Şimdi Ara

★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★ (169. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.390
Cevap
40
Favori
200.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Acer V3-772G İ5-4200M+12Gb RAM+17.3+Gt750 M ekran kartı olan bilgisayar su zamanda alınır mı yoksa artık eskidi mi,1500 lira gibi bir fiyata buldum ikinci elde,ne dersiniz artık eskidi mi?
  • demirhaner61 D kullanıcısına yanıt
    Kullanım durumuna bakmak lazım,temizse her türlü iş görür. Alırsanız mutlaka ssd alıp takın çok rahatlarsınız. Hddleri 5400 rpm olduğu için yavaş çalışıyor, ssd can kurtarır bu modelde.
  • KASAP1910 kullanıcısına yanıt
    Kaç yıl götürür hocam beni tahmini?
  • demirhaner61 D kullanıcısına yanıt
    Hocam ben sizin kullanım şeklinizi,neler yaptığınızı vs bilmiyorum. O sebeple kaç yıl götüreceğini bilemem. Ne dersem yalan olur. Sadece o fiyata bu piyasa için iyi bir bilgisayar. Eğer uzun yıllar götürecek bir şeyler bakıyorsanız +6000TL bütçe ile sıfıra yönelin.
  • arkadaşlar temizlerken 1 tuş kırıldı ne zamandır da ışıklı bir klavye ile değiştirmek istiyordum bahanesi oldu :D
    biraz araştırdım fakat bulamadım bu konuda bana yardım olabilir misiniz?
    istedigim rengarenk ışıklı bir klavye değil karanlıkta çok kullanıyorum harfleri görebilmek istiyorum
    bu konuda yardımlarınızı bekliyorum
    teşekkürler =)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fitmans

    Hocam hdd de problem yokmus zaten cogu oyunu ultrada oynuyorum 3.5 4 e satilan laptoplara hayla gt840m koymuslar bu laptopun ekran karti yeni cikan oyun pclerini harix tutuyorum zaten fiyatlari cok ucuk diger gunluk pc lerden kat kat iyi. Ssd yi 120 gb aldim tek zula sorun cikariyor oda oyun kaynakli heralde digerlerini sorunsuz oynuyorum. Memnunum fakat arkadasimda gtx970m li bir laptop var onu alacagim icin saticam
    Ssd ye isletim sistemini nasil kurdunuz
  • FearFromHe F kullanıcısına yanıt
    Arka kapağı açınca ssd yeri mevcut zaten. Taktım ve normal format attım iksiini biçimlendirdikten sonra ilk ssd yi ayır sonra formatla bu kadar.

    Bu arada bu laptopun gtx850m versiyoununu satmak istiyen arkadaş varsa aliciyim bilginiz olsun
  • Arkadaslar 15.9 kullanilabilir ram sikintisi var bilen duyan goren var midir?12 gb vardi 16 daha taktim sistemde 28 gorunen 15.9 kullanilan yaziyor...nedir mesele?
  • İ5 4210m gtx850m olan modelde açılıp kapanmayı sağlayan menteşelere nasıl bir bakım uygulayabiliriz?Sağ menteşe ufak bir sinyal veriyor,iğne ile dışarıdan temizleyebildiğim kadar temizledim fakat başka neler yapılabilir?
  • Merhaba, daha once alanlar icin bir soru soracağım. Klavyenin ortadaki tuşları sizlere ömür, inanılmaz zor basıyorlar. Daha önce klavye almış olan biri site önerisi yapabilir mi? Şimdiden teşekkürler.
  • Merhaba arkadaşlar ben laptopu 2014'ün başında almıştım. i7 4702mq ,16gb ramli , ge force gt 750m bulunan modeli var . 2016'da 240 gblık ssd taktırdırdım. bilgisayar hala çok hızlı hiç donma kasma yapmadı . sadece çizim ve yazılım programları kullandım bugüne kadar arada sırada bir de cs go . ama artık 240 lık ssd yetmez oldu . ben de daha hızlı ve daha geniş bir ssd ye geçmek istiyorum . ve yeni bir laptop alacak durumum da yok bu laptopa m2 sata ssd'ler uyar mı ? özellikle şu modelhttps://www.hepsiburada.com/samsung-970-evo-plus-nvme-500gb-3500mb-s-3300mb-s-m-2-ssd-mz-v7s500bw-p-HBV00000HUL3W ?




