Şimdi Ara

ACER ASPİRE 5720G FAN CLUB (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
822
Cevap
5
Favori
76.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: stornado

    slm arkadaşlar benide fun cluba alırmısınız?
    mohpa arkadaşım 5720 lerin kompedanısın sanırsam bi kaç sorum olcaktı cevaplayabilirsen sevinirim.
    laptobumun klavyesinde problem vardı başka hiç bi problem yoktu servise gönderdim klavye tuş takımı, anakart, ekran paneli ve ekran kartı değiştirildi nedense!!!! servisten geldiğinde wirelessi çalışmıyodu ve ekstra usb klavyemi tanımadı tekrar servise gönderdim budefa geldiğinde ilk açışta bluetut çalışıyodu ertesi gün güncellemeler sonrasında tekrara açtım bluetootu ama bilgisayar no bluetoot device hatası ve yine servisten geldiğinde klavyeyi test etmemiştim 2 gün denediğimde klavye tanımadı klavyemi başka laptoplara takıyorum tanıyor ve başka bi usb klavye taktım onu tanıdı galiba usb ye takılan bazı cihazları tanımama problemi var dün gece tekrar fabrika ayarlarına dönüş yaptım fakat değişen bişi olmadı ben osmaiyedeyim ve burada servis yok vatanbilgisayara götürüyorum orası aracılığı ile istanbula servise gidiyo ve servisten dönmesi en az 15 gün sürüyo 2 defa servise gitti yaklasık 45 gün laptobsuz kaldım buradan bana yardımcı olabilirsen sevinirim tekrar servise gitsin istemiyorum bluetootu nasıl bulabilirim ve klavyedeki problemi nasıl hallederim. şimdiden teşekkürler.


    Hocam eğer üründen 30 gün yararlanamadıysanız veya aynı arıza 3 defa tekrar ettiyse tüketici kanuna göre ürünü iade edip parasını geri alma yada yenisinin verilmesini talep etme hakkınız var.Bu durumda siz bu ürünün ya iade edin yada yenisiyle değişimini talep edin(servis fişleri elinizdedir umarım yoksa bunu ispat edemezsiniz.Vatan computer yan çizmeye çalışacaktır emin olun.Çünkü ben istanbul bostancı vatandan bir ses sistemi almıştım geri verinceye kadar göbeğim çatladı yani.
    Hakkınızı kimseye yedirmeyin gidin Vatan Computer ın başına ekşiyin
    SAYGILAR...
    Bu arada canınızı fazla sıkmayın.Elektronik eşya bu olur böyle şeyler.Şuan benimkide serviste
  • SBTECH arkadaş sanırsam 30 işgünü deniliyo değişim veya iade için ben 24-kasımda verdim vatan bilgisayara 27 aralıkta geri aldım bayram ve haftasonu çıkınca yaklaşık 20 işgünü oluyor tekrar 04 ocakta verdim 17 ocakta geri aldım o da 9 işgünü oluyo tekrar yolluycam.
    dün gece bi program dvd si taktım çok gürültülü çalışıyo fakat cd lerde o kadar sesli değil normal çalışıyo değişik dvd ler taktım belki o dvd de problem vardır diye fakat durum aynı traktör gibi ses devir arttıkça ses ve titreşim artıyo ayrıca kapağı kapatmakta zorlanıyorum bu farklılıkları 5520 de almıştım onla kıyaslayarak yazıyorum buraya 5520de hiç bi problem çıkmadı şükür amd işlemcili fakat bundan çok daha hızlı ve hiç sorunsuz çalıştı hep. ben öğretmenim ve önümüzde sömestr tatili var tatilde de bu soğuk günlerde bi yere gidilmez mecburen tatili evde geçiricez bilgisayarsız kalmak istemiyorum. ama servise gidip gelmesi tatilimi yer sanıyorum. ekstra klavye takmadan kendi klavyesiyle kullanacağım pek zevkli olmasada. bluetoot ta kullanmayı veririz. ya aslında daha bir çok problemi vardır sanıyorum bunun ama o kadar çok iyi bir bilgisayar kullanıcısı olmadığımdan farkedemiyorumdur sanıyorum.
  • mehabalar,
    bir iki ay önce ben de as5720 aldım. T7300 işlemcili ancak ekran kartı intel x3100. Darty de şu anda da 1300 YTL civarında. Oyun oynamayacaklar için bence ideal..

