Şimdi Ara

Acer Nitro 5 NH.Q5BEY.00B düşük fps sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, bilgisayarım i7 9750H, GTX 1660Ti'li Acer Nitro 5. Başlıkta gördüğünüz gibi oyunlarda almam gerekenden düşük FPS aldığımı düşünüyorum. İnternette gezinirken genel olarak Acer kullanıcılarında bu tür sorunlar olduğunu gördüm. CS:GO Ultra ayarlarda dust2 mapinde 130-140 FPS ve benchmark mapinde 200 FPS civarı alıyorum. Forumda aynı bilgisayara sahip bir arkadaşın 300 FPS aldığını görünce çok şaşırdım. Aynı şekilde i7 9750H'ın undervoltsuz hali bile Cinebench R20 uygulamasında 2600-2700 puan alıyorken ben -150 undervolt yapmama rağmen 2426 puan aldım. Aynı işlemciyle 2900'e kadar varanlar var. Sorun Acer markasından veya driverlardan kaynaklanıyor olabilir mi? BIOS güncellemesi de yapmamıştım onla da alakası olabilir mi?



  • Aklıma gelen ısınma veya dediğiniz gibi markanın üretim şeklinden dolayı belki o verimi vermiyo olabilir (bu tamamen tahmin, daha bilgili arkadaşlar bilgilendirsin). Ama aynı pc başka biri daha yüksek performans alıyor dediğiniz için bu biraz çelişkiye düşüyor.

    Onun dışında aynı marka ve modele ait performans verileriyle karşılaştırmanız daha iyi olabilir. Driverler de hani güncellediniz ama en en son sürüm değil ise o kadar fark eder mi emin değilim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.