Şimdi Ara

ACER ASPİRE 6935G DERNEĞİ (217. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.628
Cevap
21
Favori
427.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaslar boyle bir sorunum var incelermisiniz?http://forum.donanimhaber.com/m_64446282/mpage_1/f_/key_//tm.htm#64446282

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler bende bu pc den kullanıyorum bana oyunları en iyi şekilde çalıştırabilecek ekran kartını söylermisiniz ayrıca bu bilgisayarı alalı 3 yıl oldu ve çok ısınmaya başladı oyun oynarken yardımcı olurmusunuz pek tecrübem yok bu konuda :(
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yatukre

    beyler bende bu pc den kullanıyorum bana oyunları en iyi şekilde çalıştırabilecek ekran kartını söylermisiniz ayrıca bu bilgisayarı alalı 3 yıl oldu ve çok ısınmaya başladı oyun oynarken yardımcı olurmusunuz pek tecrübem yok bu konuda :(

    çok ısınıyorsa bilgisayarın fanının mazgalları tozlanmıştır temizle
  • bide bana oyunları en iyi çalıştırabilecek ekran kartı sürücüsünü söylermisiniz assassins creed revelation çok kasıyor sürücü yardımcı olabilir belki :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jkomando

    Benimde ufak bi katkım olsun, arkadaşlar oyunlarda vs kasıntı istemiyorsanız ekran kartını bu sürümle güncelleyin:
    Windows 7 / Vista 32 Bit:http://www.nvidia.com.tr/drivers/results/42607
    Windows 7 / Vista 64 Bit:http://www.nvidia.com.tr/drivers/results/42625

    Güncelleme yapmadan önce eski ekran kartı sürücüsünü komple kaldırın, daha sonra kapatıp açtıktan sonra pcyi bunu kurun.

    Windows 7 Grafik puanım tavan yaptı bü güncellemeden sonra ve oyunlarda kasıntı sıfır :)
     ACER ASPİRE 6935G DERNEĞİ


    kardes windows 7 nin hangi sürümü söylermisin




  • beyler oyunların daha iyi çalışması için pc ye xp professional sp3 mü yosa windows 7 mi yüklemeliyim ve çoğu oyunun kasma nedeni pc nin cpu su (intel core 2 duo t6400 2 ghz ) bunu geliştirmek için birşeyler yapılabilir mi acil yardımcı olursanız sevinirim...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: murc-i

    quote:

    Orijinalden alıntı: isamil

    quote:

    Orijinalden alıntı: disasterx

    quote:

    Orijinalden alıntı: murc-i

    Merhabalar, 6935g cihazım aşırı ısınıyor masaüstü kullanımda da aynı film izlenmiyor o derece...araştırmaya fırsatım olmadı servis 250 tl ye ekran kartını degiştirmeyi uygun gördü sizce makul mu bu çözüm ?

    Açıp bi fanını temizlesene hocam, b,rde rmclock kurmayı dene

    yaşıyon mu sen

    cevaplar için teşekkür ederim uzun bi süre giremedim...

    fan macun temizleme olayına daha önce baktırmıştım fan değişme hakkında şimdi bilgim oldu...

    ayrıca ekran kartınıda değiştirmiş oldum bu arada şimdilik sorun yok oyun film olarak test edildi...İnşallah randımanlı çalısır bakalım kolay gelsin herkese...

    Hocam ekran kartını değiştirmiş oldum yazdınız ?? Acaba farklı bir model mi taktınız yoksa yeni ekran kartıda 9600 GS veya GT mi yine ???



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KurtalanEkspres -- 27 Ağustos 2012; 19:04:37 >




  • Çözüm olarak fanlar değiştirildi şimdilik sorun yok.Ekran kartı değişimi yapılmadı.
  • Arkadaşlar benim acer aspire 6935g bir laptopum var mikrafonu veya kulaklık mikrafonunu çalıştrıramıyorum.

    yeni kulaklık aldım mikrafonlu onu taktım ve mikrafonu o günden beri çalışmıyor hem pc nin hemde kulaklığın

    skype ses kartına ulaşılamadığını söylüyor ama en güncel sürücüler yüklü

    denetim masasından ses geldiğimde mikrafon realtek high definition audio yazıyor ve durumu çalışıyor yazıyor halbuki çalışmıyor

    SORUNU NASIL AŞABİLİRİM YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM...
  • bendede bu pc var çok güzel fakat bir arkadaş bios u 1.20 iken 1.13 yapmış sonra yine 1.20 yapmış ve deneyim dizini puanı 5.7 bu ayarlar nereden yapılıypr bilen bir arkadaş yokmu
  • Windows 8 kurdum müthiş hızlı, sadece dokunmatik panelin driverini yükledim o kadar. Hiç bir driver yüklemedim başka, ekran kartı da dahil buna.
  • Arkadaşlar bende alalı 1 sene olcak 2. el temiz bulmuştum ve aldım bayada memnunum.geçen fanını söküp bi hava tutayım dedim biraz yakından tutduğumdan fan cortladı..hava derken hava tüpünden hava tabancasıyla.o yüzden elinde parçalarını satan varsa şayet acil fan lazım.zonguldak merkezde olduğumdan araştırmalarıma rağmen bulamadım aynı zamanda gemici olduğumdanda sorun oluyo... Help!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BigFlyingTurtle