    bu arada:
    !!!!bu dosya virüslü!!!!


    quote:

    Orjinalden alıntı: mohpa

    Necowayt kardeş hoşgeldin hemen senide ekliom üye gurubuna necowayt kardeş s-video ile tv baglantısını daha önce hiç denemedim ama senin için bu konu hakkında yararlı olacagını düşündügüm bi adres vericem umarım burdan faydalanırsın http://www.darkhardware.com/st.php?u=articles/video_out_notlari . office 2007 serial ine gelince googlede bu konu hakkında çok serial yayınlamışlar ama sanırım çoguda fiyasko ama sana crack v serial bulma programı var gerçekten de birçok seriali bulabilecegin türkçe dilide mevcut bi program umarım işine yarar http://****.com/files/3873554/CrackDownloader.rar.html burdan indirebilrsin,kolay gelsin.seni tekrar problemini çözmüş halde aramızda görmekten sevinç duyarım saygılarr..hocam sanırım crack linkinin nokta nokta olan yerleri sansürleniyo umarım nere oldugunu tahmin etmişsindir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qazxi -- 22 Ocak 2008; 11:08:43 >
  • Aldığımda Vista yüklüydü. oyunlarda sorun yaptı bende ikinci partition'a xp yüklemeye karar verdim. uğraşmışken bir de pardus ekledim. şimdi 3 işletim sistemini de kullanıyorum.

     ACER ASPİRE 5720G FAN CLUB
  • quote:

    Orjinalden alıntı: stornado

    ...ben öğretmenim ve önümüzde sömestr tatili var tatilde de bu soğuk günlerde bi yere gidilmez mecburen tatili evde geçiricez bilgisayarsız kalmak istemiyorum. ama servise gidip gelmesi tatilimi yer sanıyorum. ekstra klavye takmadan kendi klavyesiyle kullanacağım pek zevkli olmasada. bluetoot ta kullanmayı veririz. ya aslında daha bir çok problemi vardır sanıyorum bunun ama o kadar çok iyi bir bilgisayar kullanıcısı olmadığımdan farkedemiyorumdur sanıyorum.


    Ahh be abicim ahhh.Bu pazar günü benim sömestr tatili bitiyor ve geçen pazartesiden beri serviste benim makina 1 hafta keyfini çıkardım çıkarmadım arıza çıkardı başıma kıl oldum.Umarın sizinki düzelir.

    Bu arada sizinde belirttiğiniz gibi bende performanstan pek hoşnut değilim.Xp yükleyince belki daha performanslı olur dedim ancak evde şu an kullandığım 512mb ramli p4 2.8Ghz işlemcili 5 senelik bilgisaayrımdan pekte hızlı değil gibi geliyor bana.Bakalım servisten bir gelsin.ARTIK SADECE VİSTA KULLANACAĞIM:vistanın tüm güüncellemelerini yükleyip görsel öğeleride biraz kısıp vistadan devam edeceğim.EE zaten eninde sonunda vista kullanmayacakmıyız bi yerden başlamak lazım.Microsoft unda eli armut mu topluyor hataları elbet düzeltecektir değiil mi?
    Bir daha XP Kurarsam Nameeeerrrrrrrrttttt olayımmmm!!!!!!!
    hem biz bu cihazlarla vista kullanamayacaksak kim kullanacak vistayı 2 gb ram var daha ne olsun
  • ya 2 gb ram var ama vista sağolsun yiyo 1 gb ını yani 2 g ram le iyi bi performans elde edemiyoruz
  • merhabalar, google da bir şey arıyor idim ve fan clubınızla-ya da artık fun clubıMızla- tanıştım :)

