Şimdi Ara

acer laptop soğutucu tavsiye ve yardıım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende acer 5720g t5450 işlemci ve 8400 gs ekran kartı var.neyse bu cihazıma soğutucu almayı düşünüyorum yardım edermisiniz .hem stand modunda hem taşınabilir hem sessiz hemde hoş olsun fiyatı çok astronomik olmadığı sürece önemli değil.teşekkür ederim.

Daha önceden alıp kullanan varsa kullandığı cihazı söylerse iyi olur.
    hepsiburada.com a girip bakmayı bende biliyorum ama önemli olan kullananların görüşü.
    AYTACH hocam teşekkürler bu konuyu açtığınız için,galiba kimse cevaplamamış benden başka ama.

çok uygun fiatlı ve fan yerleşimi olarak pahalı modellerden çok daha kullanışlı...10 15 derece kadar da sogutma sağlıyor..

saygılar...

Lensler:Tamron 28-75 2.8>>Smc Pentax-F 50 1.7>>Smc Pentax-F 70-210 4-5.6>>Smc Pentax-F 35-70 3.5-4.5 (Hepsi alın teri!! :D )
    FlickR
  • SBTECH YAPTIĞIN YORUM VE İLGİN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM SAOL.
    HASTAHALİL SANADA TEŞEKKÜRLER. VE BU ARADA JAPONYADA NOTEBOOK DİZİNDE KULLANDIKLARI İÇİN YANAN KİŞİ OILAYLARINI DUYMUŞSUNUZDUR. ĞVE HEPSİ DAVA AÇIP KAZANMIŞLAR .BUNDAN DOLAYIDA VE MASA ÜSTÜ OLARAK GENELDE KULLANDIĞIM İÇİN BU FANA İHTİYACIM VAR. TEŞEKKÜRLER.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.