    Arkadaşlar bende alalı 1 sene olcak 2. el temiz bulmuştum ve aldım bayada memnunum.geçen fanını söküp bi hava tutayım dedim biraz yakından tutduğumdan fan cortladı..hava derken hava tüpünden hava tabancasıyla.o yüzden elinde parçalarını satan varsa şayet acil fan lazım.zonguldak merkezde olduğumdan araştırmalarıma rağmen bulamadım aynı zamanda gemici olduğumdanda sorun oluyo... Help!

    bilgisayarcıya götürüp çok rahatlıkla yaptırabilirsiniz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jkomando

    Windows 8 kurdum müthiş hızlı, sadece dokunmatik panelin driverini yükledim o kadar. Hiç bir driver yüklemedim başka, ekran kartı da dahil buna.

    nasıl kurdunuz acaba neyi indirip kurabiliriz. bir klavuz falan var mı bu konuda? mesela D sürücüsündeki bilgilerimiz kaybolur mu 8 kursak?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chomar

    quote:

    Orijinalden alıntı: jkomando

    Windows 8 kurdum müthiş hızlı, sadece dokunmatik panelin driverini yükledim o kadar. Hiç bir driver yüklemedim başka, ekran kartı da dahil buna.

    nasıl kurdunuz acaba neyi indirip kurabiliriz. bir klavuz falan var mı bu konuda? mesela D sürücüsündeki bilgilerimiz kaybolur mu 8 kursak?

    windows kurarken bir bölüm gelir c ve d nin hangisine windowsu kuracaksın die c deki dosyaların tümünü orada silerek sıfır bir windows kurarız sen d ye dokunmadıktan sonra hiç birşey olmaz




  • Arkadaşlar : Acer Crystal Eye Webcam eski sürümü yüklüydü Camera Suyin Camera Driver For 1.0M 3.0.6.3 2.8 MB 2009/10/26 olan camera yı açmak istediğimde hata veriyodu güncel versiyonunu yükledim Camera Suyin WebCam Application 5.2.10.2 3.3 MB 2010/01/04 olan sorun çözüldü basınca açılıyoda yalnız görüntü ters görünüyor bir türlü düzeltemedim ayarlardanda olmuyor aynı sorunu yaşıyan varmı ???
  • BEYLER MERHABA ; ACER 6935G 16" EKRAN VE LCD KASA KIRILDI ACİL BU İŞLERLE UĞRAŞANLARDAN FİYAT RİCA EDİYORUM . ANKARA İÇİ TERCİHİMDİR.

    ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
  • arkadaşalr 3 yıldır sıkıntısız bir şekilde vista kullanıyordum şimdi 7 ye geçtim bu parmak izi okuyucunun sürücülerinde sıkıntı var galiba nekadar denesemde başarısız uyarısı alıyorum yardım edebilirmisiniz ?
  • arkadaşlar bu modelden satmak isteyen varsa pmden fiyat verirseniz sevirim
  • Merhaba arkadaşlar,
    Ben bu bilgisayara 3 senedir sahibim, birkaç sorum olucaktı(yalnız pek anlamam bilgisayardan cevaplarınız açıklayıcı ve ilkokul seviyesinde olursa pek sevinirim )
    Şimdi bilgisayarıma bu 3 senede hiçbir işlem yapılmadı (format vs.) haliyle bizim fırından daha çok ısınıyor diyebilirim. Sorun ne olabilir? Fandır sorun yüksek ihtimal ama nasıl bu sorun giderilebilir bilmiyorum?
    Diğer sorum ise ben bu bilgisayarı uzun bir süre kardeşlerimle kullandım ve birkaç oturum açmıştık bir zamanlar, sonra bir şekilde diğer oturumları kaldırdım ve tek bir oturum var şuan.
    Derdim ise bu oturumların fazlalığından kaynaklandığını düşümdüğüm hafıza problemi.Bilgisayarımda hiçbir oyun, resim, video, gereksiz ıvır zıvır bir program bulunmamasına rağmen C disk kısmında 144 Gblik toplam alanda sadece 40 Gblik boşluk nedendir? Nerde benim 100 Gblik boş alanım? Neden bu kadar dolu?

    Kısaca git bir bilgisayarcıya götür kardeşim, ne kafa yoruyosun da diyebilirsiniz. Zaten anlamıyorumda yüksek ihtimal öyle olucak ama şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için. Yavrum, canım bilgisayarım beklide ömrü doldu, atsammı acaba. :D
    Not: Evet biraz uzun anlattım kusura bakmayın.




  • 
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.