Şimdi Ara

Acer Nitro AN515-54 Isınma ve Performans Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
93
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Acer Nitro-5 AN515-54 model bir bilgisayara sahibim. Özellikleri detaylı olarak ek görsellerde belirttim. Yaklaşık 1 haftadır bilgisayarımda fazla ısınma problemi yaşıyorum. Oyunda değilken sadece tarayıcı ve Discord açıkkken bilgisayarım sürekli altta hava boşluğu olacak şekilde soğutucu ile çalışmasına rağmen 90 derece civarında sıcaklığa ulaşıyor. Ayrıca bazı oyunlarda ve YouTube'da yüksek çözünürlüklü videolar izlerken FPS droplar olmaya başladı. Bilgisayarımı taradım virüs tarzı bir şey de bulamadım. Sıcaklık kaynaklı mı bilmiyorum. Bilgisayarı 2020 yılında aldım ve 6 ay önce RAM eklemesi yapmak için ilk kez içini açtım. Kabaca bir temizlik yapmıştım. Fanları sökmedim ve termal macun değiştirmedim. Görev yöneticisindeki kullanımlarını da göz önünde bulundurarak tavsiyelerinizi paylaşabilir misiniz? Anormal olan durumları falan gibi. Normalde olmaması gereken yani. Termal macun ve detaylı temizleme yapmayı düşünüyorum. Sizlerin de fikirlerinizi almak isterim.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.