata yaptı. Yine Ersin'de de vardı aynı sıcaklık. Ama bir Burak'ta, Gökhan'da ya da Tunahan'da o yıldız ışığı yok maalesef, yermek, baltalamak, şevklerini kırmak için söylmeiyorum, hele Tunahan çokta çalışkan çocuk ama Dh'den bir ayrılıp video kanalı açsınlar fazla izleneceklerini düşünmüyorum. Sahne önü, yayıncı potansiyelleri yok çünkü.

    Sende ne bilim bi Ferit Aktuğ duruşu sıcaklığı var üstat. Bu potansiyelle üstüne düştünmü bence yolun açık. Gün Bey iyi bir kadro kuruyor. Ama diğerleri gibi Dh'yi terk etmeyin. :) Yeni videolarınızın gelmesi temennisi ile iyi çalışmalar dilerim.




  • Editör kişinin hem İngilizceye hem de teknolojiye mesafesi olduğunu görüyorum. Bu anlamda Donanımhaber'e yakışmış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • al-ozaria kullanıcısına yanıt
    Evet haklısın. Çok sağolasın yorumun için.
    Bu arada benim ayrı bir youtube kanalım zaten mevcut :) Mesut abi sağolsun beni görmüş ve beğenmiş incelemelerimi ve bana Donanım Haberde bu fırsatı vermesi zaten büyük bir gurur.

    Fakat işte burdaki inceleme şeklini ilk defa uyguluyorum açıkçası o yüzden mazur görün zamanla dahada alışacağım. Kendi kanalımda direk canlı yapıyorum fakat bu seferde çok uzun oluyor 20 hatta 30 dakkayı buluyor.
    Açıkçası hala yanlış bişey yaparım korkusunu tam atamadım üstümden yoksa benim için aşırı güler yüzlü derler. Ben öyle robot biri değilimdir dediğim gibi yanlış bişeyler yapıp insanların mahçup ederim korkusu var hala.

    Ve sizlerden böyle güzel yorumlar eğitici eleştiriler gelince (Normal eleştiri olarak görmüyorum cidden eğitici geliştirici eleştiri sınıfında ) dahada alışıyorum.

    Tekrardan teşekkür ederim görüşmek üzere dostum.




  • moslevon kullanıcısına yanıt
    Şimdi yandınız hocam.



    Mesut Çevik burada pek sevilmeyen(ben de dahil) biridir,bazı arkadaşlar sizinle "Mesut Çevik kimdi ki seçtiği editör kim olsun?" diye dalga geçecektir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antikaruh kullanıcısına yanıt
    Söylediklerinize harfiyen katılıyorum. Burak Şort geldiği zamanda Mesut Çevik onu çok savunmuştu taşa tutan çok oldu demişti ama Burak anadili gibi Ingilizce bilen teknolojiye hakim bir adam. Bu şahsı Mesut Çevik'in bile savunabileceğini sanmıyorum. Kendi adıma adını gördüğümde videoyu direk kapatırım artık Ingilizce bildiğine dair en ufak ibare yok en basit terimleri bile telaffuz edemiyor söylediklerinin ne olduğunu bildiğinden şüphe ediyorum. İnceleme dediğin metin okuma olayı ise güzel bir kız koy oraya okut bundan çok daha iyi olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.