Şimdi Ara

Acer Aspire V17 Nitro (Acer Bu Sefer Yapmış) (226. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.934
Cevap
52
Favori
200.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ssd seçiminde yardım istiyorum sizden. Servise temizlik ve ssd takımı için göndereceğim.

    Bu ürünü bizim bilgisayarın desteklemesi gerek
    https://www.webdenal.com/samsung-pm951_850237.html veya aynı ürünhttp://www.ebrarbilgisayar.com/samsung-256gb-pm951-m2sata-ssd-disk-mzvlv256hchp-pmu356473

    Bunun yazma hızı iyi olanı
    http://www.ebrarbilgisayar.com/crucial-275gb-mx300-m2-ssd-disk-ct275mx300ssd4-pmu356296




  • Arkadaşlar bugün bilgisayara dvd taktım ama 1 2 saniye sonra dvd yı dışarı atıyor soru ne olabilir acaba?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • r-is R kullanıcısına yanıt
    Benim indirdiğimin içerisi farklı dediğiniz klasör bulunmuyor hocam fakat deneme yanılma sonucu buldum dollby yi. Sizide uğraştırdım kusura bakmayın teşekkürler yinede :)
  • Cengaver53 C kullanıcısına yanıt
    Hocam 1.5 yıl önce almıştık ama her zaman böyle ısınıyordu işlemcisi İ5 4210h
  • Jvats kullanıcısına yanıt
    Ben crucial aldım. Destekleme problemi yok.

    quote:

    Benim indirdiğimin içerisi farklı dediğiniz klasör bulunmuyor hocam fakat deneme yanılma sonucu buldum dollby yi. Sizide uğraştırdım kusura bakmayın teşekkürler yinede :)


    Rica ederim.
  • Suan cok degisik bi problemim var lutfen bi el atin şu işe. Acerin sitesinden son surum ses surucusunu indirip icinden setubu tiklayarak yukleme yaptim. O andan beri ses surekli gidip geliyor. Mesela film izliyorum hersey normal ses geliyor ama durduruyorum filmi sonra devam et diyince bu defa ses gelmiyor.



    Son surumu silip tekrar kurulum yaptim ardindan temiz kurulum yaptim yinede devam ediyo sorunum. Acaba son surumde bi sikinti mi var sizde guncellediniz mi?
  • Beyler kendim m.2 sata ssd takayim dedim klavye soketinin pinini kirdim mikrofon kablosunun plastigi elimde kaldi kısa devre olmuş transistor yanmış 300 tl masraf çıktı kısa devre vs derken 75 tl vermeyelim derken 300 tl girdi anlayacağınız
  • Birde sogutucuyla oynamama ragmen gta 5 te gpu sıcaklığı 80 derecek 95 derecede cpu sıcaklığı bu degerler normal mi
  • Benim bilgisayarım da i5 4210-gtx 860m'li model, benim bilgisayarımda da özellikle GTA 5 oynarken işlemci 96 dereceyi, ekran kartı 95 dereceyi buluyor ama anlık çıkmalar oluyor olarak gözüküyor mesela genelde 80 civarı çalışıyorlar ama bi 4-5 saniye sonra 90'ın üstüne çıkıyor sıcaklıklar sonra fanlar daha da hızlı çalışıp tekrar 80'lere indiriyor böyle bir döngü var bende de, termal macun ve termal padleri yenileyin veya yeniletin isterseniz, ben de servise son gönderdiğimde yenileyin ama yenilememişler (hiç şaşırmadım da), ben içini açıp yenileyim dedim ama bi tane vidayı açamadım hatta uğraşmaktan vidanın başı bozuldu şimdi hiç açamıyorum, bi çaresini bulup açabilirsem ben de yeniliyicem termal macun ve padleri.Umarım işe yarar.

    Bu arada ben soğutucusuz kullanıyorum öyle bu değerleri alıyorum, bi soğutucu sipariş etmiştim o gelsin onunla birlikte değerler nasıl değişiyor bilgilendiririm sizi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SultanAhmet96 -- 13 Ocak 2017; 23:41:42 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hukuki05

    Arkadaşlar bugün bilgisayara dvd taktım ama 1 2 saniye sonra dvd yı dışarı atıyor soru ne olabilir acaba?