    ben 22 gün önce lap top ımı aldım, gayet memnunum, okuduğum teknik sorunların hiçbiriyle karşılaşmadım ve vistayla da iyi anlaşmaya çalışıyorum. 'nazar değmesin' de diyelim yeri gelmişken.
    sorum şu, bilgisayarın açılımını ben yapmadım;ama yapan insan direk programların kendiliğinden varolduğunu ve kurduğunu söyledi. sitede recover olayından bahsedilmiş. -yanılmış olabilirim-ama benim anladığım bu yedekleme tarzı bir şey;sorum şu pc nin başına talihsiz bir şey gelirse, ilk açıldığındaki gibi başlatma şansım var mı? kullanma kılavuzunda d sürücüsüne atılan dosyalar korunur tarzı bir şey demiş, huyumdur hep D'ye atarım;pc'de cd siz, reset yapılıp vista pc ilk açıldığındaki gibi kurulabilir mi? ve de ben kendi çapımda nasıl bir önlem alabilirim?

    ve bir soru daha pc, "bilsigayarım-özellikler"deki ürün kimliğini kabul etmiyor. office dosyaları her açıldığında da kod isteniyor malumunuz, kutunun üstünde de ürün anahtarı diye bir şey yok. office cd si alıp yüklemek mi bunun çözümü?

    en son soru, evdeki diğer bilgisayarlarla ağ kuramıyorum, yani o bilgisayarların dosyalarına ulaşamıyorum. bunun, benim işletim sistemimin vista, onlarında xp olmasıyla bir ilgisi olabilir mi?

    şimdiden teşekkürler. fan club'a üye olarak kabul ederseniz sevinirim
  • pscan:Önce fan club ımıza sonra da DH ailesine hoş geldin.Donanim Haber forumlarına üye olmanın faydalarını yakında görmeye başlarsın eminimki.Zaten bilgisayarla ilgili google da ne aratırsanız ilk sıralarda donanimhaber in çıktığını sizde görmüşsünüzdür.
    sorularınıza gelince:
    Bilgisayarınızın başına bir şey gelirse açılışta Alt+F10 a basarak sistemi ilk günkü haline getirebilirsiniz
    Verilen office paketi deneme sürümüdür diye biliyorum ben
    Ağ kurulumu olayını biraz daha açabilirseniz yardımcı olmaya çalışırım.
    Evde kablosuz modem vb var mı?Yoksa rj-45 kabloyla mı bağlantı kuracaksınız?
  • hayırlı olsun pscan. aslında çok güzel cihaz acerlar burada yazılanlar hep problemi olan arkadaşlar genelde problemi olmayanlardan haberdar değiliz ondan kafanda soru işaretleri oluşmasın derim kendimce.
    recoveryye gelince ben bi kaç defa format attım bilgisayar ilk açılırken alt+f10 yapıyosun orada seçenekler var ama ben hep fabrika ayarına dönü seçti o sadece c ye kurulum yapıyor d ye dokunulmuyor korkma ... yalnız şunuda öneririm 3 adet dvd alıp bu recoveryi dvdye yüklüyosun 2 dvd ona gidiyo 1 dvd de uygulama ve driverler için harcanıyo sonra kimseye el açmadan kendi halinde yapabiliyosun tüm format olaylarını.. elinde bulunsun bigün lazım olur
  • SBTECH arkadaşım bluetootu kapağı açarsam eğer görebilirmiyim. söküp tekrar taksam yeniden tanıyabilir düşüncesindeyim ilk başta var olan bluetoot kayboldu ne yaptıysamda geri bulamadım formatta çektim alt+f10 dan yine çalışmadı No Bluetooth device yazıyo yeşil yazıyla ne yapabilirim...
  • valla hocam bende bilemiyorum onu kapağın altında ne olduğu konusundada hiç bir fikrim yok.Eğer açmaya cesaret edebiliyosan aç bak.Dediğin gibi bie sök tak bakalım ne olacak
  • SBTECH ve stornado, çok teşekkür ederim, hoşbuldum
    kıymetini bilen herkesin daha iyisine sahip olmasını diliyoruz.

