Şimdi Ara

acer laptopa elektrik gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar acer aspire 5710 laptopa sp3 kurdum kurulum bittikten sonra kapattım ertesi gün tekrar açmaya çalıştım fakat hiç elektrik gelmiyor açılmıyor şarja takıyom ışıklar dahi yanmıyor acaba sorun ne olabilir.

Garantisi Bittiği İçin Başka Bir Servise Gönderdim Ama Onlarda Sorunun Ne Olduğunu Anlayamadıkları İçin Geri Gönderdiler.

• acer acer acer sorun abidesi resmen.bende acer var lanet ediyorum.gerçi kışın beni iyi ısıtmıştı En kısa zamanda değiştirecegim.1 el pes atıyorum(10dk) Isındıgından reset atıyor.şu an bu satırları yazarken bile işlemci sıcaklıgı 50-60 derece arası.gerisini sen düşün.lanet olsun acere

Asus Zenfone Selfie 32 GB

iPad Mini Retina 64 gb
  • quote:

Orijinalden alıntı: by.memduh

merhaba arkadaşlar acer aspire 5710 laptopa sp3 kurdum kurulum bittikten sonra kapattım ertesi gün tekrar açmaya çalıştım fakat hiç elektrik gelmiyor açılmıyor şarja takıyom ışıklar dahi yanmıyor acaba sorun ne olabilir.

Garantisi Bittiği İçin Başka Bir Servise Gönderdim Ama Onlarda Sorunun Ne Olduğunu Anlayamadıkları İçin Geri Gönderdiler.

gönderdiğin serviste iş yokmuş. 5710 da sadece 3 adet besleme entegresi yanar. yandıktan sonra şarj ışığı bile yanmaz. onları değiştirticeksin o kadar :) tahmini 50-80 tl arasında sorun çözülür.kolay gelsin.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.