    ?
  • Arkadaşlar aranizda bios guncellemesi yapaniniz var mi acaba. Benim bilgisayarim acer vn 792g modeli serviste windows yeniden kuruldu bios uptade edildi ve bilgisyar elimde ama oyunlarda surekli hata veriyor. Ozellilkle gta 5 de error gfx hataları almaya basladim. Battlefield4 ve cs go da da bu sekilde donmalar oluyor. Yapilabilecek ber seyi yaptigim icin sorunun bios da olabileceginden şüpheleniyorum. Bios versiyonum 1.09 ve hatanın bu sürümden olduğundan supheleniyorum. 1.09 bios versiyonuna sahip kullanıcıların yorumlaririni bekliyorum ve gta5 i sorunsuz oymadiginiz bios surumu nedir acaba?
  • Dün soğutucu geldi ama fırsat olmamıştı denemeye, az önce soğutucuyla GTA 5'e girdim, işlemci de ekran kartı da 90 derecenin üstüne çıkmadı, yakın zamanda bi bilgisayarcıya götürüp termal macununu da değiştirtmeyi düşünüyorum o zaman da en az 2-3 derece farkeder diye düşünüyorum, soğutucuyu da tavsiye ederim çok araştırarak bunu buldum, gelmesi 3 hafta sürdü ama işe yarar bi ürün.

    https://tr.aliexpress.com/item/Mini-Vacuum-USB-Laptop-Cooler-Air-Extracting-Exhaust-Cooling-Fan-CPU-Cooler-for-Notebook-P4PM/32533177702.html?spm=2114.13010608.0.0.Rbqah1




  • Arkadaşlar merhaba.

    Bende Acer VN7 791G -78M4 kullanicisiyim.

    Laptobu isik sizmasi sebebiyle servise yolladim.İlk gonderimde ekrani degistirdiler.Yeni takilan ekranda da hata vardi tekrar gonderdim.Yine Yeni ekran takip yolladilar.Yeni takilan ekranda da ciddi bir isik sizmasi vardi.Tekrar gonderdim , bu sefer servis problem bulamayip geri yolladi.

    Daha sonra degistirdikleri ekran , laptobun fabrika cikisli ekranina gore biraz farkli gorundu gozume. Everest programiyla monitor bilgilerine baktigimda takilan ekranin fabrika cikisli olmadigini gordum.

    Cihazin fabrika cikisli ekrani LG Philips LP173WF4-SPF1

    olmasina ragmen AU Optronics B173HAN01.0 marka,model bir ekran takip yollamislar.Durumu Acer Musteri Hizmetlerine belirttim.Sagolsunlar hic yardimci olamadilar.

    Sms İnfocomm'a durumu anlatan mail atip cihazi kendilerine tekrar gonderecegimi ve fabrika cikisli marka,model ekran talep ettim.

    Arkadaslar sizlerde cihazinizi servise gonderdikten ve geldikten sonra mutlaka degisenleri karsilastirarak kontrol ediniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 2 yıldır vn7-791g kullanıyorum, 6 kere servise gönderdim bilgisayarı ve Sms infocomm mu daha berbat müşteri hizmetleri mi hala çözemedim, müşteri hizmetlerinin amacı yok zaten göstermelik varlar sadece, ürünü size sattık mı sattık bundan sonra bizim muhattabımız değilsiniz mantığındalar.Servis apayrı bi dünya, adamlara ne desem anlamıyorlar, anlasalar da anlamamazlıktan geliyorlar, dedim ya 6 kere servise gönderdim diye, 5 tanesi bunların beceriksizliği yüzündendi en sonunda da bilgisayarı ben düzelttim zaten.Gereksiz insan topluluğundan başka bir şey değiller.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SultanAhmet96

    2 yıldır vn7-791g kullanıyorum, 6 kere servise gönderdim bilgisayarı ve Sms infocomm mu daha berbat müşteri hizmetleri mi hala çözemedim, müşteri hizmetlerinin amacı yok zaten göstermelik varlar sadece, ürünü size sattık mı sattık bundan sonra bizim muhattabımız değilsiniz mantığındalar.Servis apayrı bi dünya, adamlara ne desem anlamıyorlar, anlasalar da anlamamazlıktan geliyorlar, dedim ya 6 kere servise gönderdim diye, 5 tanesi bunların beceriksizliği yüzündendi en sonunda da bilgisayarı ben düzelttim zaten.Gereksiz insan topluluğundan başka bir şey değiller.

    Kardesim bende ciddi bir sekilde rahatsizim servis ve musteri hizmetlerinden.

    Acer musteri hizmetleri ekranin kac kere degistigini bile bilmiyor. O kadar para veriyoruz , hakkini alamiyoruz.

