Şimdi Ara

ACER ASPIRE ETHOS 5943 DERNEĞİ (ATI 5850 & 5650) İnceleme, 3DMARK06 = 9389 (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.535
Cevap
2
Favori
88.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Marcuse

    quote:

    Orijinalden alıntı: FearMachine

    quote:

    Orijinalden alıntı: Marcuse

    Beyler klavye sorunu yaşayanlar irtibata geçebilirler. 1 yıl garantili şekilde klavye değişimi yapılır.

    Fiyat nedir?


    İşçilik+klavye+1 yıl garanti 100 lira.

    Marcuse, benim fanda problem var galiba, klavyenin yanında fanı da değiştirebilir misin, kaça patlar?
  • eider E kullanıcısına yanıt
    PM attım dostum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Marcuse

    Beyler klavye sorunu yaşayanlar irtibata geçebilirler. 1 yıl garantili şekilde klavye değişimi yapılır.

    Sağolsun Marcuse benim klavyeyi değiştirdi, hazır içini açmışken bakımını da yaptı. Birde SSD aldım bilgisayar kendine geldi.
    Sorun varsa servisle falan hiç uğraşmayın gönderin Marcuse'a yapsın...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eider

    quote:

    Orijinalden alıntı: Marcuse

    Beyler klavye sorunu yaşayanlar irtibata geçebilirler. 1 yıl garantili şekilde klavye değişimi yapılır.

    Sağolsun Marcuse benim klavyeyi değiştirdi, hazır içini açmışken bakımını da yaptı. Birde SSD aldım bilgisayar kendine geldi.
    Sorun varsa servisle falan hiç uğraşmayın gönderin Marcuse'a yapsın...

    Eyvallah hocam, sağolasın
  • Anakartı ve harddiski yanmış 5850 ekran kartlı ürün satılır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IraArel -- 22 Ekim 2013; 1:48:31 >
  • Orijinalden alıntı: ölümperisi

    Anakartı ve harddiski yanmış 5850 ekran kartlı ürün satılık



    pm atıldı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celll -- 10 Ocak 2014; 22:28:31 >
  • Merhaba arkadaşlar,

    Kasım 2010 da aldığım 5943G i7 işlemcili 5850 ekran kartlı bilgisayarımı hala kullanmaktayım. Bahsettiğiniz ısınmadan ötürü klavye ve şarj olmama sorununu bende yaşamıştım ilk yılda. Yine bahsini ettiğiniz üzere servis hizmeti vasat durumdaydı. Ancak ne zaman ki garantisi bitti ve ben bilgisayarın içini açıp kendim temizlemeye başladım bilgisayar mükemmel oldu :) keşke ilk probleminde açıp temizleseymişim.

    Benim iki sorum olacak;
    1. Bilgisayarı açarken mouse pad deki tuşların pimini sıkıştıran minik kilidi kırmışım dolayısıyla şuanda tuşları ve ses açma kapama silindirini temassılık yüzünden kullanamıyorum. Bantlayıp bir müddet kullandım ama kalıcı çözüm olmadı. Bu konuda önerebileeğiniz bir şey var mı?
    2. Windows 8 yükledim ve inanılmaz verimli çalışıyor. Ssd olamamsına rağmen açılma/kapanma uykuya dalma/uyanma süreleri mükemmel. Ben bu bilgisayarı uzun yıllar kullanmak istiyorum ama ramlerimin 677 mhz olduğunu öğrendim şimdi :) Ağırlıkla Photoshop Autocad Archicad gibi programlar kullanıyorum. Bilgisayara upgrade yapmak istesem tavsiyeniz ne olur? Hangi SSD mesela ,ya da hangi ram , ekran kartı değişir ama zor değişir demişsiniz nasıl yapabilirim ? Fan değişikliğine gitmelimiyim nasıl giderim ?

    Bu kadar övgünün üzerine garip olacak ama Sony nin yeni ultrabook ları iştahımı çok kapartıyor. Autocad gibi programlardaki performanslarını bilmesem bile eğer değiştirmek istersem bilgisayarımı kaça gider bu sizce ?




  • kullanan kalmadı galiba üstad :) Msi üstün performans ürünlerinden al derim. Bu arada ikinci eli geçen 750 liraydı yanında klavye hediye :)
  • Konu ölmüş be benim emektar hala hayatta. Ekrandaki leke için servise verdim altı kırıklarla geldi servis rezaleti yaşadım bi ara. Sonra bunu kırık gönderdiniz diye tekrar yolladım geri döndüğünde batarya çalışmıyordu. Sonra mahkeme düşündük ama masrafı yüksek olunca vazgeçtik. Şimdilik bataryasız kullanıyorum ama sırf servis sorunu yüzünden bir daha Acer almamayı düşünüyorum.
  • Hort.... Nasılsınız beyler...?
  • Vay be efsane cihazdı 5943G, halen elimde tüm parçaları mevcut :) Bataryasından, kasasına, ekranından, klavyesine :) Anakart getirtecektim yurt dışından o iş yalan olunca parçalar kalakaldı öyle elimde. Yaşlandığımı hissettirdi şu konu başlığının açılış tarihi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Q2ID

    Vay be efsane cihazdı 5943G, halen elimde tüm parçaları mevcut :) Bataryasından, kasasına, ekranından, klavyesine :) Anakart getirtecektim yurt dışından o iş yalan olunca parçalar kalakaldı öyle elimde. Yaşlandığımı hissettirdi şu konu başlığının açılış tarihi