    şimdi asıl ağ kurmak istediğim bilgisayarda wireless bağlı, yani internete sorunsuzca bağlanıyorum;ama o bilgisayarın dosyalarına giremiyorum.

    bi de şey, sistemi cd ye nasıl aktarıcam,tamam writer'la ama nasıl?

    çok teşekkür ederim bu arada ilginiz için
  • pscan , su form sayfasında xqw1 anlatmıs bir bak istersen
    http://forum.donanimhaber.com/m_20481784/mpage_1/key_//tm.htm#20533979
  • çok teşekkür ederim mkalyon

    bir de şu ağ olayını çözsem, asıl pc'de 70gb dosya var lazımları usb'yle atmak çok sıkıcı ve yorucu...
  • pscan dosyaları almak için soyle bir yol takip edebilirsin, vistadanda yeni bir klasor olustur onu paylaşıma ac, kullanıcıların dosyaları değiştirmesine izin ver,
    daha sonra diğer pc den vistaya bağlan dosyaları bu klasore at.
  • pscan birde bu problem norton internet security den kaynaklanmaktaymış, bu problemi su sekilde asabilirsin
    1- Norton İnternet Security i kaldırarak
    2-Norton u aç Norton Internet Security kısmını sec, en alta in, Internet Security and Firewall Options kısmıda, Trust Control - Trusted kısmına xp nin ip sini ekle
  • pscan birde suraya bakarsan,
    http://support.microsoft.com/kb/922120
  • arkadaşlar hepinize saygılarımı sevgilerimi sunuyorum,ve hepinizden özür diliyorum 1 haftadır çok agır bi grip olayı yaşadım anca kendime geldim kusuruma bakmayın uzun zamandır giremedim.yaww klübümüzün maşallahı var yavaş yavaş doluyo şimdi herkese teker teker elimden geldigince yardımcı olmaya çalışıcam.öncelikle ua150 kardeşim yaşamış oldugun kapanmama sorunu arkadaşların dedigi gibi webcam dan kaynaklanıyo o dogrudur.sorası xp ye güncellemeden sora giremiyorum demişsin.sana kötü haberim var eger xp ni orjinalleştirmediysen geçmiş olsun xp iptal olmuş microsoft tarafından.tek çare baştan xp yi formatlayıp xp yi orjinal yapmak.sakın orjinal yapmadan güncelleştirmeleri açma.orjinalleştirdikten sora güncelleştirmeleri açabilirsn.benim tahminim açılmamasının sebebi bu..
  • qazxi kardeş aramıza hoşgeldin hayırlı ugurlu olsun..dosya virüslü demişsin ama neye dayanarak söledin açıklarsan sevinirim..eger virüs programıyla tarattıysan virüs programları uçan sinegi bile virüs diye algılıyolar ben şu an kullanıyorum virüsün v sine rastlamadım reklam yazılımı olabilir ama o virüs degildir biliyosundur,reklam yazılımını virüs programları virüs diye algılar bunuda biliyosundur sanıırm..benim verdigim dosya alıntıdır,ben kullanıyorum ve virüse rastlamadım saygılarımı sunuyorum...
  • pscan kardeş klübümüze hoşgeldin..şimdi ağ olayına gelince iki pc yide aynı ağ adıyla kurucan,sora dosya paylaşımını açıcan ve dosyalarına giricegin pc ninde açık olması gerektigini biliyosundr umarım.bunları yaptıgın halde hala giremiyosan iki ağıda sil baştan kur yalnız iki pc nin de aynı ağ adıyla kurulması gerek bide ağ bakımından xp yada vista farketmez.saygılarrr



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mohpa -- 23 Ocak 2008; 0:07:44 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.