    Sorunum giderilmezse tek çare il hakem heyetine basvuracagim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben de nisan 2016'da başvurmuştum ekim'in başlarında sonuçlandı ama iade talebim kabul edilmedi, bende aylarca çalışmayan bilgisayar bilirkişinin elinde heralde çalıştı ben de anlayamadım, Allah'tan bilgisayarı düzeltebildim de şimdi sorunsuz çalıştırabiliyorum çok şükür, sizin durumuzun ama biraz daha farklı elinizde sizin böyle bir durum olduğuna göre kesin kanıt var belki sizin için iyi sonuçlanabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SultanAhmet96

    Ben de nisan 2016'da başvurmuştum ekim'in başlarında sonuçlandı ama iade talebim kabul edilmedi, bende aylarca çalışmayan bilgisayar bilirkişinin elinde heralde çalıştı ben de anlayamadım, Allah'tan bilgisayarı düzeltebildim de şimdi sorunsuz çalıştırabiliyorum çok şükür, sizin durumuzun ama biraz daha farklı elinizde sizin böyle bir durum olduğuna göre kesin kanıt var belki sizin için iyi sonuçlanabilir.

    Çok uzun sürmüş senin işlemler. Bende o kadar uzun sürmesinden çekiniyorum. Elimde servis belgeleri,mailler,mesajlar hepsi duruyor. İnşallah yaptiklari ayibi duzeltip uğraştirmazlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar i5 4210H -GTX 960M li versiyonu kullanmaltayım. Isınma ile ilgili soruları görünce bakma gereksinimi duydum. AIDA64 extream deki systeam stblty testten ve oyundaki takiplerimlerimde tam yük altında
    işlemci: 94C-96C de 2.97ghz-3.00ghz
    gpu: 84C de 1188mhz
    bu değerlerin altına düşmüyor. 1.5 yıldır pc yi kullanmaktayım. İşlemcim ısınıp hızını düşürmekte, Sizlerde programdan bakıp yazabilirmisiniz değerlerini, ona göre servise göndericem temizlik ve macun yeniletmek için.
  • Bende de bütün servis kağıtları vardı, servise gönderirken yazdığım notların kopyalarını, bilgisayarın çalışma videosunu, o zaman içinde yaptığım her şeyi cd'nin içine atıp verdim hatta bilirkişiye ama o da artık ne kadar biliyorsa veya adamın günahını almayım onun elinde düzgün çalıştıysa elimde kaldı bilgisayar, sizin süreciniz bu kadar uzun sürmez umarım.

    Bir de genel olarak şunu sormak istiyorum, Max Payne 3 oynayan oldu mu hiç gtx860m-i5 modelde, bende bütün ayarlar yüksekte, oyun 50 fps yi geçmiyor, bi tane video izledim i3-gtx860m li bi msi laptop performansı, adamın neredeyse tüm ayarları very high'da 60-70 fps üstü performans alıyor, benimki bazı durumlarda 23 fps lere düşüyor, sizde de böyle bi şey oldu mu hiç?

    Edit: Alienware Alpha i3'müş yanlış okumuşum, ama onun özellikleri de bu bilgisayarla hemen hemen aynı hatta o i3 işlemci



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SultanAhmet96 -- 18 Ocak 2017; 21:56:35 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: SultanAhmet96

    Bende de bütün servis kağıtları vardı, servise gönderirken yazdığım notların kopyalarını, bilgisayarın çalışma videosunu, o zaman içinde yaptığım her şeyi cd'nin içine atıp verdim hatta bilirkişiye ama o da artık ne kadar biliyorsa veya adamın günahını almayım onun elinde düzgün çalıştıysa elimde kaldı bilgisayar, sizin süreciniz bu kadar uzun sürmez umarım.

    Bir de genel olarak şunu sormak istiyorum, Max Payne 3 oynayan oldu mu hiç gtx860m-i5 modelde, bende bütün ayarlar yüksekte, oyun 50 fps yi geçmiyor, bi tane video izledim i3-gtx860m li bi msi laptop performansı, adamın neredeyse tüm ayarları very high'da 60-70 fps üstü performans alıyor, benimki bazı durumlarda 23 fps lere düşüyor, sizde de böyle bi şey oldu mu hiç?

    Edit: Alienware Alpha i3'müş yanlış okumuşum, ama onun özellikleri de bu bilgisayarla hemen hemen aynı hatta o i3 işlemci

    Sagol kardesim , dedigin gibi benim sorun baska birseye döndü artik. Ekrandaki isik sizmasindan cikip , takilan ekranin baska marka olmasi sikayetine gecti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.