Şimdi Ara

★ACER ES1-111M Kullanıcıları Kulübü★ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
6
Favori
12.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, bende bu laptoptan aldım fakat benim klavye tuşlardan biri kırıldı. Herhangi bir yerden temin etme şansım var mı acaba?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada cihaz windows 10 a güncelleniyor fakat bir kaç sürücü problemi var. Mesela touchpad eğer temiz windows kurulumu yaparsanız çalışmıyor. Temiz windows kurulumu yapacakssanız öncesinde biostan touchpad-basic şeklinde ayar yapmanız gerekiyor. Eğer biosunuzda touchpad ile ilgili bir seçenek yoksa bios güncellemesi yapın. Aynı şekilde sdcard okuyucu çalışmıyor. Bunun için bir çözüm bulamadım. Cihaz windows 10 ile gayet seri çalışıyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wın 10 güncellemesi toucpad ve meteo arayüzünün kaybolması dışında olaysız geçti.

    Güncelleme yapılırken gerekli yer olmadığı için en az 9 gb kapasiteli bir usb flash veya harddisk gerekli. Bu harici sürücülere tekrar win 8.1'e dönmek isterseniz yedeği alınıyor.

    Fakat esas dikkatimi çeken güncellemeden sonra bilgisayarın daha fazla ısınması oldu. Bu ısınma zannedesem pil tüketimini olumsuz etkileyecek. Şu anda pirizde kullandığım için bir fikrim yok ama mantıksal olarak ne kadar ısı çıkarsa o kadar da enerji tüketimi olur.

    http://www.acer.com.tr/ac/tr/TR/content/drivers adresinden modelin driver sayfasına girdiğimizde açılan sayfada win 8.1 drivereleri var. Üstteki kutucuktan win 10'u seçtiğimizde daha 10-15 gün önce yüklenmiş driverler çıkıyor.




  • Bir eşek lik ettim recovery sildim windows 10 yükledim .
    Ama w 8.1 yüklü olduğunda açılışı falan süper hızlı idi şimdi geç açıyor çok pişman oldum..
    Ben şimdi recovery i nasıl geri getiricem ??
  • 24haziran 2 kullanıcısına yanıt
    hocam aynı sorun bende de var. ben windows 10dan pişman değildim ancak etkinleştirme yapmak için yükseltme yapmak istiyorum. recovery alanını nasıl kullanacağımı bir türlü bulamadım.
  • orcnklllm kullanıcısına yanıt
    Win7 kurabildiniz mi? Bu arada 10 da güncellemeler nasıl kapanıyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sypro

    Bu arada cihaz windows 10 a güncelleniyor fakat bir kaç sürücü problemi var. Mesela touchpad eğer temiz windows kurulumu yaparsanız çalışmıyor. Temiz windows kurulumu yapacakssanız öncesinde biostan touchpad-basic şeklinde ayar yapmanız gerekiyor. Eğer biosunuzda touchpad ile ilgili bir seçenek yoksa bios güncellemesi yapın. Aynı şekilde sdcard okuyucu çalışmıyor. Bunun için bir çözüm bulamadım. Cihaz windows 10 ile gayet seri çalışıyor.