  • arkadaşlar merhabalar.benim laptobum da bu modelden ve 1600x900 çözünürlüklü buna 17.3 yine acer v3-772g uyumlu bir FULL HD panel taksak sıkıntı çıkartır mı
  • pc çıkalı 6 yıl oldu ama herkesinki cayır cayır çalışıyo galiba :) 170 sayfa mesaj var çok şaşırdım
    ben cihaza cd-rom u söküp ssd taktım çok ciddi performans artışı oldu ama 3d ve photoshop işleriyle de uğraşıyorum işlemciyi değiştirme şansımız var mı bu cihazda yada değer mi değiştirmek acaba?
  • themfk kullanıcısına yanıt
    Maşllah diyelim hocam cihaz cayır cayır. CD-Rom'u sökmeye gerek yoktu altta boş yuva var hddnin yanında,hddyi oraya ssdyi hddnin yerine takarsanız tam performans çalışıyor.
    İşlemci değişme şansınız var ama buna uyan en iyi işlemciyi hem bulmakta zorluk yaşarsınız hem çok pahalıya patlar.Performansta çok değişmez. O nedenle bu haliyle gittiği yere kadar kullanmak en iyisi :)
  • KASAP1910 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam bilgi için performans çok değişmezse gerek yok o zaman zahmete.
    Donanım işlerinden pek anlamam bilgisayarcıya götürdüm 2 tane slot var 1inde 1tb diğerinde 2tb hdd olduğunu söyledi ya 1tb yi iptal edecektik ya da cd-rom u çıkaracaktık belkide boş slot vardı adam görmedi bilemiyorum.
    Aman zaten çok önemli bir parça değil benim için cd-rom laptobu aldığımdan beri 2-3 kere ya kullanmışımdır ya kullanmamışımdır :D
  • themfk kullanıcısına yanıt
    Hocam ekstra hdd taktırmışsınız o zaman zamanında, 3. disk için cd-rom sökmek grek doğru olanı yapmışlar :)
    Performans illa ki artar ama o artış için o paralar ve zahmete girmenize gerek yok. Bu pc ömrünü doldurdu,bu saatten sonra gittiği her gün kar olarak görebilirsiniz,yatırım yapmak doğru olmaz.
  • tamamdır hocam anladım demek istediğinizi teşekkürler.
  • i5 olan modeli kullanıyorum artık 2 sekmede bile pc yanıyor. Isınma olayını i7ye yükselterek mi geçirebilirim soğutma sistemini sıfırlayarak mı?
  • Rastaman77 kullanıcısına yanıt
    Cihazın ısınması fanların işe yaramdığını gösterir. Temizletin eğer yaptım sorun çözülmüyor diyorsanız yeni bir fan gerekli olacaktır. İ7 işlemciye geçmek çok mantıksız olacaktır laptoplar için işlemci değiştirmek zor ve tehlikeli bir iş.
  • 2015te i5 4200mq 850m 12 gb modeli aldım. Evde 5 kişi her gün ortalama 6-7saat çalıştı. 5 yıl olmuş ssd takana kadar illallah dedim sonrasında her kuruşunun hakkını verdi şuan gücü benim için yeterli gelmiyor. Ramini yükseltsem mi diye düşünüyorum bazen ama sonra vazgeçiyorum. Tek sorun çıkaran yönü ısınma. Onuda aşmak için 3 ayda bir temizlemem lazım fanları. sonrasınsa hala daha belki çok hızlı render almıyor ama genel performansıyla yüzümü güldürüyor. Laptopta ufak tefek kozmetik hasarlar oluştu ama bende öyle dayanıklı bir izlenim bıraktı ki şuan yeni laptop bakınıyorum ve yine acer alır mıyım? Evet alırım. Özellikle şu predatör helios 300leri gözüme kestirdim. Fakat stokları bitti.
  • 
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.