Şimdi Ara

acer nitro 5 i5 7300hq sıfır laptop donuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. daha yeni aldığım acer marka laptopa win 10 yükledim ve bütün güncelleştirmelerini yaptım. masaüstünde sağ tık yaptığında yada chrome'u açmak için üzerine çift tıkladığında 1 yada 1.5 saniyelik donmalar yaşıyor bilgisayar. cayma hakkımla iade için geri gönderdiğimde kargo kutuyu bantladığı için iadem kabul edilmedi. ben şimdi bu ürünü ayıplı mal olarak iade etsem kabul edilir mi? sizce bu sorun ürünü ayıplı yapar mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Sorun Windows 10'un son güncelleştirmesinden kaynaklanıyor. Aynı sıkıntıyı ben de yaşadım. Sağ tık donma sorununu hallettim. Ama diğer takılmalara çözüm bulamayınca Format atıp Windows 8.1'e döndüm performans çok arttı. Ya Windows 10'un 1703 versiyonunu yükleyip güncelleştirmeleri kapatın ya da Windows 8.1 yükleyin. Windows 10 sorunu çözülene kadar yapacak birşey yok.
  • hocam ben üründen aşırı soğudum ya. gereğinden fazla ısınıyor zaten ve şöyle bir şey de var ekran kartını devre dışı bırakınca donmalar olmuyor. sence bu ürün ayıplı mal kategorisine girmez mi yani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DeamonD37 D kullanıcısına yanıt
    Ayıplı mal kategorisine girmez o sorun tamamen intel ve nvidia driverlerıyla ilgili bi konu güncelleme gelip düzelmesini bekleyeceğiz ayrıca benim laptop ta fazla ısındığından iki kez servise gönderdim bişey yok deyip geri gönderdiler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.