    hocam önce temiz kurulum yaptım sonra biostan basic yaptım ama olmadı. basic yaptıktan sonra mı acaba temiz kurulum yapıcam?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozmoslu -- 21 Eylül 2015; 17:40:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 ay önce aldım windows 8.1 kurulu. Am şu an sorun yaşıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim . yeni bir kullanıcı eklemeye çalışıyordum. ama pc dondu ve kaldı yaklaşık yarım saat ölece kaldım. sonradan dayanamadım güç tuşuna 10 saniye basılı tuttum. tekrar açmaya çalışrken pc açılmadı hata vermeye başladı. Bende bios ayarlarını kurcalamaya başladım derken sanırım iyice bozdum şu an işin içinden çıkamıyorum logo bile ekrana gelmiyor bios ayarlarına girebiliyorum ama bir türlüü eski haline getiremiyorum. aklımda format amak geliyor ama onu nasıl yapacağımıda bilemiyorum. yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • arkadaşlar ben 3 haftadır bu cihazı kullanıyorum. üzerinde 8.1 vardı. kendim format attım windows10 home x64 single language yükledim. recovery bölümünü direk sildim. office 2013, programlar ve tüm güncellemelerden sonra 12gb yer kaldı. kurulumu UEFI olarak yapmalısınız. performansı çok güzel o şekilde. kurulumdan sonra touchpad çalışmama sorununu bende yaşadım. acer teknik ekibi aradım. telefonda birlikte bios u güncelledik. baya ilgilendiler. şuan sorunsuz şekilde windows10 ile kullanıyorum. cihazdan memnunum sadece ram 4gb olsaydı tadından yenmeyecekti. onu da değiştirmeyi düşünüyorum. şarjı çok iyi gerçekten.
  • Beyler bende 2 3 aydır kullanıyorum ama hafıza konusunda çok sıkıntı yaşıyorum pek anlamıyorum recovery falan filan Windows 10 A yükseltmek istiyorum bilgisayarı bana ayrıntılı bir şekilde yardım edebilecek var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: frklkn

    arkadaşlar ben 3 haftadır bu cihazı kullanıyorum. üzerinde 8.1 vardı. kendim format attım windows10 home x64 single language yükledim. recovery bölümünü direk sildim. office 2013, programlar ve tüm güncellemelerden sonra 12gb yer kaldı. kurulumu UEFI olarak yapmalısınız. performansı çok güzel o şekilde. kurulumdan sonra touchpad çalışmama sorununu bende yaşadım. acer teknik ekibi aradım. telefonda birlikte bios u güncelledik. baya ilgilendiler. şuan sorunsuz şekilde windows10 ile kullanıyorum. cihazdan memnunum sadece ram 4gb olsaydı tadından yenmeyecekti. onu da değiştirmeyi düşünüyorum. şarjı çok iyi gerçekten.

    hocam nasıl win 10 yuklediniz? resmi siteden mi yoksa farklı bir şekilde mi? ben windows update ten yapmaya çalışıyorum ama ne silersem sileyim 8 gb alan acamadim. recovery'yi silmek bir sakınca yaratir mi?

    edit: acer recovery den fabrika ayarlarına dondurdum sonra windows un sitesinden windows 10a yükselttim. gayet stabil çalışıyor. yuklemeden sonra 10gb alan kaldi ana hafizada.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuatturkrap -- 5 Ocak 2016; 20:29:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Windows 10 dan sonra touchpad yine tututkluk yaptı var mi çözümü arkadaşlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • es3-112 modeli var bende, onun konusu da bu baslık altında mi tartışılıyor?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hdd takabilen taksın.
  • 32 GB olan modelde SATA slotu yok anakart üzerinde...
  • bendeki harddiskli model, 320gb hdd ile geliyor ama 120gb ssd aldım ucuz sandisklerden, ubuntu ile sorunsuz çalışıyor. fansız ve ssd olduğu için tamamen sessiz bir çalışma sunuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • temiz kullanılmış satan varsa pm atsın
  • Uzun uğraşlar sonucu az önce Linux Mint kurulumunu yaptım. Yapamayan arkadaşlara yardımcı olabilirim.

    Henüz pek kullanamadım ama sorun olacağını sanmıyorum.
  • Eksileri hafıza ve toucpad sorunu.
    Artısı ideal boyut ve fansız olması :)
  • Arkadaşlar bilgisayarı windows 10 a yüskeltmeye çalışıyorum 7gb boş yer var ama yetersiz disk uyarısı alıyorum, acer ın sitesinde dediği gibi 32 gb flash disk ve 1tb harici disk taktım ama hala yetersiz disk uyarısı veriyor. acaba birşeyi eksik mi yapıyorum
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.