Şimdi Ara

ACER Aspire Format

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi geceler arkadaşlar elimde şöyle bir bilgisayarda var windows xp format atıp içine kasmayacak şekilde programları kurup (minimum sayıda) kullanmayı planlıyorum.. Size sorum formattan sonra işlemciyi zorlamayacak bilgisayarı kasmayacak hangi programları yüklemeliyim...

ACER Aspire Format

Biliyorum sistem bayağı bir eski (2004) ama laptop ısınınca açıyorum ve işime yarıyor...

• Windows XP SP 3 kurup driverlarının en güncelini resmi sitelerinden indirip kur.
    Pc'yi zorlamayacak bir antivirüs istersen AVG Anti-Virüs Free Editon 2012 tavsiye ederim.
    Sade bir tarayacı önerim Google Chrome olacaktır ;)
    Java 6'yı internetten ücretsiz olarak indirebilirsin.
    Flash Player mutlaka kurmalısın ayrı olarak.
    WinRAR işine yarar.
    Google'a Windows XP yazıp kendi sitesinden ''Yüklemeler'' bölümünden DirectX ve Windows Temel Ögeler'i kurmanı tavsiye ederim :) Ek olarak istediklerini yükleyebilirsin ;)
    Office 2007'yi internette bulabilirsin olmazsa 2003'te işini görür :)
    AVS Media Player çok işine yarayacaktır film izlerken :)
    Youtube'dan müzik veya video indiriyorsan Freemake Video Downloader'ı tavsiye ederim.
    Çizimlere merakın varsa hafif bir program olan Google Sketchup 6 Türkçe versiyonunu tavsiye ederim :)
    Ekran görüntülerini almak istersen Quick Screen Capture kullanabilirsin.
    Yukarıda tavsiye ettiklerim kendi kullandığım programlardır. Düşük sistem tüketmektedirler ;)
    Kolay gelsin :)

• bu bilgisayara hiçbirşey kurmasanda yavaş işler.
  • arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkür ederim çok sağolun..
  • Genelde antivirüs kasma yapar yüklü olan programları başlangıçtan kapatırsanız sorun olmayacaktır.

ESET Smart Security 5 kullanın sistemi yormayacaktır..
  • Microsoft Security Essentials tek geçerim. Kullan test edilmiş sonuçlarıda var.Ayrıca ücretsiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazziya98

Microsoft Security Essentials tek geçerim. Kullan test edilmiş sonuçlarıda var.Ayrıca ücretsiz.

Microsoft'u microsoft'la tam olarak koruyamazsın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 10 Temmuz 2012; 2:30:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcKolikq

quote:

Microsoft Security Essentials tek geçerim. Kullan test edilmiş sonuçlarıda var.Ayrıca ücretsiz.

Kasmayan bir altarnatif istedi sundum sanırım zaten pek download yapılcak cok aktif kullanılıcak bir pcde değil MSE'ın yeterli olucağını düşündüm kendi sitemimdede kasmaması için onu kullanıyrum ama tabikide NOD32 en iyi 2. antivirüstür bence 1.side Kaspersky 3.Avira bunların hepsi güzeldirde kasmayan istiyorsan bence MSE kullanmalısın nod32 bile cok fazla cpu yiyebiliyor bazen , teşekkürler.
  • quote:

quote:

quote:

Kasmayan bir altarnatif istedi sundum sanırım zaten pek download yapılcak cok aktif kullanılıcak bir pcde değil MSE'ın yeterli olucağını düşündüm kendi sitemimdede kasmaması için onu kullanıyrum ama tabikide NOD32 en iyi 2. antivirüstür bence 1.side Kaspersky 3.Avira bunların hepsi güzeldirde kasmayan istiyorsan bence MSE kullanmalısın nod32 bile cok fazla cpu yiyebiliyor bazen , teşekkürler.

ESET Tavsiyemdir Buda ispatı hiçta kasmıyor..

ACER Aspire Format

• quote:

quote:

quote:

quote:

ESET Tavsiyemdir Buda ispatı hiçta kasmıyor..

ACER Aspire Format

Tabiki oradaki sonuc öyle fakat arkadaşın işlemcisi cok geri bir işlemci üretim teknolojisi olsun özellikleri olsun cpudan 0 yemesi imkansız diyebilirim

• evet daha önce eset nod32 kullanıyordum kasmıyo ama ondada limitli kullandığım için aktivasyon sorunu yaşıyordum yorumlar için tekrar teşekkür ederim.. :)
  • Daha düşük CPU ve 512 MB ramlı bilgisayara kurdum yine %0

Tarama esnasında kasma olabilir bir şey diyemem..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 10 Temmuz 2012; 3:37:43 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.