    Valla ben de hala kullanıyorum cihazı. Her ne kadar baya sıkıntı çıkarsa da memnunum. Ram ini arttırdım. Biraz acemilik yaptık ama napalım. 1066 Mhz zannediyordum ram leri 1333 Mhz imiş ram ler. Şu an laptop umda 1 tane 4 gb 1066 1 tane 2 gb 1333 ram var toplam 6 gb gösteriyor. Hızı çok değişmedi. En son pes 2015 yükledim hafif takılıyor. Klavyeyi değiştirdim kendim. Ama yine de memnunum iyi ki almışım. Bu arada hocam parçaları ne yapmayı düşünüyorsun? :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emolution -- 18 Kasım 2014; 20:24:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Anakart bulup cihazi toplayacagim tekrar, uygun fiyata satabilirim de 2 cihaz var çünkü. Birini zamanında 300 liraya almistim arizali olarak... Onun da anakart arizasi vardi. Kasa falan tertemiz. Bataryalar orijinal ve japon mali. Asinma seviyeleri çok düşük neredeyse sifir gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bana 5943g kasa parçaları lazım elinde olan varsa irtibata geçelim
  • elinde 5943g parçaları olan varsa irtibata geçelim
    bana ekranın olduğu kısım hariç lazım
    elinde olan varsa msj bekliyorum?
  • Q2ID Q kullanıcısına yanıt
    hocam bana alt ve üst kasa lazım eğer kullanmayacaksan ve elinde hala mevcutsa irtibata geçebilirmiyiz?
  • Arkadaslar konu baya durgunlasmis ama windows 10 cikti guncelleme geldi deneyim dedim. Kurdum laptopa ilk basta touchpadin kaydirma ozelligi calismadi. Meger windows 10 otomatik driver guncellemis kaldirip orijinal driveri kurdum. Her neyse uyku moduna girince uykudan cikmamalar vs sorunlar yasadim sorunlari cozeyim derken bilgisayari kapatip actim ki mouse yok touchpad iptal :(

    Simdi recoveryden geri yukleme yapiyorum ama touchpadi hala gormuyor galiba kartin o kismini yakti. Nasil sacma bir durum tesadufi bir durum degil arkadaslar gerekli her yere sikayetimi bildirecegim. Bilgisayarimi donanim kaybina ugratti resmen...

    Edit: SORUN DUZELDİ...

    Fn kombinasyoblarini kullandirmiyordu windows 10. Meger touchpad nasil olduysa devre disi kalmis... fn+f7 ise yaramamisti denemistim windows10 kuruluyken simdi windows 7 geri yukleme yaparken aklima geldi ve denedim calisti.

    Windiws 7 den sasmam artik gayet sorunlu bir gecis oldu ve driver sorunu olacak gibi windows 10 unda.. Cunku bariz 2-3 sorun yasadim bir gunluk surede. P tusu (ekran kartlari arasi gecis yapmaya yarayan) kesinlikle calismiyor. Yani kart gecisi yapamiyorsunuz. Touchpad randimanli calismiyor (kaydirma ozelligi) parmak izi okuyucuyla giris yapmaniza izin vermiyor vermedigi gibi bir de o ekranda hata ile parmak izi girisi yapmaya calistiysaniz sifre girmenize de izin vermiyor kapatma tusuna basili tutup kapatmak zorunda kaliyorsunuz.. Vs vs.....

    Bu bir gecelik deneyimimden kalan sorunlar ugrasmaya degmez. Ssd hdd taktim zaten windows 7 de super tatminkar hale geldi hiz bakimindan...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wanted007 -- 5 Ağustos 2015; 19:29:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Evet konu iyice durgunlaşmış. Sanırım herkes 5943G leri elden çıkarmış. Valla ben hala kıyamıyorum. Dün ben de windows 10 a geçiş yapmıştım geri Windows 7 ye döndüm. Windows 10 u yükledim işletim sistemi olarak güzel ve kullanışlı olmuş bence. Ancak bizim makinelerin sürücülerine Acer ın artık destek vermemesi nedeniyle makineyi tam randımanlı kulllanamıyoruz. Sizin de deiğiniz gibi parmak okuyucu özelliği, çift ekran kartı özelliği çalışmıyor. Ben bunları kullanmam diyorsanız yükleyebilirsiniz. Çünkü, windows 10 yükselttikten sonra tüm sürücüleri windows kendisi yükledi ve bilgiayarın çalışmasında sıkıntı yoktu. Ekran kartını biostan "Discreet" yapıp son sürücüyü yüklediğinizde o sorun da aşılmış oluyor. Windows 10 la ilgili sorunuz varsa cevaplamaya çalışırım.
  • Arkadaşlar bu bilgisayarın ikinci elini almayı düşünüyorum. kasası sıfır ayarında hdd ve batarya garanti kapsamında yeni değişmiş kasa gerçekten çok iyi durumda nokta hata yok 750 lira fiyat veriyolar eder mi sizce konuya hakim olmadıgım için buraya yazdım. amerikan alman ve türk ikinci el ürün satan sitelerin hiç birinde bulamadım ürünün sıfırını eski oldugu için. yardımlarınızı bekliyorum
  • Anakart arıyorum bende elinde olan varsa irtibata geçebiliriz
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.